Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Даня/Даніїл

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Даня: Блондин, кароокий, 186 см.
Даніїл: Русоволосий, блакитноокий, 172 см.

🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿
Даня прокинувся зранку та сонними очима глянув на годинник.
-8-ма ранку. – Хриплим голосом сказав блондин та потер очі долонями. Надівши штани хлопець пішов у ванну кімнату. Блондин прийняв ранковий душ та пішов на кухню.

Даня жив зі сусідом в маленькій однокімнатній квартирі. А його сусідом був хлопець Даніїл. Їх об’єднувало лише знайомство з Катею. І все. Одного вечора до Дані приїхав хлопець та сказав про те що йому сказала Катя приїхати сюди. Тоді блондин зрозумів про кого так палко розмовляла Катя та просила його прихистити на декілька днів. І схоже ці декілька днів тривають вже 3 місяці.

Блондин той що Даня вийшов з ванної кімнати та попрямував на кухню де вже був Даніїл. Його новий сусід був русявим та не міцної статури. Тіло хоч було підтягнутим, але без помітних рельєфів. На відміну від Дані, у того було сильне, підкачане рельєфне тіло завдяки тренуванням по борьбі.

Даніїл готував канапки з сиром до чаю. Що Даня, що Даніїл мовчки поснідали та розбіглися по своїм справам. Один на тренування, другий на підробіток. І так кожен день.

Кожного ранку вони перетиналися на кухні та все. Між ними не могло бути нічого? А можливо…

Одного дня коли Даніїл готував собі сніданок, до нього ззаду підійшов Даня. Той був в одному рушнику навколо стегон. Вологу його тіла Даніїл відчував крізь тонку футболку. Даня просто дістав чашку зі шафи та нічого не сказав. А Даніїл просто продовжив приготування свого сніданку. Таких ситуацій було чимало. Було таке що Даня проводив рукою по стегну Даніїла коли той мив посуд, або терся об його стегна пахом. Хлопець намагався не звертати уваги хоч йому подобалося те що його сусід торкався його.

Минуло ще два місяці, протягом яких Даня дуже коротко пестив стегна Даніїла, а потім йшов у справах. Але одного ранку все відбулося не так як зазвичай. Даня прокинувся та прийняв душ, Даніїл готував собі сніданок. А коли вони обоє стояли біля холодильника, то Даня наче з ланцюга зірвався та почав пристрасно цілувати Даніїла. Блондин покусував тонкі вуста сусіда під час поцілунку. Той обійняв його за шию та притулився своїм торсом до його. Через секунду, Даніїл сидить на столі без футболки, а Даня жадібно кусає його бліду шкіру на шиї та обпікає її своїм гарячим подихом. Русоволосий стогне та прикушує нижню губу.

Штани та рушник десь на підлозі, а Даніїл стоїть спиною до Дані та нахилився на стіл. Блондин в свою чергою повільно входить в сусіда при цьому пестить його та залишає сліди укусів на спині. Від проникнення русоволосий стогне та вигинається в спині тримаючись обома руками за стіл. Даня у свій час повільно рухає стегнами то вперед то назад. І з кожним таким рухом він стає різкішим. Різко входить, але повільно виходить. Потім блондин почав входити не на половину, а на всю довжину свого члена. Від цього Даніїл голосніше застогнав, але швидко прикрив рот рукою, щоб сусіди не почули. Сам акт тривав недовго. 7 хвилин, і Даня різко виходить та кінчає на спину русоволосого. Після цього, він мовчки виходить з кухні та йде знову в душ, а потім по своїм справам.

Спочатку Даніїл трохи ображався, що все проходить по тихому. Але згодом він звик до цього. Секс у них був кожного ранку коли вони бачилися. Даня підходив, цілував русоволосого, знімав з нього одяг і вони займалися сексом. І головне було для обох, це те що в них був секс без обов’язків.

Через декілька разів, Даня вже дозволяв собі кінчати в Даніїла. А ще згодом їхнє місце для сексу розширилось. Спочатку це була вітальні де все відбулося на підлозі, потім ванна кімната, а потім навіть коридор. І з кожним разом Даня додавав щось нове та нове до їхнього сексу. Але й Даніїл не відставав від нього. Він полюбив оральні пестощі та те як Даня хрипить від задоволення.

Але попри збільшення сексуальної активності між ними, діалог вони просто так ніколи не починали. Єдине що вони говорили це під час сексу коли було щось не зручно чи хочуть спробувати щось нове.

Даня не знав про дівчину Даніїл, а Даніїл не знав про його. І так живуть. Потім вони розійшлися зі своїми дівчатами й живуть “холостяцьке життя”.
🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿🍓🌿

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь