Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ми поговоримо про події що відбулися за сто десять років до початку пригоди Монкі Д Луффі.І почнемо з невеликого корабля, що пливе по безкрайньому синьому океані на Grand Line.Він плив з далекої закритої країни самураїв,Батьківщини вбивці дракона легендарного Шимотсукі Рюми.Ці люди сміливі войни що разом зі своїми сімʼями відправились на пошук нового дому після інциденту що стався пів року тому.Вже саме стільки часу корабель з двадцяти пʼятьма самураїв стількома з двадцятьма жінками і десять дітей віком від року до десяти.Головним на кораблі був Амацукі Куга воїн з могутньої сімʼї однієї з головних в Вано.Він був молодим хлопцем років 26 високий з ростом з мужнім підборіддям,коротким чорним волоссям і шрамом над правим оком.Ця подорож була більш менш спокійною поки 24 червня ### року корабль під назвою «Йору» не на трапив на корабель що спокійно йде на дано.Ну перейдімо ж до того дня.

Капітанннн я бачу корабель-кричав з щогли низенький чоловік років 35 тому лисою головою що прямо блищала на сонці,сигарою в зубах і біноклем звали його  Саку.

На палубу вийшов вже раніше згаданий капітан Куга разом з ним була його права рука Мецуру Теку.Молодий чоловік 25 років трошки нижчий від свого капітана з довгим завжди зібраним і причесаним волоссям,носить окуляри що прикривають його зелені очі він був найкращим другом Куги від самого дитинства а згодом став і названим братом.

Саку,це корабель піратів?-дістаючи меч спитав Куга

Здається ні капітане,він йде на дно

А одразу не можна було сказати?-поцікався Теку

Хмм,підпливаємо ближче там можуть бути іще люди яким потрібна допомога-вирішив капітан

Куга ти впевнений?це може бути пастка-зауважив Теку поправляючи окуляри

Брате якщо там є люди і ми їх залишимо то ця кров буде на наших руках-поклавши руку на плече Теку промовив Куга

Ех,гаразд всі чули?-прокричав права рука капітана

Жінки і діти по каютах а чоловікам приготуватися до бою,підпливаємо ближче-прокричав вже капітан

Вони підплили ближче до корабля і Куга разом з іще 3 самураями на лодці поплили до корабля,виступивши на борт вони побачили тільки трупи які плавали у ваді яка на палубі уже була по коліно.Схоже тут нікого немає почухавши голову промовив один з воїнів.Стійте,ви це чули?побігши проговорив Куга.Відкривши капітанську каюту де сидів мертвий капітан з під столу доносився дитячий крик.В сундукові який на диво не знайшли ті хто напав на цих людей було чути дитячий крик.Відкривши сундук самурай Куга побачив двох новонароджених здається хлопців яким було від сили місяці 3 в лист який був з кровавим відбитком пальця.

«Схоже ми не зможемо вибратися з відси,будь-ласка  придивітся за дітьми вони ні в чому не винні.В зеленому Гол.Д Айґо а в червоному Рокс.Д Само.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь