Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Довга розмова

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

До нього вийшла леді зі світлим волоссям у фартушку це було домашня робітниця яка любʼязно провела його до Марго.Вона сиділа спиною до дверей і читала книгу тому не чула кроків які йшли зі спини.Демʼян підійшов ззаду і лівою рукою протягнув картини, а у правій букет червоних троянд.Леді різко обернулася вона була в приємному шоку ніби вона чекала на цю подію.Вона не розуміла чому так чекала на це, але свою радість вона приховувала.Привітавшись вона покликала Несні-саме таке імʼя мала домашня робітниця і попросила зробити чаю.Марго вибачилася за те що показала свої сльози у крайню зустріч.На що чоловік підійшов і обійняв її промовивши ніколи не кажи так я завжди готовий вислухати тебе.Саме в цей момент принесли чай і вони сіли за стіл їхня розмова тривала дуже довго і вони не зрозуміли як на годиннику вже була 2 година ночі і вона запросила залишитися на ніч.Постеливши у гостьовій кімнаті Демʼян ліг спати.Вночі у пошуках санвузла він натрапив на кімнату Марго коли він зайшов її там не було.Для нього це здалося дивним, але він пішов далі.Зайшовши в ванну кімнату він побачив як вона сидить і плаче на підвіконні.Він підійшов ближче і сів поряд вона намагалася піти, але він її зупинив.Між ними пройшла іскра, але вони проігнорували це, а продовжили розмовляти вона розповіла що плаче через страшний сон.Через трохи вона почала задихатися Демʼян не розумів що трапилося і викликав швидку.Маргарету забрали в лікарню і поставили страшний діагноз, а саме…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь