Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Похід в кіно

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Та невже, через 5 днів уроків вже субота, є цілих два вихідних! І у наших хлопчиків вже з’явилися справи на ці два вечори. В суботу вони ідуть в кіно! Вибирав Азірафаель, він довго обирав фільм, спеціально для цього він запрошував Кроулі в книгарню і дивився які книги він бере і які в нього враження про ці книги. Кроулі брав ботанику і астрологію, але найчастіше він брав якесь фентезі. Склавши все він одержав квиток на фільм який йому точно сподобається. Азірафаель думав що, те що ти читаєш те ти й дивишся, тому він був впевнений що Кроулі захопиться цим кіно.
Вони домовились про час і місце вже у вівторок, все було заплановано, всі відмінили свої справи на суботу, хоча їх майже не було, максимум по прибирати вдомі.
Зустрічались вони за 20 хвилин до сеансу, біля кінотеатру був майданчик, поруч гойдалок стояли лави, біля них вони і мають зустрітись.
16:35, Азірафаель вже стоїть біля лав і чекает свого друга. Він одягнений в білу велику куртку і ніжно блакитні джинси. Трохи зачекавшись він вже занепокоєються, бо коли людина трохи запізнюєтья у нього вже з’являються страшні думки. Але із кущів виходить спізнений трохи подряпаний від гострих палиць. Помітивши занепокоїного він посміхнувся і направився в його бік.
–Привіт, вибач що запізнився, я тільки вспам’ятав про твою куртку і вирішив її випрати, але не розрахував час і вот… вийшло якось так–говорив вогник намагаючись заспокоїти дихання.
–Боже, та не потрібно було це робити, не тільки з-за сеансу, а ще з-за того що ти міг її мені віддати і так–говорив Азі попутно струшуючи з його волосся листя
Сьогодні Кроулі був одягнений добре. Майже до кінця застебнута кофта а під нею футболка AC-DC, ще на ньому чорна розтебнута куртка, а на спині рюкзак, в якому, мабуть, знаходиться сама куртка.
Вони вирішили піти у середину кінотеатра бо їм вже було холодно.
Зайшовши Азірафаель розрахувався за їжу і запропонував Кроулі піти в зал. Сівши за стол вони роздяглися і почали розмовляти про своє. Вогник вирішив запитати про фільм, він нічого не чув про нього тому хотів дізнатися хоча б щось, але на всі відповіді Азі відповідав каламутно.
Вже час заходити в зал. Кроулі ніс куртки а Азі їжу.
–Чому ми не здали їх в гардероб?–запитував Азірафаель який бачив як в дві руки Кроулі несе ці куртки
–Я їм не довіряю, один раз я там ключі загубив, а в другий мені не ту куртку дали, я краще з собою нести буду–
Вони сіли на свої міста. Кроулі віддав Азірафаелю його куртку і вже взяв їжу.
–Ти будеш дивитися в окулярах?–здивовано говорив блакитноокий
–Чому б й ні?–
–Нуу.. тут темно, а ти в темних окулярах, ти взагалі в них щось бачиш тут?–
–Екран достатньо світлий щоб навіть в окулярах я міг побачити його–
Азірафаель трохи засмутився, він запланував все це не тільки щоб провести час з Кроулі, а ще щоб дізнатись що в нього за окулярами. Багато хто говорить що у нього там звичайні очі, але у деяких інша думка. Хтось говорить що в нього нема одного глаза, хтось говорить що в нього всі очі побиті тому що його б’є тато, хоча в нього нема батька, а хтось говорить що в нього зміїні очі. Вже при першій зустрічі він хотів дізнатися що знаходиться за окулярами.
Навіть через темне скло Кроулі помітив смуток на обличчі сусіда.
–Ти так засмутився з-за окуляр?–
–Та ні, що ти, це твоє рішення–
–Ну якщо ти так хочеш, то добре–рішуче вимовив Кроулі
Він снимає окуляри і….
Звичайні карі очі, нічого особливого, може вони і мають якийсь дивовижний колір але в темряві де єдине світло це єкран тяжко це побачити, але вони все одно гарні.
–В тебе дивовижні очі–одразу вимовив Азірафаель після хвилини думок
–Звичайні очі, нічого в них магічного нема–трохи збентежено говорив сусід
Очі великі, дуже великі. Десь навіть можно побачити макіяж.
–Не знав що ти фарбуешся–незважаючи на збентеження сусіда Азірафаель продовжував розглядати його обличчя
–Це означає що якщо б я не зняв окуляри ти б і не помітив?–трохи обурено говорив Вогник
–Так, в тебе окуляри на пів обличчя, як я міг хоча б щось розгледіти?–
Азірафаель продовжував дивитись на обличчя до поки не почався фільм.

Фільм пройшов як зазвичай. Після нього вони розійшлись по домівкам.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь