Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нові відчуття

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вже звечоріло. Сан сиділа на дивані і дивилася у величезне панорамне вікно, що, здавалося, замінило собою стіну, розглядаючи вогники нічного міста, що з такої висоти, були як на долоні, а вдалині, під місячним сяйвом, ген за обрій втікав океан, відображаючи місяць та зорі на своїй поверхні. Із захоплення пейзажем її вирвав лагідний, м’який голос зі сторони кухні.

  • Подобається вид? 

Він звучав знайомо, але так незвично. Дівчина ще ніколи не чула, щоб Біні коли-небудь так говорив. У його голосі було стільки ласкавості й ніжності, що у Сан мурахи пробігли тілом. А коли вона на нього подивилась і у грудях щось стислося. Він дивився на неї, не відводячи погляду, повіки злегка прикриті і наймиліша усмішка осяювала його обличчя, а чорна атласна сорочка лише підкреслювала його у млявому світлі кімнати. Біні наближався неквапливо, вогко, несучи два келиха червоного вина. Присівши поруч з дівчиною, айдол простягнув їй один з келихів. Сан зрозуміла, що не відповіла на питання. Та слова не йшли на думку.

– Так. Ти був правий – трохи заікаючись промовляла дівчина, – неймовірна краса.

Сан було не по собі від того, що з нею відбувається. Таке було вперше, але відчуття і дивне, і цікаве, і може навіть, приємне. Все одночасно. Вона відчула, як її щоки палають. Не відаючи, що сама робить, просто почала пити вино, наче то вода, та швидко спохопилася, бо ледь не вдавилася ним. Чанбін поплескав її по спині:

– Куди ти поспішаєш? Вина ще повно і час є. – І знову ця неймовірна посмішка. Вона до нього наче приклеїна. – Мені теж подобається. Тому й купив цю квартиру. Тут так тихо і спокійно, хоча під ногами гамірне місто. Я, буває, сиджу тут і просто дивлюсь у вікно під спокійну музику, от як зараз.

Тіль тепер до Сан дісталися звуки музики, що наповнювали кімнату. Вона прислухалась і почула легкий джаз. Здавалось він не лунав, а просто існував у повітрі, у стінах, у меблях, всередині неї.

 – Потанцюй зі мною, Сан Сан. – Біні встав і простягнув до неї руку. Не взмозі вичавити з себе ані звуку, маленька вхопилась тремтячою рукою за його велику долоню. Чанбін бережно обхопив її талію і повів у танок, не на мить не зводячи з дівчини очей. Сан не могла витримати цей погля, тому свої очі, мимоволі опустила долу. І тільки тепер могла говорити.

 – Чому ти на мене так дивишся?

 – Мені завжди хотілось з тобою потанцювати. А тепер, коли ти так близько, я ще й милуюся тобою. – Сан відчувала на собі його погляд, такий теплий і лагідний, але подивитись у відповідь не наважувалась.

  – Нема чим тут милуватись. – Дівчина ще нижче опустила голову, та Біні легким рухом підняв її за підборіддя.

  – Є ти, Сан Сан, тобою я милуюся. От дурненька, – його рука лагідно обхопила пухкеньку щічку Сан. Дівчина знітилась і хотіла знову опустити голову, то м’яка долоня Чанбіна не дала їй це зробити, і змусила дивитись у його неймовірно глибокі карі очі, у яких вона зав’язла, як у зибучих пісках, – невже не бачиш, що я безтями у тебе закоханий?

Айдол поволі наблизився до її вуст, і ледь торкаючись обдав їх жаром. Зрозумівши, що Сан не проти притис її міцніше до себе і ще дужче поцілував, у той момент, дівчина відчула себе легенькою, немов пір’їнка. Ця легкість розповсюджувалась від вуст по всьому тілу. Руки, самі потяглися хлопцю на шию, а губи цілували ЙОГО, коханого Чанбіна. Це здавалося маренням, в яке хотілося вірити. На секунду вони зупинилися, наче, щоб пересвідчитися, що це відбувається насправді, та їх знов, мов магнітом, потягло один до одного. 

Другий поцілунок був більш пристрасним. Біні гладив її щічку і талію, ковзаючи рукою, ледь не по всій спині. В якусь мить, він торкнувся язиком губ Сан, немов привідкриваючи їх, як двері. і просячись увійти. Ще мить, і їх язики вже сплітаються, як два полум’я багать, що горять у них обох. Дівчина запускає руку йому у волосся на потилиці, від чого айдол, стискає її ще сильніше голосно і голосно вдихає повітря носом. Сан розуміє, що його рука вже не на спині, а ніжно гладить її сідницю. І знову нове відчуття, раніше невідоме, але таке приємне. Раптом, Чанбін припиняє її цілувати, на секунду втикається своїм лобом в її, голосно видихає і так само голосно хапає повітря. Дивиться кудись собі під ноги, а його голос звучить змучено і знесилено:

  – Вибач, я не маю цього робити, – він піднімає голову, його погляд розгублений і збентежений, – тільки скажи, і я зупинюсь.

  – Ні. – видихнула, а не промовила Сан, проводячи рукою по його лобі, прибираючи пасмо, що спало йому на обличчя.

Він дивився на неї ще мить, на його обличчі блиснула посмішка із полегшеним зітханням, а потім знову пристрасний цілунок, і знову інший. Він вже напевно знав, що його не відштовхнуть, дозвіл було дано, тож тепер Біні міг цілком, без остраху насолоджуватись вустами коханої, як і вона його. Однією рукою він тримає Сан за сідницю, а другою за обличчя. Потім рука з обличчя спускається трохи нижче і заповзає їй на шию ззаду, мов змія, підтримуючи голову, щоб та могла розслабитись у його обіймах, і за мить дівчина вже відчуває його гаряче дихання на своїй шиї. Ще мить, і теплі, пухкі губи Чанбіна, покривають її шию поцілунками, а неймовірно сильна долоня стискає її сідницю. Раптом, вона з сідниці перетікає по животі до грудей. І ось він вже пестить одну з них. Дівчина чіпляється своїми пальчиками в плече хлопця, несвідомо даючи тому зрозуміти, що їй приємно, а другою рукою ковзає, через розстібнутий комір сорочки, по оголеному клаптику міцної грудини хлопця. Виклик прийнято!

Чанбін починає присідати і веде Сан за собою на підлогу. Вона легко піддається. Обидвоє знають, що буде, але так приємно насолоджуватись моментом. Він продовжує покривати шию дівчини цілунками, інколи повертаючись до її губ, а інколи прикушуючи шию і мочку вуха але не боляче, чи то вона не відчуває болю. Важко зрозуміти, але є відчуття, що охопило її тіло і здається вже не відпустить. Осередок його внизу живота і нижче. Воно ні на що не схоже, але відчувши раз, ти запам’ятаєш його і жадатимеш відчути знову. Вся кров прилила до низу живота і наповнила її статеві органи та піхву від чого ті стали більшими і м’якшими, а зсередини потекла слизька рідина, ознака бажання, що змочила білизну за секунду. Здавалось, що внизу усе горить і тіло саме намагається вгамувати цю пожежу, та разом з тим є сильне відчуття, що чогось бракує. 

Айдол вже безсоромно облапує тіло Сан усюди, де лише схоче. Здавалось, що його руки одночасно усюди: гладять внутрішню поверхню стегна, шию, руки, груди. Ба більше, вони вже на верхній частині сідниці під білизною, торкаються її шкіри. Дівчина, поволі, тремтячими від збудження і хвилювання руками, розстібає бісові маленькі гудзики на його сорочці. Чанбін на хвильку відривається від неї, одним рухом знімає не до кінця розстібнуту сорочку через голову і знову кидається на малу підіймаючи її футболку догори, щоб і кохану звільнити від непотрібного атрибуту. Сан слухняно підіймає руки догори і вивільняється з полону одягу, та миттєво потрапляє у полон обіймів сильних, м’язистих рук Біні. Вона відчуває на собі тепло його тіла і те, як він легко, але впевнено нахиляє її назад і вкладає на білий м’який килим, що приємно лоскоче її боки своїм довгим ворсом. Сам лягає поруч, міцно притуляючись до неї, через що дівчина відчуває його гаряче тіло на собі і жорсткий член, що тисне їй на стегно. Його міцно закуто у джинси, та він прагне на волю, до неї.
Сан спершу торкається, потім проводить долонею від ключиці, крізь міцні грудні м’язи вниз до преса, який сховано під невеличким прошарком жирку, але все одно відчувається його міць, стискає бік Чанбіна, та рука хоче нижче, вона хоче звільнити в’язня з джинсової в’язниці і побачити його, відчут, який він на дотик. Але все ще не наважується і продовжує пестити айдола.

У цей час Чанбін, розстібнувши її джинси, гладить кохану дівчину по животі, стискає боки і воює із застібкою ліфчика. Ще секунда і пишні груди Сан оголені, а ліфчик відлітає десь за диван. Біні торкається її оголених грудей знову нове відчуття.

Він то гладить, то стискає їх, своїми сильними долонями, то затискає пальцями її соски, то легенько до них торкається, мов до пелюсток. І тільки но Сан набралася сміливості зазирнути у клітку до змія і торкнулася рукою члена у джинсовому полоніі, як хлопець голосни видихнув, ледь не застогнавши:

   – Не чіпай його, маленька, ще рано. – Миттю ковзнув вниз і обхопив гарячими вустами її сосок. Приглушений стогін вирвався з дівчини і загубився десь у стінах кімнати. Нарешті, він так чекав на це. Вона довго трималась. Але цього було замало. Хлопець хотів і надалі чути звук її голосу, тому продовжив з ще більшим завзяттям. Стискаючи і пестячи одну грудь рукою, другу він покривав цілунка, обсмоктував соски, грався з ними язиком. Сан почала видавати все більше звуків змішаних з важким диханням, через що Біні теж не міг втриматись і сам, ледь чутно, мимоволі стогнав.

Дівчину крутило і вивертало від насолоди, вона гладила коханого по спині, запускала руки йому у волосся, впивалася пальцями у його плечі і стичкала біцепси,доки пальці не біліли. Такого вона ще ніколи не відчувала. Раптом Сан відчула руку хлопця, що ковзнула їй в трусики і ноги самі стислись міцними кліщами, сердце шалено закалатало, а тілом пробігся страх. Чанбін це відчув і миттю зупинився, підвів на неї очі:

  – Що сталось? Не чіпати? – він вдивлявся в неї, намагаючись зрозуміти, що робити і як діяти далі.

  – Я не…. не знаю. Я… – Сан розуміла, що треба щось відповісти, але не знала що саме. Вона хотіла продовження, хотіла понад усе на світі, але як відповісти що сталося, коли вона й сама не знала що?

Чанбін завис над її обличчям, здавалося дивився не в очі, а в душу.

  – Чагіа, я вже казав і ще раз повторю, якщо ти, дурненька, забулася: одне твоє слово і я зупинюсь. Я хочу, щоб ти була моєю за власним бажанням. Як передумала, то скажи. Я витримаю. – Його очі блищали пристрастю і було видно як складно йому даються ті слова. Сан знала, що він дотримає слова і не хотіла зупинятися. За ці пів хвилини, вона вже мільйон разів прокляла себе за те, що зробила, хоча й не навмисно. Він тут з нею, хоча міг бути з ким завгодно, з будь-якою довгоногою, білявою красунею, з якою не було б ніякої мороки, але він з нею, бажає її понад усе на світі.

   – Ні. – Дівчина впилася в його губи з усім бажанням, що в ній було, за мить її рука схопила Чанбіна за член, що все ще був ув’язнений, і голосне, протяжне мичання, роздалося на фоні легкого джазу, крізь міцно затулені поцілунком вуста айдола. Розуміючи, що йому треба якомога швидше тікати, він різко рвонув і глянув на Сан хижим поглядом.

   – Я ж казав не чіпати. – Низьким стишеним голосом прохрипів Чанбін, блискавично пірнув курою коханій у трусики і натиснув на клітор. Повітря розірвав нестриманий стогін, тілом, наче струм пробіг. Пальці бешкетника ковзнули по статевих губах до входу у піхву, зробили коло довкола нього, вмочені у бажання, і тим самим шляхом вернулися до початкової точки. Спину вигнуло, голова закинулась назад, ковток повітря. Ще стогін. Якби у цей момент Сан могла бачити обличчя Чанбіна, то помітила вдоволену посмішку садиста, що кайфує від своїх дій і реакції на них. Та їй було не до того, дівчина хотіла ще. Ці нові відчуття, що відкривав для неї коханий були неймовірні і ні що у світі не могло їх описати. Жодна книга, що вона читала, жодна історія, що їй розповідали подруги, й близько не описували те, що вона зараз відчувала.

Біні, тим часом, поволі описував кола по її клітору не припиняючи гратися з сосками, інколи злегка їх прикусуючи. Сан крутило і вигинало, їй здавалось, що вона під якимись наркотиками, хоча ніколи їх не вживала, і не могла знати, що була права у своїй здогадці. Дівчина хотіла відчути це одне нове відчуття. Як воно, коли коханий всередині неї? Вона ладна була кричати, щоб він увійшов, але могла лише стогнати, не в змозі вимовити ні слова.

Чанбін, наче почув її думки, чи то вона, все ж спромоглася щось сказати, Сан не зрозуміла, але айдол прибрався з неї зняв з себе штани з трусами одночасно і оголив свій збуджений член. Дівчина сотні разів уявляла його, розмірковувала який він може бути але не думала, що буде так зблизька на нього дивитись. Він прикув її погляд до себе, і усі її думки стосовно форми, розміру і довжини, стали незначущими. У голові пульсувала одна думка: “Я хочу його! Прямо зараз! Хочу відчути його всередині себе!”. Поки ці думки вигарцьовували в середині її черепа, хлопець опустився до неї, так само як і з себе стягнув джинси разом з білизною, і от Сан лежить вже абсолютно гола з думками про його клятий член у себе в піхві. Біні знов навис над нею, його член торкався її живота,що збуджувало ще сильніше.

  – Я буду обережний, моя маленька. – Сан навіть не встигла нічого відопвісти, бо він накрив її вуста ніжним поцілунком, в процесі якого обережно розтулив дівчині ноги, поміж яких текло, мов з водоспада, торкаючись кінчиком внутрішньої поверхні стегна обережно просунув член в середину. Подих перехопило, і забракло кисню, глибокий вдих, та це не все. Засунувши голівку, і впевнившись, що не зробив їй боляче, Чанбін обережно просунув член повністю. Стогін, протяжний, як і саме відчуття. 

Ось воно. Ось чого їй не вистачало. Кханий всередині – ось деталь, якої їй бракувало. Нове відчуття, та описати його не можливо. Це не просто фізіологія. Здавалося, що це той самий момент єднання душ через тіло. А може Сан помилялась, хто зна. Головне, що він у ній і цього відчуття в неї ніхто не забере. 

Хлопець почав рухатись. Спочатку повільно, та темп все зростав, у піхві вогонь, а по животі розтікалося тепло. З кожним його поштовхом хотілось сильніше і швидше, сильніше і швидше, сильніше і швидше. ЩЕ СИЛЬНІШЕ І ЩЕ ШВИДШЕ! Стогони вже не були стогонами, то були крики, що заглушали все навколо. Вони насолоджувались процесом і голосами один одного. ЩЕ СИЛЬНІШЕ І ЩЕ ШВИДШЕ! Здавалось що вони вже не в кімнаті, навіть не на Землі, а десь у іншому світі. Світі, де лише вони. ЩЕ СИЛЬНІШЕ І ЩЕ ШВИДШЕ! Він всередині неї, обидва рухаються на граничній швидкості, ще трохи, ще мить і Сан дізнається… внизу, мов щось вибухнуло з неймовірною силою, а вибухова хвиля накрила її, дівчина кричить в екстазі, не в змозі себе контролювати, тіло приємно судомить, але Чанбін не зупиняється, і це подовжує її оргазм. Через кілька секунд, вона чує його голосний стогін. Ще кілька поштовхів і він заспокоюється. Сили немає, навіть руку підняти. Айдол лягає поруч з Сан, згортає її до себе, так, що дівчина опиняється у нього на руці і цілує пересохлими губами у лоба.

  – Саране, чагіа. Саране.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь