Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Зустріч з Деку ver. 1.2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Після того як я по обідав я вирішив що вже потрібно його будити тільки як?

*подумай що ти посилаєш думки чи слова йому і тоді він тебе почує*

Дякую за пораду, спробую так зараз.

Деку підйом, а то запізнишся в школу!-сказав я. І відразу мідорія встав з ліжка коли почув про це ,але потім поглянувши на час побачив що сьогодні вихідний.

“Ясно мені здалося, що мене хтось невідомий будить”– прокинувшись погляну на годиник і побачив на ньому час 6:34 і день субота. 

“Дивно я так рано сам ще не прокидався, і що це був за голос дивний незнайомий”

Подумав деку.

“Тобі не здалося то я тебе так рано збудив”– сказав ГГ.

“Хто ти? І де ти є?”-запитав Мідорія.

“Хто я? Ти можеш мене вважати своєю примха, як ви це тут називаєте. Де я? В нашому спільному ВС(Внутрішньому Світі), я там і буду жити. Як мне звати? Думаю то ти сам маєш дати мені Ім’я.”-відповів ГГ.

“Чекай в мене всетаки є примха, тоді чого ти мені раніше не проявився?”-спитав сконфужено Мідорія.

“А ти сам подумай, щоб тоді з тобою сталося від того що ти сказав що в тебе є примха в голові при цьому ти не зміг би це доказати без мого бажання. Тебе б зразу вдправили в псих-лікарню на лікування від шизанути і там ти б став психом в очах лікарів й навічно там застряв. А подумали лікарі, що друга особа в голові появилася через шоку від інформації про неможливість пробудження примхи. І скажи мені це нам обоїм потрібно?”- Спитав ГГ виклавши інформація.

Прохи подумавши деку відповів:”Ні це не потрібно, так ти не примха виходить?”-спитав він.

І в цей момент ГГ посміхнувся й відповів:”Ні я не примха, як така але мене можна і так сприйняти хоча мені більше підходить поняття Абілки ніж примхи по декільком причинам. Але різниця між ними така:

  • По-перше примхи це вродені в мутації ДНК тіла, які надають йому як переваги- так і недоліки. А тут я більше похожий на особливість душі і мене в ДНК немає.
  • По-друге примху можна заблокувати знешкодивши дію гену Х з всіх клітин, а оскільки я Абілка то це на мені не спрацює.
  • По-третє я можу появитися в реальності прийнявши будь яку форму, включаючи твою.

-Після цього ГГ віриші зробити кородку паузу, щоб деку міг обробити інформацію.-

“Тепер ти розумієш різницю між мною та примхами?”-спитав гг.

“Так зрозумів, але яка від тебе користь якщо ти не примха? Бо я не почув ще ніяких аргументів щодо цього. Можеш про це більш детальніше разказати?”-спитав деку.

“Насправді я можу бути дуже користний, оскільки я твоя здібність то я можу і поділитися з тобою своїми абілками або стати твоєю зброєю.”- відповів гг.

“Чекай значить моя мрія стати героєм може стати реальною. Це круто.”-сказав деку посміхнувшись.

Від цих слів і реакції ГГ впав в ступор, але трохи обдумавши, що сказати він почав говорити.-“Насправді так тобі получеться здобути професію героя, якщо ти сильно потрудишся, але є одне але. Я не хочу це робити.”-і втот момент коли він це сказав деку здригнувся, а він продовжив дальше говорити. “З чого мені тобі допомагати досягти твоєї мрії скажи? Чому ти хочеш стати героєм? Як ти цього збираєшся добитися сам?”-почав говорити жорстким тоном. паралельно обдумуючи собі в голові – “Вибач деку, що я ставлюся так жорстко, але я не хочу, щоб ти став таким вибалованим- як Бакуго з його примхою, тому я вибрав стиль розмови сера Нічоокого,щоб ти не зазнавався і йшов до вищиж висот, все подальше залежатиме вже від тебе і який шлях ти обереш.“- і в цей момент коли він це сказав подумки деку почав говорити.

“Я хочу стати героєм, щоб рятувати всіх з посмішкою, як – всемогучий. Як я цього доб’юся без тебе і тоєї допомоги, я покищо не знаю, відверто говорячи я навіть не знаю як добитися твоєї допомоги в цьому.”– і після цих слів гг задумався- “Може я занадто жорстко з ним повівся хоча ні ліпше я йому дам підказки, а дальше все залежатиме від нього, цікаво а які в него зараз характеристики сис можеш показати?”- спитався гг в системи. На що вона йому відповіла.-*Окей зараз покажу* і в цей момент перед гг вискочило вікно.-

*Статус*

Імя: Мідорія Ізуку

Вік: 8 років 

Рівень:1 (0/200)

Класс: Заблоковано до 50 рівня 

ОЗ:15 (((Сила*Витривалість)/2) + родослівна, титули, геноми, особливості і таке інше ГГ)

ОМ(Очки магазина):0 (використовується для покупок в Магазині (може бути конвертовано в ОА в розмірі 1:1))

ОА(Очки Акуціону):0 (використовується для покупок в Аукціоні (може бути конвертовано в ОМ в розмірі 1:1))

ВД(Валюта Данжу):0(використовується для покупок в данжі)

Баланс: 350 ¥(йен)

Сила: 5

Витривалість: 6

Спритність: 5

Мудрость: 20

Интеллект : 15

Удача: 30

ОХ(Очки Характеристик):0

Навички/Техніки:  немає

Титули і Особливості: «Розвернути» 

《Не розкритий Геній(приховано від Деку)》(Ви маєте потенціал який вам ще прийдеться розкрити)

після перегляду характеристик гг подумки сказав-“Ого, а він виявляється ще й геній якому ще прийдеться розкрити свій потенціал, цікаво-цікаво добре тоді дам йому підказкяка йому точно допоможе.“- після чого він сказав.-” Знаєш, що я дам тобі підказку, щоб получити мою допомогу ти маєш добитися хочаби однієї з цих двох цілей:

  • ввійти в внутрішній світ за допомогою медитацій.
  • стати сильнішим від себе минулого в 10-ть раз.

і ти при цьому маєш не говорити про мене дальше всім й вдавати, що ти без примх й приховувати мене, навіть від родичів й блиських друзів. Небійся якщо тебе винюдять, про це сказати я на тебе не обіжусь, а покищо в честь нашої зустрічі я дам тобі маленький подарунок”- і в цей момент перед деку появилося віконце.

==Вас вітає Установник Системи Гравця версії 3.96 Lite==
===Ви хочете встановити систему з усім її функціоналом? ===
===Так/Ні===

“Не бійся це трохи обрізана система гравця, як в відео-іграх жанру рогалик в вашому світі і вона допоможе тобі розвиватися більш активно й бачити прогресс тренерувань, на встановлення повної версії системи ти ще не заслужив, а процесс установки її в тебе займе певний час, тож хучіж приймай її.”-сказав ГГ.

“Ясно, а що вона в себе включає?”-спитав деку.

“В основному лише базові речі тобто: налаштування, асистент, магазин, інвентар, квести і данжи- щодо останього то воно в тебе буде заблоковано доки ти не станеш достатньо сильний, а на тіла і разума гравця то тобі прийдеться на їх заробити самому фармивши на данжах і виконуючи квести. А решта функцій будуть покищо заблоковані і їх ти також з часом розблокуєш.”-сказав я трохи замовчуючи правду.

“Чикай, а що за асистент? Це щось подібне до віртуального помічника?”– і хотів я щось добавити, як замість мене почала говорити система-* В деякій мірі так і в одночас ні. Я (Великая) маю свою особистість і я також й в деякій мірі можу захищати від ментальних атак від примх які на цьому спеціалізуються, або які можуть впливати на твою психіку, емоції або на душу на певний період часу. В одночас я дбаю і про ментальний стан власника системи й можу виступати в деякій мірі психотерапефтом за постреби, але основна задача відповідати на питання власника системи і за надійність роботи системи, щоб все працювало як шверцарський годиник- тобто безпомилково. Щодо часу встановлення то він займає лише пару секунд*– відповіла й пояснила вона і тот момент коли вона закінчила деку почав обробляти інформацію.Після пари секунд деку відповів-“Починай встановлення”– і не пройшло і пари секунд як вже вона була встановлена. І в це момент гг вирішив, що пора прощатися і все решта взвалити на систему за її нахабство так наказати-“Ну що тоді бачимся скоро, а я тоді пішов тренеруватися і покоряти данжи.”- і не встих він щось сказати, як я його собі замютив(приглушити голос повністю) тимчасово і мислино собі в голові сказав-“нехай він начиться заходити сам в вс, а тоді вже не буду приглушувати його голос. А зараз я піду трохи потренеруюся і тоді піду в данж”. 


Ура нарешті я зміх дописати розділ, думаю після наступного розділу почну випускати  і розділ в минулому фанфіку бо в обоїх прийдеться використовувати тайм-скіпи єдина різниця, як я казав що проміжки будуть менші. Доречі ГГ цього фіку буде набагато сильніший і з часом ви зрозумієте чого.  А покищо на цьому все.

16.10.22 виправлено кількість оз

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Зустріч з Деку ver. 1.2



    1. я скажу так щоб кі є тільки потрібно буде його пробудити а так я вирішив його приховати бо в найблищий час гг не планує йти в Dragon Ball щоб пробудити кі. Тай йому в цьому небуде сенсу по сюжеті зрозумієте чого