Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Квадрат Декарта

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Квадрат Декарта

Через кілька днів після сесії з Женею Спартак вирішив зустрітись зі своїм старим другом – хірургом Славою.

– Славунька, ти один з небагатьох, хто знає чим  я займаюся і я довіряю тобі. І тим більше ти лікар і я точно знаю, що тебе важко чимось здивувати та налякати.

– Так, Спартак – усміхнувся Слава- ти мене зацікавив. Будь спокійний, ми з тобою багато фігні разом пережили. Що сталось?

– Справа в моєму клієнту. Ти знаєш, я не прив’язують до людей, друзів у мене немає, є лише кілька людей, яких я можу назвати товаришами. Але цей клієнт, він щось зачепив в мені, якусь мою темну частину. Я ніколи не помічав за собою садистських схильностей. Але його я хотів би знищити, принизити,  зруйнувати, щоб він підкорювався лише мені, жив та думав лише про мене.

– Так, цікаво, я звичайно не дуже розуміюсь на всій цій вашій психології, але мені здається це звучить як щось не надто здорове, скоріш за все нездорове. Але ти сам це мабуть розумієш.

–  Так я знаю, що це не ті відчуття, що я маю відчувати, але зі мною такого раніше не було.  Я взагалі ж маю дуже обмежений емоційний спектр та багатьох емоцій не відчуваю.

– Так, Спартак, якщо ти не робиш нічого незаконного, якщо це у вас на добровільних засадах та я ж знаю, що ви підписуєте  спеціальний контракт. Тоді я думаю все нормально, ти можеш продовжувати. Але ти знаєш, що я завжди в будь-якій ситуації тебе підтримую, я на твої стороні.

– Дякую, Славунька мені була важлива думка зі сторони.

Вони попрощались та Спартак повернувся в свою квартиру. Але все ще прокручував ситуацію в голові. Йому подобалось представляти Женю безпорадними, розбитим та залежним від нього. Він представляв як буде його трахати в рот, як на очах Жені будуть заявлятись сльози, та він раз за разом буде давитись із-за такого значного розміру члену, який буде таранити горло, як слина буде потім стікати із рота разом зі спермою, коли Спартак кінчить в рот та накаже йому все проковтнути. Від цієї картини Спартак почав дрочити та досяг розрядки за кілька хвилин.

В той же час Женя сидячи дома теж думав про емоції, які викликає в нього Спартак. За ці кілька сеансів він зрозумів, що йому спокійно та добре, як під час сеансів так і після них. Думки, які турбували його раніше, про те, що він недо.., недостатньо розумний, недостатньо талановитий, почали відпускати його, та напруга та тиск відповідальності, які він постійно відчував стали менше його турбувати. Він навіть пити став менше та жодного разу ще не різав себе. А ще, що для Жені було дуже дивним, йому подобалось те, що Спартак робить з ним не лише в емоційному, а й фізичному сенсі. Те як торкається його, його владний голос, те як його тіло відгукується та збуджується від всіх тих речей, як закіпає кров від приниження. А ще йому дуже подобається, коли Спартак ним задоволений, коли хвалить його, він нізащо не хоче його розчаровувати.

Від спогадів він почав збуджуватись та вже хотів торкнутись свого члена та подрочити, як згадав слова Спартака про заборону мастурбувати до їхньої наступної зустрічі.

– Ех, як же хочеться досягти розрядки, – подумав Женя, – але, я нізащо не розчарую Спартака та не порушу його наказ. Він вирішив прийняти холодний душ, щоб зняти збудження.

Женя вийшов з душу, трохи заспокоївшись, сів за написання сценарію до нового випуску його шоу “2023”. Він уже тричі починав писати сценарій, але кожен з них був недостатньо: цікавим, хорошим, кумедним, збалансованим, все виходив якимось куцим. Він зі злістю захлопнув кришку ноутбука та закрив очі. Почувши звук повідомлення, він вирішив поглянути, хто йому пише в такий час – це виявився його помічник, який повідомляв про проблеми з приміщенням, яке він наймав для проведення його шоу. У приміщенні прорвало трубу, ремонт буде коштувати кілька тисяч доларів та воно буде непридатне для використання кілька тижнів.

– Що ж це таке, – подумав  Женя, – що робити, чи відміняти мені шоу, чи шукати оперативно інше приміщення. І ще цей сценарій, все так навалилось, я не знаю..

Він тремтячими руками набирає номер Спартака. Він дуже хвилюється та тремтить,  йому потрібно зробити вибір. В такій  ситуації раніше він би подрочив, аби хоч якось зняти напругу, але тепер не може.

– Женя, що трапилось? Ти хочеш відмінити сеанс?

– Ні, Спартак, мені потрібна допомога, мені потрібно зробити вибір чи відміняти мені шоу чи ні, і я надто нервую, мені допомагала раніше дрочка, але ти заборонив, я не знаю, що робити. Який вибір мені зробити.

– Якщо  хтось інший був на твоєму місті, то для прийняття рішення я би запропонував йому використати квадрат Декарта.

– Квадрат Декарта? Що це? Звучить дуже по-науковому.

– Це така методика для прийняття рішення. Яка побудована на 4 питаннях:

  1. Що буде, якщо це трапиться? (Що мені від цього буде, які плюси).
  2. Що буде, якщо цього не трапиться? (Все буде, як і колись, які плюси від неотримання).
  3. Чого не відбудеться, якщо це трапиться? (Негативні сторони від отримання того, що ми хочемо).
  4. Чого не відбудеться, якщо цього не трапиться? (Негативні сторони від неотримання того, що ми хочемо).

– Дуже цікаво.

– Так, але в твоєму випадку, тобі потрібно, щоб хтось прийняв рішення за тебе. Ти хочеш передати цю відповідальність на іншу людину. Якщо я тобі скажу, що потрібно зробити, який вибір прийняти, ти це зробиш?

– Так, я зроблю все, що ти скажеш.

– Перетелефонуй мені через відеозв’язок, я хочу бачити тебе

Через кілька хвилин Женя зателефонував Спартаку через відеозв’язок.

– Так, добре – сказав Спартак – а тепер роздягайся.

– Повністю?

– Так, повністю

Женя роздягнувся та Спартак продовжив говорити

– Я хочу, щоб ти почав дрочити собі та дивитись чітко на мене в цей момент. Коли ти відчуєш, що ось наступає розрядка ти повинен негайно припинити мастурбувати та коли пройде пік почати знову, так зробити п’ять  разів.

– Але, Спартак, я не впевнений, що зможу зупинитись.

– Зможеш – усміхнувся Спартак, – ти ж не хочеш мене розчарувати.

– Ні, не хочу.

Женя починає мастурбувати, член уже стоїть, так аж боляче, рух за рухом Женя пришвидшується та відчуває, що ще мить та він кінчить, але зупиняється дивлячись просто на Спартака. Це майже боляче зупинятись за мить до розрядки.

Спартак це бачить та киває схвально

– Молодець, Женя,  так ще чотири рази.

Женя чекає кілька хвилин, щоб трохи спало неймовірне збудження та знову починає дрочити.

Четвертий  раз зупинившись, Женя уже починає благати Спартака – Спартак, мені потрібно кінчити, я уже не можу, дозволь будь ласка, майстер прошу.

Спартак навіть помітив як каплі сліз зібрались в куточку ока Жені.

– Продовжуй.

Коли Женя почав наближатись в п’ятий раз до розрядки, Спартак почав говорити.

– А тепер Женя або ти зробиш вибір щодо свого шоу або ти не кінчиш ніколи.

– Женя уже нічого не тямив та назвав перше рішення, яке прийшло йому в голову.

– Ти можеш кінчити – схвально сказав Спартак.

Женя зітхнув з полегшенням, провів ще пару разів по члену та кінчив, впавши на ліжко.

– Бачиш Женя, так працює наш мозок, коли він перебуває під тиском та стресом може видавати швидкі рішення і якраз ті рішення, які мозок видає першими є найбільш правильними для нас. За те, що ти потурбував мене в неробочий час та не під час сеансу, тебе чекає покарання і я навіть дам тобі шанс придумати його для себе самостійно.

– Спартак, дякую, і зроблю все що ти  захочеш.

Спартак хмикнув та сказав – Я навіть не сумніваюсь. До зустрічі на наступному сеансі. Та вимкнув телефон не чекаючи відповіді.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь