Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

не щастить в картах

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

написано на Осінній Фікрайтерський З’їзд 2021

ключ: гра на бажання

Лілі якось сказала «не щастить в картах, пощастить в коханні». Але в коханні так і не щастило, адже Блек все ще лежав в обіймах Ремуса тільки у власних снах.


 

Неділя, 17:49

Сіріус цілує Ремуса, притискається всім тілом до нього та підходить ближче до стіни, поки Люпин тихо стогне та заплутує руку в чорному, як смола, волоссі. Через різницю у зрості Блеку доводиться трохи припіднятися на носочки і сильніше притулитися до іншого.

У віддаленому коридорі зараз нікого немає, тільки Півз скидає горшики з підвіконь, тому ніщо і ніхто не зможе завадити їм. І поки Ремус проводить рукою по чужому стегну і стискає сідницю, всі думки Сіріуса про те, як так сталося, що дві години назад він з болем думав про Ремуса, а зараз так його цілує, вилітають з голови. І тільки краєм свідомості йому вдається відбудувати ланцюжок подій.

 

Неділя, 15:41

– І ти феєрично програєш, — радісно кричить Джеймс і кидає пікового туза на ліжко.

Сіріус розчаровано стогне і ледь не падає на підлогу, втім так і залишаючись висіти вниз головою. Може, хоч його смерть допоможе пережити бажання Поттера. Не те, щоб він дуже здивувався програшу: він ніколи не був сильним в маґловських розвагах. Ба більше, Лілі якось сказала «не щастить в картах, пощастить в коханні». Але в коханні так і не щастило, адже Блек все ще лежав в обіймах Ремуса тільки у власних снах, та й ті не закінчувалися щасливо.

Поттер жахливо усміхається.

– То що ж …

– Замовкни.

– Ти програв…

– Замовкни!

– І тепер у мене є бажання.

– Йди до дупи.

Сіріус повністю падає на підлогу і розвалюється там в позі зірки. Він в дупі.

Джеймс весело дивиться на друга в очікуванні його уваги.

– Гаразд, оленю, давай своє бажання.

Усмішка стає ще ширшою.

– Поцілуй Рема.

Щелепа, здається, падає прямо в ноги. Ні, цього не може бути. Поттер не міг так його підставити, вони ж друзі! Щось неприємне закручується в животі від однієї думки про те, як він цілує Люпина, а той з огидою відштовхується та протирає губи.

– Він якраз зараз йде з бібліотеки.

– Я … ні.

Джеймс усміхається із таким злорадством, що його можна навіть рукою відчути.

– Слабо?

Сіріус лається подумки, бо цей гівнюк знає, на що тиснути. Лайно.

– Анітрохи.

Поттер вказує на двері.

 

Неділя, 17:55

Блек ніжно проводить рукою по шраму на обличчі і кружляє пальцем десь на потилиці. І Ремус посміхається, широко та щасливо, і Сіріус легко клює його в ніс.

– І зітри цю самовдоволену посмішку зі свого обличчя, Блек.

Брюнет піднімає руки, проводить долонею і дивиться хмуро на хлопця, від чого Люпин підкочує очі.

Можливо, думає Сіріус, йому і дійсно не щастить в картах, аби пощастило у коханні. В будь-якому випадку, це і не так і страшно, програвати. А Поттера він і в іншому зможе побити.

Але пізніше, не коли Рем так цілує його, притискаючи до стіни забутого коридора.

 

Неділя, 15:49

Двері за Блеком гучно закривається, від чого Джеймс широко усміхається і дістає з-під подушки забуту бубнову сімку.

Ой не щастить Сіріусу в картах.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “не щастить в картах