Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Повертаючись до тебе

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Повертаючись до тебе

 

У Шень Юаня часто мерзнуть руки. Причиною, на думку Дз’ю, став він сам, а точніше його провина. Під час усамітнення на горі єднання душ йому довелося залишити свого брата без нагляду. Звичайно він прочитав лекцію главі клану, але цього було недостатньо і не вберегло його брата від Невиліковного.

 

Через збоїв циркуляції ци вона не доходить до кінцівок. Тому він ховає їх у рукави, гріє подихом або об чашку з гарячим чаєм. Трави, подаровані братом, нагадують про нього. Його дорогоцінний молодший брат, відповідальний піковий Лорд, за якого Юаня бере гордість і відданість. ю ж завзято й трепетно ​​оберігає свого дурного й незграбного старшого. Звичайно таким бачить себе сам Шень Юань. Від брата йому давно б прилетіло за такі слова.

 

 

Адже Цінц’ю чудово пам’ятає хижий азарт в очах брата, коли чортів Л’ю Цінґе, негідник знав про приховану пристрасть до подібного у Юаня і замість того, щоб віддати Му Цінфану, приніс це мутоване створіння його братові. Ті самі вічно холодні руки порпалися у розкритому череві тварини, періодично витягуючи деформовані органи. Юань по лікоть у крові з палаючим поглядом простягав їх Цінц’ю водночас захоплено розповідаючи, що саме мутувало і як вплинуло на тварину. Шень Цінц’ю завжди сидів поряд уважно спостерігаючи за умілими перстами, іноді поглядаючи на збуджений новим дослідженням рум’янець на вилицях. Після цього він довго сидітиме, записуючи в бестіаріях побачене. Поки Дз’ю не знайде його за столом і не віднесе в тепле ліжко, в голові тричі проклинаючи Цінґе.

 

 

Наразі десь за межами клану Шень Цінц’ю з учнями на плановій практиці. У Юаня піднімаються куточки губ згадуючи метушню їхніх дітей перед від’їздом. Для однієї половини це було вперше, хтось уже звик і реагував спокійніше і з кирпатими носами залякували перших. Ці носи звичайно потім обламував брат, ховаючи усмішку за віялом згадуючи грішки кожного поіменно через що ті спалахували до коріння волосся.

 

 

Він ще пам’ятає, як вони самі учнями виїжджали на такі завдання. Як він по неуважності заводив дружбу з незрозумілою твариною, гладячи його за вухом. Яке згодом виявлялося демонічного походження і як брат відтягував його від підозрілих квітів. Що так і зваблювали розглянути їх краще.

 

 

Шень Цінц’ю обіцяв, якнайшвидше повернутися. Зрештою, їхні адепти не дурні і впораються із завданням, хоч він і закінчив цю пропозицію словом “напевно”. Юань знає, що брат вірить у своїх учнів, хоч і журить їх по всякій дрібниці. Після чого юні адепти біжать плакатися до нього, від чого отримують ще більший наганяй від брата. Але він не може відмовити цим милим дітям у цій маленькій слабкості, адже чудово їх розуміє. Та й сам Цінц’ю, Юань так здогадується, ганяє адептів у такі моменти від нього з безглуздих ревнощів. Після чого сам забирається в обійми і скаржиться на нестачу турботи. Примушуючи червоніти і заливатися сміхом.

 

 

Дивлячись на чаїнки, що кружляють, Шень Юань вже уявляє, як Цінц’ю зайде в кімнату. З таким же суворим наставницьким виразом обличчя, яке у самого Юаня ніяк не виходило, маска відстороненого небожителя поступово розтане, а гострий погляд потеплішає. Він на каже А-Лво набрати ванну і відігріватиме замерзлі за кілька днів без нього кістки Шень Юаня. Він міг і сам, але без брата фантомне почуття холоду не залишало його і той міг просидіти там, поки вода не охолоне, а Лво Бінхе не почне хвилюватися біля дверей у купальню.

 

Цінц’ю довго розтиратиме його ноги і руки маслом, грітиме і гладитиме м’яку шкіру, обводитиме пальцями родимки перераховуючи їх у сотий раз. Особливо облюбовуючи маленьку крапку на коліні, проходячи по ній губами. Іноді піднімаючись трохи вище до внутрішньої сторони стегна де шкіра трохи тонша та уразлива. Уважно стежитиме за реакцією Шень Юаня, адже часом після ванн його хилить у сон. І тоді Цінц’ю загорне його щільніше в ковдри, покладе до себе під бік, цілуючи лоб і щоки стане перебирати волосся пускаючи свою ци по меридіанам доки його Юань-ер не зануриться в спокійний сон. Він знає, як складно йому і як той переживає за кожен його від’їзд із клану. Одного разу повернувшись із доручення, що незаплановано затягнулося, знайшов брата в простирадлах з червоними очима біля вологої подушки. Уперто заперечувавши свій стан. Тому після зараження Незцільним, повертаючись, намагається приділити якнайбільше часу своєму милому старшому братові, у якого мерзнуть руки.

 

Іноді розслаблений гарячою водою і лагідними дотиками Шень Юань у стані знемоги полізе цілуватися. Мокро і гаряче в проміжках бурчачи, що більше так надовго не відпустить і наступного разу він поїде з ним разом. Притулиться ближче, обвиваючи шию, влаштовуючись на колінах Шень Цінц’ю. Якому нічого не залишається як піддатися натиску свого брата і погладжуючи поперек спуститися вниз. Його Юань-ер ховатиме червоне обличчя втикаючись у шию. Тяжко дихаючи щоразу, коли пальці глибше проникатиму всередину повільно, розтягуючи його. Цінц’ю слідкує за кожними змінами обличчя на подих визначаючи, коли можна додавати третю. Поки Шень Юань не почне знову бурчати і лаяти його, щоб той уже якнайшвидше закінчив це катування і вставив. І в результаті сам почне насаджуватися стискаючи його на помсту дражнячи цим. Шень Цінц’ю впиватиметься в стегна пальцями стримуватися щоб не смикнути брата насадивши до кінця. Жмуритися поки Юань повільно на тремтячих ногах приймає його повністю. Виступаючі сльози розтиратиме по щоках великим пальцем. Мокрі вії тремтять, відкидаючи химерні тіні, а злам брів збуджуватиме ще більше. Блискучі від масла стегна чіпляють погляд, Юань ставить впевненіший темп тримаючись за плечі брата. Вільні руки Шень Цінц’ю мнуть боки, сідниці, огладжує край їхнього з’єднання. Розтирає сильніше і так почервонілу шкіру викликаючи схлипи брата. Юань особливо сильно насаджується, жмуритися впиваючись нігтями в плечі Цінц’ю, коли той переміщуючи руку на живіт, натискає там де знаходиться його орган.

 

 

Шень Юань повертаючи охололий чай на стіл червоніючи зітхає, безсоромні думки перериває шум кроків і постать дорогоцінного молодшого брата у дверях.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь