Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Зузулька

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Десь у далекому минулому ще коли на земліходили динозаври…

Стоп. Ні. не настільки далекому

      Ненастільки давно то було, десь за часів УПА(Українська Повстанська Армія). Ця історія була давно що і людей вже майже не лишилось які б пам’яталали ті часи.

Ще до війни народилась дівчинка. Чорні оченята, чорнява, блідошкіра маленька красуня. назвали . Ой як батьки її любили, бо єдина дитина була в них. Не були батьки заможні, але переїхати на далекі світи не хотіли. Так і жили.

Приблизно в той час,хоча трошки швидче, десь далеких землях Англійської Імперї теж народився хлопчик. Світле волосся, голубі очі, і бліда шкіра. В нього сім’я була заможна.

Час йшов. Обоє росли не здогадуючись що через велику біду їх шляхи перетнуться.

***

  • Гануся, вижени гуси на озеро – чутно голос з подвір’я
  • Добре мам

Через хвилинки на подвір’ї з’явилась дівчина років 17-18. Вона побігла до стайні і почала потихеньку виганяти гуси, які ледь йшли на озеро.

  • Все мам
  • Добре, йдеш далі рушник вишивати?
  • Ага
  • Ну йди

Так через день, виконуючи доручення батька і матері, молода Ганна вишивала рушничок.

***

  • Sir, your breakfast is ready. please come to the table where your father is waiting for you(пане, ваш сніданок готовий. Просимо спуститись до столу де вас очікує батько) – сказала покоївка під дверьми
  • ok i’m going(добре, я вже йду)- відповів парубок років 19

Почулись кроки. Це означало те, що покоївка пішла далі по коридору. Через хвилини 2-3 хлопець вже був за столом. все починалось спокійно але тут зайшла розмова про досить не приємну тему

  • Have you found a worthy wife yet?(ти вже знайшов собі достойну дружину?)- запитав батько до Ніколаса
  • Father, I don’t want to talk about it(Батьку, я не маю бажання про це говорити)
  • this is a serious question(це серйозне запитання)
  • I’m sorry, but I have to leave you(вибачте, але я змушений покинути вас)

Вставши за столу хлопець пішов. зайшовши в кімнату Ніколась сів за витесаний на заказ стілець і протерши очі почав думати що робити

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Зузулька



  1. Привітик, я давно тут не була. Можливо є ще хтось хто мене читає, я вам дуже вдячна. Будь-ласка, напишіть мені фандом, пейрінг направлення, що небуть що б я мала що писати. можливо вам буде цікаво почитати ваш олюблений рейрінг у моєму виконянні. Просто моя фантазія на такі речі скінчилась… Дуже прошу вас, якщо можна – розповсюджуйте мій фф буду дуже вдячна. Дякую за увагу!!!