Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Краватка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Стоячи зранку перед шафою Сергій вагається. Він вже давно не одягає на “Антиподи” строгих костюмів і надає перевагу кежуалу, але… Чомусь сьогодні його не полишала думка одягтися класично. Він думає ще кілька секунд і плює на все витягаючи з шафи краватку. Якщо хочеться, то чому б і ні.

Він заходить в офіс, вітається з колегами та йде на кухню, щоб зробити собі каву, коли Володимир присвистуючи питає:

— Це ти куди такий красивий? — і уважно оглядає чоловіка з ніг до голови.

” Трясця, як же ж йому личать костюми” думає і його погляд зачіпається за вміло завʼязаний галстук. Ковтає.

— Може у Сергія сьогодні побачення — сміється Тімур відпиваючи кави.

— А чому б і ні, я чоловік в розквіті сил — посміхається і показово поправляє піджак. Кидає погляд на Володимира і, хоча той зовсім не ревнує через його слова, каже:

— Та Антиподи в мене, Господи. Які там побачення…— тягнеться за чашкою.

Після кави Сергій зустрічає гості і вони йдуть записувати інтервʼю. Володимир дозволяє собі прийти на цю зйомку. Стоїть за кадром спершись на стінку. Спостерігає та слухає. Дивиться на те, як гарно костюм обтягує плечі чоловіка, як личить йому ця сорочка і як ці довгі пальці трохи ослаблюють вузол краватки. Чомусь його чіпляє саме ця деталь. І він не соромиться розглядати чоловіка.

Сергій знає, що за ним спостерігають, але не кидає жодного погляду в сторону Петрова будучи повністю зосередженим на інтервʼю. Але сідає трохи пряміше.

Після інтервʼю він прощається з гостем, проводить його і вже прямує до свого кабінету, коли його окликують:

— Сергію, хочу вам дещо сказати— Володимир неспішно до нього підходить засунувши руки в кармани штанів.

— Кажіть — Сергій зупиняється якраз поряд з дверима до кабінету і чекає поки чоловік наблизиться до нього.

Володимир не спішно скорочує між ними ними відстань, насолоджується чужим виглядом. Естет. І коли він вже опиняється близько, на межі пристойності, то опускає погляд на чужі затягнуті і тканину сорочки груди і  торкається чужого галстука. Піднімає його одними лише кінчиками пальців погладжуючи ними тканину. Обережно обертає взасну долоню намотуючи атласну тканину на кулак. Підіймає хитрий погляд і невідривно дивлячись в чужі очі тягне чоловіка до себе за тканину. Сергій тяжко ковтає і облизує губи, але не перешкоджає чужим діям. Йому подобається і цікаво, що буде далі.

Петров зупиняється в кількох міліметрах від чужих губ, кидає на них хитрий погляд і знову зустрічає чужий погляд. Гаряче видихаючи питає майже пошепки:

— Ти до біса красивий в цьому костюмі — і цілує скорочуючи відстань між ними. Сергій одразу відповідає на поцілунок вкладаючи одну долоню на чужу щетинисту щось, а іншою обіймаючи за талію. Володимир намотує краватку ще раз і тягне до себе ще ближче. Це майже боляче і Сергій гарчить у поцілунок і слухняно нахиляється нижче. Тисне на чужу поясницю змушуючи вигнатися і притиснутися стегнами до його власних.

Володимир розриває поцілунок і ослабивши натяг тканини тягне Іванова до кабінету за галстук. Петров відпускає чоловіка і як тільки кімнатою лунає звук заклацування замка Сергій розвертає його до себе і цілує притискаючи до дверей. Володимир стогне від цього, але давить на чужі плечі і Сергій слухняно відсторонюється. Дивиться уважно в світлі очі навпроти. Володимир ще раз його коротко цілує і взявши за руку тягне вглиб кімнати. Зупиняється біля столу, відпускає чужу руку і знову чужих губ своїми.

Іванов одразу поглиблює поцілунок і робить крок вперед змушуючи чоловіка впертися стегнами в стіл. Чуже збудження впирається в його власне і він гарчить від цієї миті тертя. Але цього занадто мало.

Він кладе свої долоні на чужі ребра і повільно ковзає вниз. Гладить одним рухом спину, поясницю, нижче і стискає в долонях чужі спідниці. Одним ривком саджає чоловіка на стіл. Він неочікуваної зміни положення Володимир захається за плечі Іванова. Вони завмирають на мить. Петров ловить чужий майже чорний погляд і обережно веде по чужих плечах все ще обтягнутих піджаком. Запускає долоні під нього і тягне назад без слів просячи зняти.

Сергій відчуває себе зачарованим і кориться скидаючи не потрібну зараз рік прямо на землю. Не розриває зорового контакту. Володимир посміхається задоволено.

Пристрасть не зникає — просто вони відкидають поспіх і насолоджуються кожною миттю.

Сергій веде долонями від чужих колін вверх. Стискає стегна і Володимир розсуває ноги трохи ширше видихаючи напів стогін. Знову торкається чужої краватки, намотує тканину на долоню і притягує чоловіка до себе ближче для поцілунку.

В такій позі Володимир вище Сергія на кілька сантиметрів і той змушений тягнутися за цим поцілунком. Іванов ловить чужі губи і притискається ближче гаряче видихаючи. Володимир посміхається хитро і кусає його за губу. Цілує і все ще тримає за краватку однією рукою, а іншою торкається чужих грудей і скользит вниз. З натиском проводить по животу і накриває долонею чуже збудження вириваючи в чоловіка видих.

Розриває поцілунок і відпускає галстук. Розстібає чужий пасок та ширінку з гудзиком на штанах. Пірнає долонею під нижню білизну і стискає чужий прутень. Сергій стогне і відкидає голову назад чим Володимир неодмінно користується і кусає підставлену шию.

Рухає долонею повільно.

“Сухо” думає і відсторонившись тягне до обличчя руку і облизує власну долоню кілька разів залишаючи побільше слини. Іванов дивиться і готовий застогнати від цього видовища. Ховає обличчя в чужій шиї, стискає міцніше чужі стегна і лається:

— Твою ж ма… аах — фраза обривається стогоном коли волога долоня охоплює його член і рукахається кілька разів. Він штовхається в кільце пальців і прикусую чужу шию стримуючи стогони. Володимир стискає його колінами міцніше і гладить великим пальцем голівку. Давить на уретру і сам шипить вигинаючись від укусу в таку чутливу шию. Місце укусу відразу заціловують.

Петров робить ще кілька рухів рукою і відчуває, як чужі стегна ледь помітно тремтять стримуючись від штовхань. Він натягує шкіру звільняючи чутливо голівку і зупиняється змушуючи Сергія різко і незадоволено видихнути. Схиляється до його вуха, прикусує мочку обережно і шепоче хрипло:

— Штовхайся. Так як тобі подобається найбільше — і проводить пальцем по голівці з натиском змушуючи застогнати. І він штовхається. Сильно, грубо — так як йому потрібно в цю мить. Петров підстроюється під цей темп і зводить кільце пальців тугіше. Знову тягне до себе, цілує і ловить губами уривчасті видихи та стогони. Іванов розуміє, що не витримає довго, тому відсторонюється від чужої шиї і хрипло промовляє:

— Стій — і Володимир слухняно зупиняється, заглядає в тьмяні очі, щоб впевнитися, що все добре. Але дій чоловіка доводять йому, що все добре навіть краще ніж очі, коли Сергій тягнеться до ширінки його штанів. Розстібає, витягує його прутень і гладить змушуючи Володимира вигнутися. Іванов обережно торкається його долоні на власному члені, відсторонює і огортає власною їхні члени разом. Пальці не сходяться, але він охоплює їх наскільки може і робить перший рух.

Володимир зціплює ступні на чужій поясниці притискаючи до себе ближче і тягнеться однією долонею вниз, щоб також приєднатися до рухів. Також охоплює їхні члени і підстроюється під ритм. Іншу долоню тягне до себе на шию і легенько стискає. Підмахує стегнами.

Довго вони не витримують. Першим кінчає Сергій, а за ним за кілька рухів Володимир і вони завмирають притиснувшись один до одного. Відновлюють дихання.

Володимир розчіплює ноги і відкидається лягаючи спиною на стіл. Глибоко дихає. Сергій нахиляється і цілує його у сонячне сплетіння. Петров запускає пальці в його волосся і легенько чухає.

І Сергій думає, що рішення вдягти краватку на “Антиподи” було правильним.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь