Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

З присмаком кави

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Бро^ ЩО РОБИШ?
Я^ стараюся змиритися з думкою що мій брат безсовісна дупа
Бро^ ТИ ЗВИНУВАЧУЄШ МЕНЕ В ЧОМУСЬ?
Я^ відчепись від неї і перестань її залякувати, тоді знову станеш Бро
Дупа^ ВІД НЕЇ? НЕ РОЗУМІЮ ПРО ЩО ТИ ГОВОРИШ!
Дупа^ ТИ ЗАВІВ СОБІ ЛЮДСЬКОГО ДРУГА? Я РАДИЙ ЗА ТЕБЕ
Я^ не прикидуйся дурником ти прекрасно знаєш про кого я говорю і я знаю що ти не любиш людей.
Дупа^ Я НЕ ЛЮБЛЮ НІКОГО, ЛЮДИ НЕ ВИКЛЮЧЕННЯ. БОЖЕ ПАПІРУС ТИ НЕ МОЖЕШ ДОВІРЯТИ ВСІМ ПІДРЯД!
Я^ я не намагаюся довіряти всім, я намагаюся довіряти одній людині, завести собі друга! Якщо ти ще не змарнував всі мої зусилля своїми сраними залякуваннями!
Дупа^ ТИ НАЇВНИЙ ІДІОТ БРО, НЕ ОБРАЖАЙСЯ АЛЕ В ПІДЗЕМЕЛЛІ В ТЕБЕ Б ВЖЕ СТИРЧАВ НІЖ ЗІ СПИНИ!СЛІДКУЙ ЗА СВОЇМ ОТОЧЕННЯМ АБО ЗАМІСТЬ ТЕБЕ ЦЕ РОБИТИМУ Я!
Я^ відчепись від неї негайно, набридлива дупа!
Дупа^ ЧУДОВО ЗВУЧИТЬ! АЛЕ Я МОЖУ І ОБРАЗИТИСЯ!
Я^ просто тримайся від неї якнайдалі
Дупа^ ЦЕ ВСЕ ЩО ТЕБЕ ЦІКАВИТЬ?!
Дупа^ ЧУДОВО!
Я^ прекрасно!

Пройшло вже пару тижнів з того моменту коли ти пообіцяла *вчити* Папіруса,  ох чи варто говорити що він був класним другом, простим, веселим, часто смішив тебе, часом спеціально, часом ненароком, був тільки один мінус, який псував ваші дружні теплі відносини і цей мінус зараз стояв на вулиці за вікном кафе, в яке ти заглянула поснідати перед робочою зміною. Ти поперхнулася і кава з молоком полилася в тебе з носа. Чорт, це вже третій раз як він з’являється і безмовним привидом стоїть десь в темному кутку, О ТАК, минулого разу ти ледь в штани не наклала коли побачила два палаючих білих вогника в себе під будинком вночі, що він взагалі робив вночі під твоїми вікнами!? Чортовий сталкер! А зуби! Ооо, вони безумовно беруть заслужене перше місце в твоєму особистому списку хоррорів. От і зараз, стоїть, вбиває поглядом, добре хоч всередину не заходить. Зиркнувши на нього з-під лоба морщиш носа що неймовірно пече від кави і не довго думаючи показуєш в вікно язика…охохохох не знала, що його очі можуть бути такими великими, НХАХ, посміхнувшись на кутні зуби згрібаєш свої речі і швиденько випадаєш з кафе через задній вихід. Саме головне зараз встигнути зникнути поки це ширококостне чудовисько не опам’яталося та не прийшло тебе жерти. Бррр. Уявивши як гострі зуби змикаються на твоїй шиї ти зі швидкістю олімпійського спринтера чкурнула вниз по вулиці.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь