Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Перфекціонізм та прокрастинація

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Перфекціонізм та прокрастинація

– Заходь Женя, лягай відразу на ліжко. Ти підготувався як я тебе простив?

Женя густо почервонів та зніяковіло відповів – Так, я підготувався.

– Добре, молодець. Перевернись на живіт, зігни ноги в колінах та стань на четвереньки.

Женя все виконав, хоча йому в цей момент було дуже незручно та соромно. Він заховав обличчя в подушку та заплющив очі.

– Женя, так не підійде, підніми голову та відкрий очі, не ховайся. Наступного разу я поставлю дзеркало, щоб ти бачив, що відбувається. Я розумію, що тобі соромно та принизливо, але ж саме цього ми і добиваємося. Зрозумів?

– Так. – Женя підняв голову та відкрив очі.

– Розстав ноги – наказав Спартак владним голосом.

Він провів рукою по голові та спині Жені, наче гладячи слухняну домашню тваринку. Від цього жесту Женя трохи розслабився.  Далі Спартак достав тюбик зі змазкою з тумбочки біля ліжка та чорні латексні рукавиці. Надів рукавиці, видавив собі на пальці трохи змазки, торкнувся пальцем зжатого входу та почав проштовхувати палець усередину.

Женя здригнувся, але нічого не сказав.

– Сьогодні я би хотів з тобою поговорити про перфекціонізм та прокрастинацію.

Перфекціонізм – це переконання, що ідеал може і має бути досягнений. У патологічні формі – переконання, що недосконалий результат роботи не має права на існування. Я бачу в тобі, Женя, признаки патологічного перфекціонізму. Скажи Женя, в дитинстві ти часто хотів, щоб тебе хвалили? Чи було відчуття, що ти гірший за інших та тобі потрібно старатись більше? Як часто тебе критикували та хвалили батьки?

– Я не впевнений, що я готовий відповідати на це зараз, коли твій палець зараз в мені.

Спартак різко проштовхнув палець далі та почав інтенсивніше розроблювати вхід, від чого Женя зойкнув.

– Ти забув, Женя, що я задаю питання, а ти відповідаєш на них без нарікань та звертаєшся до мене на Ви.

– Так, майстер, вибачте – Женя швидко почав відповідати, оскільки не хотів, щоб Спартак залишився незадоволений ним. – Так, в дитинстві я намагався завжди догодити батькам, мені здавалось, що я не достатньо стараюсь та весь час старався більше, щоб вони в мені не були розчаровані.

– Так, саме так як я і думав. У тебе всі ознаки патологічного перфекціонізму:

Розкриття схильності до сумнівів у власних діях – перманентна невизначеність у ставленні до якості виконання своєї діяльності. Виявлення схильності до надмірної організованості – завищення ступеня важливості порядку та організованості.

Знаходження шкідливої установки мислення “батьківські очікування критики” – сприйняття батьків, як таких, що делегують дуже високі очікування/надмірно критикують.

Виявлення схильності до особистих стандартів – завищені вимоги до себе в поєднанні з надмірною важливістю відповідності цим стандартам, що породжує коливання самооцінки та хронічну незадоволеність власною діяльністю.

Виявлення патологічної “заклопотаності помилками” – гостра негативна реакція на свої помилки, схильність прирівнювати їх до непоправної невдачі.

Це так звані синдроми відмінника та самозванця.

Під час того як Спартак розповідав, він поступово почав додавати пальці, розтягуючи вхід.

Женя чесно намагався зосередитись на тому, що розповідав Спартак, але коли відчув як в ньому рухаються уже три пальці та зачіпають простату почав стогнати, його член уже налився та стояв. Спартак це бачив і усміхався.

– Я бачу тобі подобається моя лекція. Думаю поки достатньо, спробуємо по-іншому. Спартак витягнув пальці та дістав із тумби вібратор. Приставив його до входу та почав просовувати всередину. Він був більший ніж пальці, тому Женя відчув себе дуже  натягнутим.

– Не зажимайся так, я не хочу зробити боляче тобі. Ти ж хочеш його відчути всередині себе, як він буде вібрувати та раз за разом торкатись твоєї простати?

Женя був дуже збуджений, попри біль та дискомфорт, який він відчував, його член стояв та не збирався опадати, він хотів далі продовжувати.

– Так, майстер, я хочу його в собі.

Спартак відчув, що Женя розслабляється та проштовхнув вібратор далі, включив мінімальний режим від якого почалась легка вібрація.

– Прокрастинація – продовжив Спартак розповідати, – невідривно пов’язана з перфекціонізмом. Це тенденція до відкладання навіть важливих і термінових справ, яка в перспективі призводить до особистісних і соціальних проблем. При прокрастинації людина вважає, що краще не починати справу, якщо відсутня переконаність в успіху.

Спартак збільшив вібрацію та почав рухати вібратор, то витягаючи його назовні, то знову засовуючи його вглиб. Женя відчував, що уже не витримує та потягнувся рукою до члена, щоб подрочити собі, проте його руку перехватив Спартак.

– Що це ти робиш, я не дозволяв тобі торкатись себе.

Спартак перемістився та навис над Женею, однією рукою все ще тримаючи вібратор, а іншою запустив в волосся, відчутно зжав його та потягнув так, що Женя відкинув голову назад. Спартак почав на вухо йому далі говорити – Я тобі дозволю кінчити лише від вібратора в заду. Ти ж зможеш кінчити лише від анальної стимуляції, так? Як і всі слухняні сучки. Або ти кінчаєш так, або взагалі не кінчаєш.

Женя відчайдушно хотів кінчити, його член пульсував та стікав змазкою, вібратор бився раз за разом в простату, а ще Спартак боляче тягнув його за волосся та шепотів на вухо таке принизливе, але водночас і таке збуджуюче. Через кілька секунд він кінчив, вистреливши спермою собі на живіт та на ліжко, так і не доторкнувшись до себе.

– Ось бачиш, як я і говорив, ти кінчив як слухняна сучка лише від того, що тебе трахнули вібратором в зад.

Женя знесилено впав на ліжко та сховав обличчя в подушках, йому було соромно навіть дивитись на Спартака.

– Перевернись та ляж на спину – почув Женя та поспішив підкоритись.

– Як ти себе почуває? – запитав Спартак.

– Я не знаю, мені водночас і соромно і дуже добре та спокійно.

Женя підняв голову та почав дивитись в очі Спартака, такі глибокі вони ніби затягували як чорна діра. Він опустив очі на рівень та паху та побачив, що Спартак був теж збуджений, відчутний бугор випирав зі штанів. Спартак прослідкував погляд Жені та хмикнув.

– Так, Женя ти правильно зрозумів, авжеж під час сесії я збуджуюсь, оскільки я бісексуал і мені подобаються чоловіки, але це не заважає мені працювати.

– А як ти взагалі до цього прийшов, чому така нестандартна практика лікування?

– Чому я не міг звичайно проводити сеанси як інші психотерапевти? Я проводив, проте це було не так ефективно. Найбільш ефективно коли ти віддаєшся повністю і тілом, і розумом, і душею

– Ти хочеш не тільки мій розум, а ще й тіло та душу?

– Так, мені потрібен весь ти. Після цих слів очі Спартака наче налились чимось темним, зіниці розширились та затопили всю радужку, у Жені навіть дихання перехватило від такого владного голосу та погляду.

– На сьогодні сеанс закінчений, зустрінемось через тиждень. І ще Женя, забув сказати, я хочу щоб протягом тижня до нашої наступної зустрічі ти ні з ким не займався сексом та не мастурбував

Спартак вийшов з кімнати, навіть не чекаючи відповіді Жені, чим відсік будь-яку можливість незгоди.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Перфекціонізм та прокрастинація