Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Не забувай мене, Марі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Опис:

Я часто ловила себе на думці, що думаю про тебе більше, ніж про простого друга. Мені подобалися наші нічні розмови. Але все відбулося занадто неочікувано.
— Не забувай мене, Марі.
__________________________

Я часто ловила себе на думці, що думаю про тебе більше, ніж про простого друга. Коли мені було важко і я плакала, твоя посмішка та дурні каламбури бальзамом лягали мені на душу. Певною мірою твої дурні поради допомагали не падати духом. Коли я була на межі зриву, ти не кидав мене. Обійми зігрівали та заспокоювали, а по схвильованих очах я розуміла, що тобі не байдуже. З тобою мені ніколи не було нудно. Нехай навіть теми для розмови іноді були абсурдними, але це було весело. Ти був моїм захисником і справжнім другом у той час, коли життя насміхалося наді мною.

Мені подобалися наші нічні розмови на балконі, коли я точно знала, що ти не заснеш, що ти слухаєш мене і з щирою цікавістю дивишся. Мені вистачало кілька хвилин, щоб розповісти те, що турбувало молоду душу. Але мені не вистачало кількох хвилин, щоб відпустити тебе з обіймів.

Але все відбулося занадто неочікувано. Зненацька ти кинув мене, сказавши на прощання всього пару слів. Втік у нічну темряву.

Я пам’ятаю ту ніч. Здається, ми попрощалися близько години тому і я вже солодко спала в теплому ліжку, як раптом мене розбудив стукіт у вікно і тремтячий голос. Спочатку він здався мені незнайомим, немов продовження сну. А потім я побачила твій силует. Ти говорив швидко і хрипко, а я не могла зрозуміти, що ти бурмочеш. Мозок прокинувся і я вирішила діяти: побігла і відчинила вікно, бажаючи впустити тебе в кімнату. Але ти не заходив. Я лише чітко почула останні слова:

— Не забувай мене, Марі.

І ти зник у нічній темряві. Я не знала, що робити. Хотілося плакати. Одне я розуміла: ти пішов. Тієї ночі я більше не заснула, постійно прокручуючи в голові твої слова.

Наступного ранку я дізналася, що Кіт Нуар покинув місто з невідомих причин. Ця новина шокувала всіх. А я заприсяглася собі, що ніколи не забуду тебе. Я кохаю тебе. І я знайду тебе.

Адже для Леді Баґ не існує нічого неможливого.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь