Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дівчина яку він так довго чекав

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Невже це вона та сама, на перший погляд, строга, але така мила дівчина, на цей раз я точно не втрачу свій шанс-подумки проговорив Демʼян.
Коли вона підійшла він привітався і рішуче протягнув руку і сказав своє імʼя. Марго була здивована, але протягнула руку у відповідь і промовила дуже приємно я Маргарета. На цьому їхня розмова закінчилася.Демʼян знову завів розмову, він спитав чому вона малює саме тут.Відповідь не довелося довго чекати Марго коротко і без єдиної емоції, хоча всередині серце почало битися ще сильніше сказала: це улюблене місце мого коханого який загинув і саме тут ми познайомилися.Вибачте промовив парубок.В цей момент Маргарета вперше випустила свої емоції на волю при майже незнайомій людині.Він поклав руку на її плече, але вона швидким кроком почала рухатися в сторону виходу.Демʼян намагався наздогнати дівчину, але все марно.Він повернувся на пірс за своїми речами і побачив що вона загубила свої малюнки на яких був підпис.І до нього прийшла ідея через місцевих знайти Марго і повернути втрачене.Місцеві розповіли парубку історію смерті Яна і дали адресу Марго. Прийшовши до брами він подзвонив у дзвоник і став чекати…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь