Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Глава 3 Забуті в алкоголі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Пройшов перший місяць навчання. Хва Чен був надзвичайно приємно у спілкуванні. Вони стали справжньому блиські. Нічого за рамками дружби, але Се Лянь кожного вечора про ного думав. Десь в душі він хотів щоб Хва Чен також засинав в думках про ного. Му Цін з Фен Ціном були незадоволені спілкуванням з Хва Ченом і називали його демоном що звабив Се Ляня. Єдине що на це казав Се Лянь що вони не його батьки. 

Один з однокурсників зібрав всіх на тусовку. 

– Алкоголь, їжа, хаотичні статеві зв’язки – незадоволено казав Фен Цінь 

– Ти перебільшуєш – Се лянь розумів що переконати Фень Ціня неможлтво, але все ж щось сказати треба було. – О треба купити булочку! – відволікся він

– Ти щось крім них їш? – питання Фен Ціня дігнало Се Ляня коли той вже активно жував булку. 

– Так я трихи готую – котнувши недожований шматок відповів він. – Можу пригостити

Фнь Ціна охопив жах. За цей місяць він не раз був в Се Ляня і одного разу йому доводилось куштувати що той приготував – такий добірних помиїв він в житті не їв. 

  • Короче не йди на цю єбану тусовку – відчиканив Фен Цінь і ледве не бігом пішов до дому. 

Се Лянь залишився нерозуміючи що сталось. 

Наступного вечора він сидів на вечірці. Там й правда було багато алкоголю, але здавалось що йог торкався лише один хлопець – Ши Цян Сюань не здавався пяницею у поботі. Куратор часто його створив за те що він носить макіяж, казав що в їх університеті це неприйнятно. У їжі був його друг – Хе Сюань здавалось що у нього  шлунку чорна діра. 

  • Ге Ге я зумів взяти трохи ігристого віна – Хва Чен підійшов непомітно. Чесно Се Лянь і не помітив коли Хвачен став його так назвати, але варто комусь іншому звертатися так до нього він був спалений поглядом пари різних очей на місці. 
  • Ой, ти ж розділиш її зі мною, Сань Лан – десь через тиждень Хва Чен попросив його так назвати, а Се Лянь й непроти.

Се Лянь відув сильный шлепок по дупі, це викликало у нього жах. Погані спогади лізли в голову – перед його очима майорив силует у двері його спальні у дитячому притулку. 

  • ТИ ЩО СОБІ ДОЗВОЛЯЄШ!!! – крик Хва Чена почули всі
  • Ну він же постов гей прапор у соцмережах – казав пьяный хазяїн вечірки – а значить йому..
  • Це не дає право чіпати його без згоди – Хва Чен був в ярості здавалось він зараз розірве хлопця

Се Лянь рванув до алкоголю щоб заглушити думки. Тим часом Хва Чен вже розбив бутилку яку приніс щоб розділити її з Се Лянем. 

Коли Се Лянь підбіг до алкоголю почав пити все що бачив. Побачивши це Ши Цян Сюань спробував його зупинити бо такі дії на його думку добром не закінчуються, але це було марно, Се Лянь був занадто налкан. 

Хва Чена відтягнули від бідолахи і забрали бутылку. Ши Цян Сюань запропонував щоб він, Се Лянь, Хе Сюань і Хва Чен пішли звідси. Всі погодились. Через кілька хвилин вони були у барі. 

  • Сонечко, з тобою це вперше? – Питання Ши Цян Сюаня була трохи бестактною, але в його дусі
  • Ні – відповідь Се Ляня звучала тихо – він затронув спогади які я б хотів забути

Найближчі 2 хвилини всі сиділи мовчки. Потім розмова пішла в миле і спокійне русло. Всі вчотирьох пили і спілкувались. 

Хва Чен замовив таксі для себе і Се Ляня. Се Лянь запропонував заночувати вного, Хва Чена нетреба було відмовляти. Коли обидва зайшли в ліфт Се Лянь наважився поцілувати “друга”. На диво Хва Чен його не відштовхнув, а навпаки обняв. Коли прозвучав сигнал ліфту і відкрились двері п’яні хлопці вийшли тримаючись за руки. ТІки Се Лянь зачинив дверь квартили одразу ж запитав: 

  • Як щодо того щоб потрахатись
  • Я за 

З цими словами рука Хва Чена потягнулась до щоки Се Ляня. Ще один поцілунок паморочив дві п’яні голови. Коли їх губи розїднались Се Лянь вказав на двері, набравшись повітря сказав

  • Спальня 

Хва Чен без задньої думки пішов на вказану дверь. Обидва всілись на кровать. Ще один страсний поцілунок. Руки Се Ляня почали розцібати одяг на Хва Чені

  • Ге Ге

Хва Чен повторив дії партнера. В думках Се Ляня пронеслось “Мені не огидно”. Коли обидва були голі було очевидно що обидва давно вже збуджені. Поцілунки Се Ляня повільно спускались на шию, поступово до грудей трохи вже кусаючи, живіт з шикарним пресом відчував як бабочки в животі сходять з розуму від відчуття того як уста його Ге Ге спускаються по його тілу. Кожен поцілунок, кожен укус зводив Хва Чена з розуму. Губи Се Ляня дішли до низу живота на черзі був член, обидва хлопця вже були червоні від алкоголю і збудження. Губи Се Ляня торкнулись голівки, трохи далі, ось її вже торкається язик. Хва Чен почав ледь чутно стогнати, він не бачив обличчя Се Ляня але дуже хотів. Він відчув що скоро кінчить 

  • ГОді – він не встиг договори, конча потрапила на обличчя і шию Се Ляня. ВІн стер її поряд очей і губ, солодко поцілував Хва Чена 
  • Твоя черга….

Мінет з боку Хва Чена був трохи невмілим і пісня ного чи то хлопці почали тверезіти, чи то енергії вже не вистачало але вони домовились що спатимуть. Сьогодні Се Лянь заснув обнімаючи того про кого мріяв цей місяць.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь