Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дивна історія

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ніби й звикнувши до палацу цей будиночок здавався більш затишним, хоча він і заходився десь в нетрях лісу. Вернер виявився рідним братом короля який зрікся престолу, йому не подобалось душне та однотипне життя в палаці, а для Густава він був дядьком по материній лінії батьки хлопця загинули в подорожі на кораблі багато років назад тоді як хлопцю пощастило вижити. Дядько пішов по його справах як він сказав, в цьому будиночку залишились тільки Густав та Віка. В кімнаті між ними стояла велика напруга в один момент хлопець заговорив.

– Не бажаєш випити.

Він підійшов до полиці і взяв дороге червоне вино та схопив з собою два келихи, він сів на диван і показав жестом щоб вона сіла біля нього. Дівчина похитала головою в заперечувальному сенсі, Густав важко зітхнув.

– Ох, давай просто зроби це, наші з тобою суперечки повинні зупинитись тож давай вип’ємо в знак примирення.

Вікторія подивилась на нього і все ж таки підійшла і сіла на диван біля хлопця. Подітися було нікуди, вона не могла встояти перед його красою хоч вона і поводилась до Густава холодно її почуття були для неї не таємницею. Хлопець одним помахом відкрив пляшку вина та вправно наповнив свій та келих дівчини. Вони цокнулись келихами та зробили по декілька ковтків. Через деякий час їхні язики розвязались і вони почали говорити на різні теми, сміятись та жартувати. Коли вже пів пляшки було подолано, Вікторія відставила келих на стільницю і обперлась її спиною об спинку дивну і подивилась на Густава. Його щоки почервоніли від алкоголю так хлопець виглядав ще більше привабливішим, потім він заговорив.

– Хотів тебе запитати, в тебе з Августо щось було?

– Ні, нам завжди хтось заважав.

– А тобі хотілось би з ним щось спробувати?

Вікторія задумалась бо завжди був початок але продовження не слідувало.

– Думаю так, він привабливий та милий.

Обличчя Густава стало сумним він поставив келих на стільницю, потім хлопець підсунувся до дівчини і ніжно поклав його руку їй на щоку. – Скажи що мені зробити щоб ти була зі мною?

Його голос переходив у шепіт та тон був благающим. Очі хлопця були скляними через алкоголь й дихання було важким та пропахло вином. У самої Вікторії голова закрутилася та щоки стали ще більш почервонілі вже через Густава та його близькість.

– Ну, ти теж привабливий

– А хто привабливіший, я чи він?

В такому стані було не можливо думати адекватно але Віка вирішила робити як скаже її серце.

– Ти.

Тільки-но вона це промовила вуста дівчини та хлопця зійшлись в пристрасному та гарячому поцілунку, їхні язики танцювали один з одним і при кожному дотику нібито обпікали один одний. В цей прекрасний момент серце дівчини ледве не вискочило з грудей. Коли поцілунок закінчився Густав взяв її за талію та підсунув блище до себе та прошепотів їй на вухо.

– Так або ні?

– Так.

Їхні губи знову зв’язались в пристрасному поцілунку хлопець поклав її на спину і сам навис над нею коли він припинив її цілувати він стягнув з себе сорочку і кинув її на підлогу. На його животі чітко вимальовувались кубики пресу та руки були не сильно накачані. Також він допоміг дівчині зняти її кофту та бюстгальтер, він ніжними поцілунками почав рухатися з шиї, до ключиць та нище, було лоскотно та приємно одночасно. Густав стягнув з дівчини штани і провів двома пальцями по статевим губам дівчини які ще були під трусами але вже мокрими, від цього руху пройшовся приємний струм по тілу Вікторії та тихий стогін зірвався з її губ. На обличчі хлопця з’явилася грайлива посмішка та він зняв з неї труси і почав робити їй приємно його язиком. З її вуст почали виходити глухі стогони та зітхання до поки вона не кінчина, Густав взяв виділення на його пальці і це було видно як воно стікало по його руках.

– Так швидко.

Вікторії було соромно і приємно в один момент але вона вирішила не думати про це і насолоджуватись цим.

– Ти взагалі займалась цим колись?

– Чесно ні…

– Нічого я тобі покажу і розкажу що як робиться.

Хлопець для початку засунув один палець в дівчину і почав розтягувати обережно щоб не було боляче. Від насолоди все тіло почало звиватись поки Густав це робив добавляючи ще інші пальці він почав цілувати її. Коли він закінчив, хлопець стягнув з себе штани й витягнув його член.

– Якщо буде боляче скажеш.

Віка кивнула, він глянув презерватив за тим Густав почав повільно входити в неї, спочатку було боляче але терпимо він почав рухатись і набирати темпу, відчуття було помішане з болю та ейфорією, дівчина обхопила руками його спину та почала залишати червоні сліди від її нігтів. Стогін лунав по всій кімнаті, на її очах почали нагортатись сльози але від частини було і приємно. З вуст хлопця теж зриватись тихі грипкі стони, їхні тіла стискалися один з одним обпалюючи шкіру. Вони кінчили майже одночасно в обох було тяжке та швидке дихання. Він нахилився над нею і прошепотів сексуальним та низьким голосом.

– Je vous aime.

Вікторія не зрозуміла але ніжно посміхнулась на це. Після вони ще робили це декілька разів залишаючи ще на один одному червоні засоси. Вікторія просто відключилась і заснула Густав ліг біля неї і вкрив їх простирадлом і він теж поринув в сон. На дворі пішов дощ, через дерев’яні стіни запах дощу легко проникнув в дім і тепер запах змішався з вином це чимось заспокоювало.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь