Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Джині і Том

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Всі герої повнолітні і вступають в статеві стосунки за згоди.

Джині Візлі напочатку навчального року знайшла в своїх речах таємничий щоденник, в якому почала писати про своє життя, навчання, друзів та хлопців, подумавши що в крамниці його поклали їй випадково і в наступний раз на алеї Діагон вона поверне гроші продавцю. Навчальний рік тривав. З часом вміст щоденника ставав відвертішим. Дівчина описувала свої темні бажання, не підозрюючи, що таким чином дає зброю в руки йому. Тому Ріддлу.

Вона була налякана і шокована коли вперше побачила на сторінках його відповіді. Але згодом цікавість взяла гору і вони розпочали своє спілкування. Хлопець знав найпотаємніші секрети дівчини і швидко втерся до неї в довіру. Він прагнув закохати її в себе, заманити в Таємну кімнату і повернути собі тіло, забираючи її дух, але спочатку йому хотілось посмакувати, насолодитись нею, бо вона так прекрасна, молода, румʼяна, жартівлива, непокірна і дуже добра. Вона сповнена життя.

Чим більше Джині вкладалась в щоденник емоційно тим більш матеріальним ставав Том. І одного дня він відчув себе настільки сильним, що вирішив запросити Джині в Таємну кімнату. Вона без труднощів змогла потрапити до підземелля Салазара Слізерина. Їй не терпілось побачити таємничого юнака в якого вона закохалась. Вона жадала його.

Том побачив руду дівчину, що дивилась на нього одночасно сором’язливо і з викликом, але була усміхненою. Заради нього вона спустилась так глибоко під школу… Він пробіг поглядом знизу вверх: від її струнких ніг в панчохах та короткої спідниці до грудей обтягнутих сорочкою без ліфчика. На шеї грифіндорський галстук, затягнутий вільним вузлом. Його погляд на мить зупинився на її грудях, але Том перевів його на обличчя дівчини, вдивляючись у вічі та грайливо розтягув в усмішці губи.

Джині охопила поглядом приміщення в якому вони знаходились: грандіозних розмірів кругла зала з колонами. Том стояв біля камʼяного столу, за яким виднілось обличчя Салазара.

– Я чекав на тебе, Джиневра. – повільно і тихо сказав Том.

– Том… – дівчина нервово посміхнулась, – Я саме так тебе і уявляла…

Хлопець підійшов до неї і подивився  у вічі зверху вниз. Її очі блищали як в кошеня. Мило.

– Можна тебе обійняти? – несміливо вимовила Джині.

Том миттєво несамовито притиснув її до себе. Вона так легко потрапила в його пастку. Її так заводила наполегливість. А йому так приємно було відчувати тепло людського тіла. А як чудово вона пахла…

– Джині…

Дівчина відсторонилась. Том взяв її за підборіддя і нахилився до неї. Їх губи зʼєднались, його язик сміливо проник в її рот. Від несподіваності грифіндорка застогнала, але відповіла на поцілунок, такий жаданий, хоч і небезпечний.

Рука Тома перемістилась на її потилицю, пальці легенько потягнули за волосся, змушуючи її припідняти підборіддя ще сильніше. Його губи перемістились на шию Джині. Він описував на її шкірі візерунки язиком, жадібно впивався зубами і вона знов не змогла стримати стогін.

– Я знаю як тобі подобається. – прошепотів він їй в шию, розтягуючи кожне слово. О, так, він знав, вона сама про це писала.

– Не зупиняйся… – благала вона.

«Фантастично легко» всміхнувся подумки Ріддл. Його друга рука лягла на її груди. Джині так збуджена, її ноги стиснулись, обличчя почервоніло, а очі зблиснули. Це не лишилось без його уваги. Том штовхнув її на камʼяний стіл і встав поруч. Дівчина лежала на спині з зігнутими в колінах ногами. Її спідниця задралась, але її це не хвилювало, бо вона хотіла щоб він бачив її. Хотіла щоб він торкався її. І хотіла торкатись його.

Він обережно взяв її за ніжку, зняв панчоху і ніжно пройшовся поцілунками від внутрішньої частини стегна до коліна. Джині руками стиснула його плечі.

– Поцілуй мене, Том… – нерозбірливо видихнула вона.

Він здійнявся над нею і поцілував. Так пристрасно, грубо. Він міцно стиснув рукою її ніжну шию, насолоджуючись оксамитом шкіри. Така тонка, тендітна, вразлива… Але ще рано, він ще не насолодився нею, він хотів розтопити, розчинити її достоту і випити як солодкий нектар. А вона довірливо відповідала на поцілунок, легенько кусаючи його за губи.

Рука ковзнула під сорочку і знайшла чутливий сосок. Том потягнув його і вона застогнала йому в рот. Хлопець потягнув Джині за сорочку і розірвав її. Ґудзики застрибали по холодній камʼяній підлозі. Він стиснув її груди і потягнув соски сильніше. 

Як же боляче і неочікувано приємно! Джині намагалась зупинити ці солодкі тортури, але він перехопив її руку і завів дівчині за голову, потім так само вчинив з другою рукою. Вона відчула себе на межі екстазу, здавалось лише один доторк до клітора і вона спалахне. Він цілував її груди, кусав соски, тримаючи руки грифіндорки, і все що вона могла – стогнати і тремтіти під його доторками.

Він відпустив її і зняв з себе сорочку. Дівчина відмітила випираючий зі штанів твердий член. Вона потягнулась до нього і розстібнула ширинку. Том скинув штани і вона жадібно припала до нього губами. Ласкала руками і пестливо торкалась язиком. Він гладив її волосся і казав що вона його хороша дівчинка. Чемна. І вона хотіла бути хорошою. І хотіла бути його. Джині намагалась взяти його в рот як можна глибше, а він схопив її за голову и натягнув горлом на свій член. В Джині на очах виступили сльози, але Том продовжив безжально натягувати рот дівчини не зважаючи на її мичання. Він міцно взяв її за волосся і встромив його так глибоко, Джині відчула як в горло виливається гаряча сперма. Ковтає. Бо вона слухняна дівчинка. Хоробра грифіндорка. Він витер її сльози і поцілував. Ніжно і ласкаво, вкладаючи її на спину. Рука Тома ковзнула під спідницю дівчини, відсунула просякнуту вологою тканину трусиків, пальці торкнулись клітора.

– О, Мерліне… – тільки і могла вимовити вона.

Тіло Джині палало, вона жадала  розрядки.

– Тобі подобається? – прошепотів він.

– Так. – вона ледве дихала, – Не зупиняйся, будь ласка.

Дівчина відчула в собі його палець. Один, другий, повільно рухались в ній. Інша рука стискала її горло.

– Я бачу що тобі це подобається, маленька шлюшка. – він хиже посміхнувся, бачачи як Джині червоніє. – Скажи що ти моя шлюха.

Пальці увійшли більш наполегливо, друга рука гладила обличчя, волосся.

Джині заплющила очі.

– Кажи!

Легкий ляпас.

Дівчина вскрикнула.

– Я твоя шлюха. – налякано прошепотіла вона.

– Голосніше! – ще один ляпас, трошки сильніше.

– Я твоя шлюха!

Пальці рухались так швидко. Великий палець ліг на клітор.

Джині почувалась приниженою, збудженою і готовою вибухнути в будь-яку секунду.

Вся її свідомість зосередилась в одній точці, яку він так ніжно пестив.

– Кінчай, малишка.

Вона голосно видихнула, її ноги здригнулись.

– О, чорт, як приємно! – простогнала вона, намагаючись відсунути руку хлопця, але він і не думав її прибирати. 

Декілька хвилин подражнивши її пальцями, Том нахилився, поцілував грифіндорку в шию, а потім перевернув на живіт і різко підняв стегна.

Він знову готовий.

– Яка в тебе гарненька дупця. – посміхнувся він і з розмаху ляснув її так, що вона прогнулась і скрикнула, намагаючись прикрити сідниці руками.

Але Том заламав руки дівчини за спиною і різким рухом увірвався в неї. На мить завмер, даючи їй можливість насолодитись відчуттям заповненості, а потім схопив за стегна і почав насаджувати. Так грубо, так швидко, міцно, до болі стискаючи її руками.

Пальці дівчини відчайдушно хапали край камʼяного столу. Її губи шепотіли його імʼя, а він насолоджувався тілом Джині, насолодився гарячою тіснотою навколо свого члена, яку так приємно розтягувати.

Том схопив її за волосся, змушуючи прогнутись в спині і увійшов ще глибше. Дівчина вже не могла стогнати і просто хникала. Він декілька разів шльопнув її по дупці і злився прямо в неї.

Том відчув що матеріалізувався повністю. Йому не треба було вбивати Джині, щоб вкрасти її душу, проте тепер він заволодів її серцем. Оселився в її думках. І він по-зміїному посміхнувся, розуміючи що тепер вона в його владі і готова заради нього зробити і стерпіти що завгодно, так що все тільки починається.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь