Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Зустріч з Акі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Акі Хіросе – Двадцять один рік. Зовнішність: зріст – 169 см, очі – фіолетові, волосся – чорне. Батьки: Коічі Хіросе та Юкако Ямагіші. Характер: не завжди спокійний, впевнений у собі, любить пожартувати.

День народження: 6 серпня

Зз: лев.

* * *

22 червня.

13:00.

Аеропорт “Eppley Airfield”.

Акі чекав на Джонаро. Тут він захеканий прибіг.

— П-пробач, будь ласка!

— Нічого. Я вже купив квитки, відліт за двадцять хвилин.

— Добре.

Вони посиділи на стільцях і коли настав час вони пішли в літак. Політ був не дуже, тому що один чоловік дуже голосно хропів. Акі вже хотів його убити, проте Джонаро його зупинив. Політ тривав десять годин, п’ятнадцять хвилин. Вони вийшли з літака та забрали багаж.

— Там недалеко є готель, давай знімемо номер. — Запропонував Джонаро.

— Давай.

Готель мав назву «Renaissance Naples Hotel Mediterraneo 4*»

Акі трохи знав Італійську мову, а Джонаро взагалі не знав.

— Ciao, hai una camera con due letti? (Здрастуйте, у вас є номер з двома ліжками?) — сказав касиру Акі.

— Ciao, certo. Tenete. (Здрастуйте, звичайно. Тримайте.)

Він дав їм ключ із номером чотирнадцять. Вони залишили речі там, а самі пішли у ресторан «Michelasso». Народу там було багато. Вони замовили пташину, поїли. Вже хотіли йти, але тут заграв оркестр, а трубач дивно дивився на них і поки що не починав грати. Коли настала його черга, він заграв. Всі люди одразу позіхали.

— Хочеться спати щось… — сказав Джонаро.

— Але ж ми тільки прийшли.

Вони впали на підлогу, а решта людей у ​​ресторані теж заснули.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь