Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок(вусики)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

      *        * 

      Частина 1

    Ніч це час для тих , хто вдень не може показаті себе справжного. У темряві ти можеш розслабитись і бути самим собою .Чім – в день він звичайний студент , який старанно вчиться , адже у його батьків немає коштів на його навчання.Але вночі цей старанний хлопчик знімає свою маску і перетворюється на справжнього метелика .І так, почнемо спочатку Чім – найпопулярніший стриптизер у нічному клубі «Charry», котротче кажучи головна вишенька у цьому закладі.Такий розкутий, ніжний, несамовитий, одразу привертає всю увагу до себе . За ніч цей метелик може станцювати до 20 приватних таночків , але і гроші такі ,що можна нівчому собі не відмовляти . У нього є лише одне табу , якщо близкисть , то без поцілунків (він вважає це чимось особистим , а особистому немає місця на роботі).

                                                              ***

    Ранок приходить дуже швидко Чім , не виспався ,було багато замовлень , але прокидатись потрібно , навчання чекає .Будильник дзвенить , наче в останній раз, метелик тягнеться до ньго рукою та проклинає всіх і все .Перевертаючи пів будівлі ,йому все ж таки вдається підібрати якісь речі. Навідміну від нічних костюмів на навчання Чім вдягався максимально просто ,зазвичай те ,що перше потрапить під руку.По дорозі до ванни він ще натягував рукав від чорного худі .Забігші туди, вишенька швидко закинув до рота улюбленну щітку жовтого кольору і вже кидаючи сумку через плече вибіг з дому.На щястя Чім жив поблизу інституту , на другому поверсі маленького чотирьох-поверхового будинку.

   В аудиторію він влетів зі швидкістю світла і одразу приземлився на перший ряд , сидів він один і майже ні з ким не спілкувався, переймаючись за те ,щоб ніхто не дізнався про його професію. Адже з дитинства хлопчик чув у свій бік тільки погані коментарі . Батьки були далеко не прикладом для наслідування .Вони пиячили і часто підіймали руку на Чіма , він був заляканий боявся соціума .Хлопчик втік у досить ранньому віці , почав працювати ,ходив до психолога і наче це допомогло ,але деякі спогади та комплекси не давали спокійно жити ще й до сьогодні.У душі йому хотілося тепла та турботи ,але проблема ще в тому ,що він нікому не довіряв.

   Засинаючи ,але все ж таки досидівши усі пари , Чім вирішив піти додому і виспатись , адже через тиждень канікули , а майже з усіх екзаменів у нього автомат , тому можна не переживати за домашні завдання .Прийшовши додому об 16:00 і задрімавши об 16:15,поспати ще час був.Зазвичай, зміна починається десь о десятій вечора , але сьогодні мало бути особливе шоу , тому для того щоб підготуватися потрібно бути на годину раніше . Вдягнувшись набагато сексуальніше Чім ,дочекавшись таксі поїхав у «Charry».Як завжди наш метелик залетів через чорний вхід і почав разом із персоналом та колегами готуватися до грандіозної вечірки.Сьогодні нічному клубу виповнюється 5 років з відкриття!У вишеньки сьогодні особливе амплуа та костюм . На його тендітних ніжках були натягнуті шкіряні ремні з великими ланцюгами , на дупці були натягнені чорненькі стрінги , але для цікавинки вони були заховані за шкіряною міні-спідницею, теж вкритою ременями та ланцюгами . Груди та торс були прикриті лише тоненькою сіточкою, яка майже нічого не приховувала .На шиї був нашийник з чорним мереживом і довгим ланцюгом . Цього чорненького метелика зможе отримати лише хтось один на всю нічь . Окрім розваг ,головною кульмінацією свята буде аукціон , думаю усі прекрасно розуміють , хто буде призом . Ще треба зауважити ,що цей заклад призначений не для всіх сюди пускають з віп пропусками , які отримують найповажніші персони: мафія,політики, різні бізнесмени. Зазвичай, тут немає студентів і досить юних клієнтів , всередньому усім відвідувачам 30-45 років .

   Закінчивши роботу над своїм зовнішнім виглядом метелик поглянувши на годинник вирішив , що ще є час на перекур. Просковзнувши поміж охоронців Чім вийшов на вулицю , була досить тепла погода , адже вже Травень .Визернувши з проходу вишенька розвернувся щоб зачинити двері , і в наступну секунду ,він відчув поштовх . 

—Якого біса?! Очі відкрий!

—Слухай ти цуценятко , як ти смієш зі мною так розмовляти , пошкодуєш ще !

Високий , стрункий, накачаний чоловік років 30 , швидко загубився з поля зору Чіма .

—От бидлота хтось їх манерам навчав?

Забивши на цю ситуацію метелик підпалив цигарку та спершись на стіну провів так хвилин 5 , а потім побрів назад до гримерки .Все мало от-от розпочатись , хлопцям малювали останні деталі і випроводжували на сцену .Чім вийшов туди і привітавшись з усіма глядачами хотів розпочинати , але серед людей привернув увагу один чоловік ,який дуже єхидно посміхався – це була та сама бидлота . Здається Чім влип!Але потрібно починати шоу ! Підійшовши до пілону вишенька розпочала свої зачаровуючі танці.Справжній звабник по іншому і сказати не можна , дивитись на те як він вигинається на пілоні можна вічно у цього хлопчини справжній талант . Він такий гнучкий , привабливий , що ненароком помічаєш ,як не можеш відірватися від його ліній. Сантиметир за сантиметром , хочеться залишити в пам’яті кожен рух , кожну емоцію , хочеться просто поставити це на вічний повтор у своїй голові.І Юн не був виключенням .

   І так Юн – 32-річний холостий мачо , кожна дівчина і не тільки хотіла б бути з ним, або хоч доторкнутися до його шикарних форм : мускул ,обличча яке сяяло не мов діаманти , посмішка якою можна було вбити не одну сотню людей, коротче кажучи він саме цим і займався.Юн головна мафія країни не любив мякотілих , лякливих . Безкомпромісний звір ніколи нічого не забував не пробачав , жорстокий , не дає нікому привілегій . У відносини не вступає, секс на одну ніч це саме про нього , полюбля БДСМ , не жаліє своїх партнерів деякі після близкозті не можуть навіть підвестися , а він одразу виганяє їх .Тож повернемося до танцю ,такий холодний , жорстокий шмат льоду , поплив у кріслі від такого розкутого, спекотного юного хлопця, який вражав його з кожною секундою все більше.Юн одразу зрозумів , що віддасть будь-які кошти , але точно забере Чіма хочаб сьогодні.

   Чім як і усі рази коли він танцює абсолютно не думає , він просто рухається за покликом серця , віддає танцю всю енергію , повністю розслабляється.Іноді навіть очі заплющює , надиво але він навіть отримує задоволення від цього , якщо інші стриптизери роблять це лише заради грошей , то у вишеньки інша ситуація .

Повільні рухи сповіщають про те ,що танець добігає кінця , аплодісменти і вигуки чутно з усіх сторін . Хлопець завмирає в останньому русі і насолоджується оваціями , ніби він якийсь актор чи співак ,якому фанати аплодують після виступу. Розплющивши очі Чім одразу краєм ока побачив , обличча того чоловіка і йому було навіть лячно уявити , що буде з ним , якщо бидлота виграє аукціон.

***

Вечір добігав кінця і занісши усі потрібні декорації , ведучий розпочав аукціон. Тримаючи ланцюг з шиї Чіма , він почав приймати ставки , Юн мовчав , але коли ажіотаж зник і сума була дуже велика , він спокійно ледь підняв руку і промовив лиш одне слово :

—Мільйон

—Ого,один мільйон раз, один мільйон два, один мільйон три , іііііііі продано , сьогоднішній переможець і господар Чіма — це Містер Юн, вітаю!!!!

Юн холодним поглядом зиркнув на Чіма , а у бідної вишеньки у той момент усе життя перед очима. Він вже пошкодував , що вирішив відкрити рота тоді , ну пихнули і пихнули з ким не буває, але ж ні треба було знайти собі проблем на одне місце.

*В тебе ж мало проблем у день ти ще й у ночі вирішив їх собі додати , ну все Чіме сподівайся на те , що ти хоч живий залишишся!!!*

Ведучий вручає кінець ланцюга Юну і своєю долонею вказує шлях до , так би мовити «червоної кімнати».

Юн впевнено крокує вперед не промовляючи ні слова , Чім плентається десь позаду . На привеликий жаль для метелика, далеко відійти не вдасться ,бо ланцюг у руці цього містера Юна , наче приріс .Заходячи по коридорам до жаданої кімнати , Юн натягує одною рукою ланцюг , а іншою замикає двері на два замки . Чім від неочікуваності влітає в таке широке тіло чоловіка , ще більше насторожившись він вирішив взагалі не рухатись.

—Цуцику, а чого ж ти притих на вулиці ж такий язичок довгий був , а за останню годину ні слова , ні писку, що трапилось?

Чім мовчить.

—Я тихо запитав !? – гучно і розлючено сказав Юн.

—Н-н-і – як міг сказав Чім , його переповнював страх і хвилювання , хоча через сикунду він зрозумів ,що йому байдуже , його ніхто не любить , він нікому не потрібен — сенсу жити нема , та й зважаючи на дитинство, болі він також не боїться. Так чого ж його так трусить?

Юн хмикнув , обійшов вишеньку з усіх сторін і зупинившись позаду , нахилився до вуха і сказав пошепки , обдуваючи гарячим подихом ніжну шкіру:

—Будеш відпрацьовувати , тим , що гарно виходить , а чутки про тебе тут ойой які…

Від цих слів у метелика по шкірі побігли мурахи , а в той час поки Чім отямлювався , то рука Юна вже успішно досліджувала кожен сантиметир під сіткою.Чоловік не розумів чому йому вперше хотілося бути ніжним і принести задоволення партнеру , а не тільки собі.Він перестав розуміти себе і свої почуття , вирішив відкинути їх на задній план і робити все як завжди.

Непомітно струсивши головою , Юн відійшовши , сів у велике крісло .

—Здивуй мене і тоді можливо я тебе вибачу ,а то дуже велика втрата такого таланту буде , хехе.

Чім на секунду замислився , але потім вирішив довіритись собі та своїй сексуальності і звабливості .Повільними кроками , рухаючи стегнами , вишенька підходить майже в притик і поклавши свою маленькудолоню на велитеньське плече Юна, починає так само повільно обходити навколо стільця.Повернувшись на місце Чім вирішив робити те, що йому найбільше подобається у його роботі – танцювати. Не далеко стояв стіл з колонкою на яку була записана спеціальна музика, швидко увімкнувши її метелик розправивши свої крильця почав віддаватися танцю. Його здібності справді вражали , адже він гнувся у будь-яку сторону. І так трохи розігрівшись перед чоловіком , Чім наблизився до нього і всівся йому на коліна. Почалося справжнє шоу ,але довго Юн не витримав коли вишенька почав йорзати на колінах, мафіозі аж підскочив , хапаючи Чіма на руки і в такому положенні придавлюючи його до стіни. Його очі блистіли вогниками такої хижої пристрасті яку, вишенька ще не бачила за свій далеко не маленький досвід. Однією рукою він узяв Чіма за підборіддя і припідняв угору, іншу поклав на талію, а губами почав проводити експедицію по шиї, плечам, ключицям. На секунду він зупинився, подивився прямо в очі , а потім поцілував . Поцілував так як ніколи й нікого не цілував ,з якоюсь ніжністю ,бажанням, не людяною пристрастю , неначе його льодяна глиба , вмить перетворилася на серце , серце яке палає полум’ям , яке обливається магмою , у якому спекотніше ніж у ядрі Землі.

Чім знаходячись у шоці , адже зазвичай ніхто не зверта уваги на його задоволення , а ще в більшому шоці від поцілунка. Але, якогось біса, він відповідає кладе свої руки на шию Юна , ногами міцніше зжимає його талію і цілує. Цілує , так само пристрасно наче , вони бачаться не вдруге , наче дуже довго й сильно один одного кохають .Рухаються так наче, вони вже вивчили усі сильні і слабкі місця на тілі , кожен навіть не вагається , куди покласти руку , де поцілувати , на що натиснути , коли зупинитись , а коли продовжити. Вони ніби стали одним цілим , стали ураганом , цунамі, штормом . 

Коли повітря закінчилося , Юн трохи відхилився , він глянув Чіму в очі таким затуманеним поглядом , що навіть зіниць видно не було.

—Я не знаю чому , але ти єдиний хто зводить мене з розуму , і я так подумав ,що мені це навіть подобається .

З цими словами мафіозі опустив метелика на підлогу , різко повернув і притиснув його лицем до стінки. В той час сам він опустився долоньою спочатку до талії , почав проводіті одним пальцем по резинці від спідниці . Потім рука залізла під коротку тканину і відтянувши тоненьку ниточку стрінг , почала обводити усю нижню білизну. Коли терпіти сил не було у двох , Чім наважився і простогнав :

—Містер Юн та зробіть це вже! На хвилину чоловік зупинився , а потім нахилився до вуха , молодшого і тихим тембром сказав :

—Називай мене —дедді, зрозумів цуценятко? Промовивши це Юн з усієї швидкості вставляє два пальці і чує кращий звук у своєму житті .

—ТАаааак, дедді . Чім преривисто дихає , серце стукає з космічною швидкістю , але тут все стає ще гірше (ну точніше краще), Юн поченає рухати двома пальцями , розтягуючи стінки і часто потрапляючи у ту саму точку, вишеньку в його руках аж підкидає , голосні звуки чути напевно не тільки в закладі , а й поза його межами. Чім вивертається , скулить , сам насаджуться на такі бажані великі пальці , а Юн просто неможе надивитися на вигляд такого Чіма він такий сексі , такий піддатливий , такий мокрий , такий гарячий, сміливий . Його хочеться забрати і нікому не віддавати , ну коротче кажучи Юн давно вирішив ,що саме так і зробить . Збудження досягло такого рівня , що штани можуть репнути в будь-яку секунду , тому Юн не вагаючись знімає заважаючий йому предмет разом із боксерами і підходить ще блище(хоча здавалося б куди бляха блище).Хоч і бажання було більше ніж колись , Юн не міг так, банальний секс не його стиль , тому почалася гра. Стоячи позаду вишеньки він розвів половинки руками і почав водити між ними членом .Також зміна локації теж не завадила б , тому чоловік , взявши Чіма на руки поніс його на ліжко . Юн навис над метеликом і хитро посміхнувся . Це була незвичайна кімната , тому усе потрібне було там. Окинувши поглядом полички , які були біля ліжка , мафіозі одразу зрозумів , що йому потрібно. Він простягнув свою руку за пасмом і зав’язав очі Чіму . 

—Дедді, що ти хочеш робити?-налякано, але з цікавістю запитав молодший.

—Шшшш, усе зараз зрозумієш крихітко.

З полички Юн дістає вібратор , досить вражаючих розмірів , помістивши метелика ближче і розсунувши його ніжки у зручне для себе положення , він вмикає найменшу швидкість.По звуку, пролунавшому десь не далеко ,Чім одразу все зрозумів і не можна сказати, що це його заспокоїло. Наливши багато змазки на вібратор і вхід, чоловік вставив іграшку в Чіма дуже швидко, але біль від різкості одразу змінилася на преємні відчуття. Порухавши іграшкою всередені Юн вирішив вже приступити до своєї насолоди. Змазавши свій член змазкою і не виймаючи вібратор ,який вже був на досить великій швидкості , він потихеньку почав вставляти . Побачивши на лиці вишеньки гримасу болю , вперше  в житті йому стало когось шкода , тому чоловік почав відволікати. Спочатку цілуючи низ живота , а потім перейшов до сосків , спершу також цілуючи їх , далі починаючи покусувати і вбирати до рота , трохи поцмоктуючи. Коли в середені Чіма було уже два пістолета , Юн спочатку почав рухатись дуже повільно, даючи змогу звикнути до розмірів , а зрештою почав набирати темп. Метелик під ним кричав , вертівся, йорзав , але вже не від болю і це було добре чути ,напевно, не тільки Юну, але й усьому персоналу.

                                                                  ***       

На ранок, першим прокинувся Юн ,на йог плечі ще сопів Чім і це не могло не сподобатись. Його розтріпане волосся ,його сонне обличча, його миле сопіння під вухом. Старший зрозумів ,що цей хлопчина запав йому у сердце. Але, як же так, такий: впертий, непохитний, злий, беземоційний, байдужий до всіх почуттів і людей чоловік, як ну просто як він міг дозволити собі закохатися. Та, ще й в кого , у якусь невічливу повію , яка немає ні манер , ні виховання, навіть пристойної роботи. А головне, сам факт того, що це любов . 

—Так, що я несу яка в сраку любов, він просто гарненький та й в сексі нічо так, ну це й логічно він би тут не працював , аби це було не так. Думаю треба взяти його з собою задовбали мене ці люди , а він просто буде як іграшка, поки не набридне.Ну от і вирішив треба зателефонувати , нехай нас заберуть.

Прокинувшись , Чім не зрозумів де знаходиться , ту злощасну кімнату він вже вивчив напам’ять , а це була точно не вона. Підвівшись з ліжка ,він попрямував на вихід з кімнати. Біля дверей вишенька зустрів милу дівчину.

—Ооооо, ви вже прокинулися, йдемо зі мною.

—Емммм, вітаю , а ви хто і де я ?

—Пішли зараз усе розповім. Вона повела метелика у низ на перший поверх.

—Мене зваті Мая , я прибиральниця містера Юна , він сказав , щоб я вам тут усе показала, але спочатку сніданок ,ось містр Чім сідайте, пригощайтесь.

Вона мило посміхнулась і підвинула до вишеньки тарілку.

—Тобто ,ви хочете сказати, що я в будинку цього придурка?

—Так, саме це я й сказала.

—А можна поцікавитись, де саме цей ваш«Містер Юн», Чім сказав це з таким уїдливим тоном, що здається повітря розїла кислота з його рота.

—Зараз, він працює, сказав його не турбувати, як звільниться сам вас знайде, а поки їште і потім йдіть то тієї кімнати ,вона тепер ваша.

Сказати ,що Чім був шокований – це нічого не сказати, прокинутися у чужому будинку, незрозуміло де і з ким так ще й ніхто нічого нормально не пояснює. Вишенька вирішив усе ж таки дочекатися цього бовдура, який напевно був чимось хворий, а інакше як пояснити те , що він фактично викрав людину.

Чекати довелось не довго , десь через пару годин до кімнати увійшов цей містер .

—Не спиш? Запитав він тихо замикаючи двері за собою.

—Та тут заснеш, я незрозуміло де і з незнайомими людьми, який сон? Юн хитро посміхнувся, пройшов до кімнати і сів на ліжко.

—Песику, звикай ти тут надовго. Твоя зухвалість зіграла з тобою злий жарт, а ще твої навачки і те, що в мене є довідка від лікаря яка свідчить про те, що у тебе немає ніяких хвороб. Коротче кажучи мені набридло , гуляти по таким містечкам де ти працюєш і я вирішив, що в мене буде своя постійна іграшка. Тим більше ти досить гарно виконуєш свою роботу. В мене стільки зв’язків, що тебе, навіть, ніхто шукати не буде, тому раджу змиритися і бути слухняним , а якщо песик не буде слухати свого господаря, то господар дуже розізлиться і песику краще не знати , що буде у цьому випадку.

—Ти, що хворий, яка бляха іграшка, який я тобі песик, ало я працюю і навчаюсь і в мене своє життя відпусти мене , знайди якусь іншу кандидатуру, раз ти такий чудовий охочих думаю буде цілий натовп.

—Так песику, але я хочу саме тебе і я вже повторював, май повагу , тобі поки ти не звик дозволено трохи відійти від правил , але надалі, щоб я не чув такого тону у свою сторону. Це зрозуміло?

—Я повторю питання ти, що хворий?

—Песику не змушуй мене злитися, а то у перший же день не зможеш ні ходити ні сидіти. Отже, по всім питанням звертайся до Маї, вона моя помічниця. Основні правила: ти можеш заходити в усі кімнати, окрім двох останніх на 3 поверсі це мій кабінет і спальня. Інші приміщення для тебе відкриті, мене ти слухаєш і не сперичаєшся, коли зву одразу приходиш і все , щоб я не казав виконуєш. Всі свої думки і невподобання залишаєш десь далеко, щоб я їх не чув і все з тобою буде гаразд. В універі я тебе перевів на заочне, знайомим сказав, що ти переїзджаєш, батькам я так розумію всеодно. Тому ні виходу, ні права голосу у тебе немає, ти мій поки мені не набридне!!!

З цими словами, Юн вийшов з кімнати і залишив цуцика з його обуренням на одинці. Сказати, що метелик був шокований — це промовчати, але коли він трохи заспокоївся то зрозумів, що цей бовдур правий. Чім нікому не потрібен, ні друзі, ні колеги, ні , тим більше, батьки — не будуть особливо перейматися куди він зник. Усвідомивши це у вишеньки почалась апатія, він ліг на ліжко, накрився простерадлом і дівився у стінку декілька годин, а лише потім заснув.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь