Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

( Леві, Жан, Армін)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Леві

Він дуже сильно любить ваше дитя. Не кажучи про безмежну увагу але вихованими і охайними треба бути завжди. Тож його серйозне відношення до того що їсть ваша дитина , як вона одягнена буде помітно. Але першим на місті для батька завжди буде відношення дитини до нього, тож ніякого насилля не емоційно ні фізичного і звичайно повага до особистого простору дитини.

 

Жан

Любов і радощі ,бачити посмішку на обличчі свого дитя для нього як новий вид задоволення. Вигадувати цікаві назви один одному їхнє сімейне хоббі . При цьому серйозним йому це бути не заважає ні в якому сенсі не дасть знущатися з крихітки і сам робити цього не буде. Він хоче щоб в пам’яті малюка завжди залишився добрий, турботливий та веселий образ татуся.

 

Армін

Чемний , ніжний і вічливий . Обожнює читати книжки з дитиною перед сном , лягати і вигадувати інші можливі кінцівки сюжету. Вивчати назви тварин та комах . Він вчить дитину всьому що знає сам, а вона вчить його як можна так щиро любити. Нові емоції , нова людина , нове ставлення до тебе і нова відповідальність. І він готов до неї.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь