Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нереальна мрія

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ОПИС:
Ми не можемо повністю зрозуміти почуття тих, хто нас любить. І любити їх теж. Але я хочу!
____________________________________________________________

 

 

— Фінеасе!

Я обернувся, і здивовано виявив, що кликала мене Ізабелла. І це незважаючи на те, що сама щойно поспішно прощалася!

— Так? — я підійшов до неї, намагаючись вгадати, що трапилося зі звичайно спокійною подругою, яка зараз явно сильно хвилювалася.

— Я… запитати тебе хотіла, — вона зам’ялася і відвела погляд убік, потім і зовсім опустилася. — Я тобі хоч трішки подобаюся?

Я навіть здригнувся від несподіванки. Якщо Іззі питає щось подібне, чи це означає, що вона закохалася в мене? Хотілося б, щоби ні.

— Е-е… Ну, як подруга хіба що.

— Зрозуміло… — Гарсія-Шапіро посміхнулася. — Добре, мені треба йти.

***

Ніколи не думав, що може бути так погано від усвідомлення того факту, що тебе люблять. Але зараз зрозумів це.

Дуже неприємно було бачити, як Белла постійно відводить очі, як намагається поводитися так, ніби нічого не говорила, але в неї не виходило. Посмішка була наскрізь просочена фальшю. Вона намагалася бачити мене якнайрідше, і це теж було неприємно, і мені дуже хотілося повернутися назад, коли Ізабелла була саме моєю подругою.

Мені хочеться знову відчувати поруч із нею легкість, хочеться, щоб знову стали можливими довгі розмови на будь-які теми.

І зараз мені страшно уявити, що станеться, якщо я теж полюблю будь-кого. А якщо полюблю ще й без відповіді? Жах! А ось закохатися в Гарсіа-Шапіро я хотів би, адже тільки це могло суттєво покращити наші стосунки.

Але неможливо любити всіх, хто чекає на любов, як би сильно цього я не бажав.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь