Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Трансляція почалась: Гарячий хлопець з Тегу

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading


Suga
donate 10 bubbles

-Ох… Ммм…
Дзвіночок сповіщення про особисті повідомлення від стрімера почервонів. Хлопець перед екраном не відразу зрозумів, що це означало. Це був його перший донат й перший раз, коли він отримав повідомлення від оголеного хлопця по той бік екрану.
Це не був перший раз, коли він дивився стрім, але зазвичай він заходив гостем й слідкував за тим, як спілкуються й розважаються люди з найрізноманітніших куточків світу, наше підглядаючи через шпарину.Хоч Suga й був одним з тих 40, 120, а іноді 2-х, хто дививсь трансляцію, але він завжди відчував себе як хтось, хто випадково побачив відверту сцену за сусідським вікном. Це було хвилююче й еротично, але не дуже відрізнялось від перегляду відео.

J-Hope: Hi, bby. How are you?
I boring tonight. Let’s talk.

Блондин на екрані відкинув від себе клавіатуру з милою посмішкою й відправив легкий повітряний поцілунок дивлячись прямо в очі своєму глядачеві. Юнгі ( так хлопця звали насправді), не відразу зрозумів, що то було йому, але глянувши на кількість глядачів, він зрозумів, що вони зараз одні. Більше не було нікого, кому б належала честь отримати повітряний поцілунок.

Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles

Хлопець, що сидів на колінах на ліжку вигнувся й закусив губу від задоволення, яке приносила інтерактивна іграшка, що вібрувала кожен раз, коли приходив донат.

Suga: U r to hot, to be bored.

Очі J-Hope сковзнули кудись вбік. Легкий уміх на обличчі підказував Юнгі, що хлопцю здалось милим і банальним те що він там побачив. Клавіатура знову перемістилась з ліжка в руки вже розчервонівшогося від збудження юнака. На його колінах все ще лежала біла футболка, що прикривала пах, падаючи через стегна між ніг.

Suga:Ти ж кореєць? Ми можемо говорити корейською.
J-Hope: То ти теж кореєць, чи просто мову вчив?
Suga: Я кореєць. З Тегу.

«Бляха, цього не варто було говорити!» Сварив себе Юнгі. Він не думав про себе хоч щось розповідати, це здавалось дивним. Йому хотілось лишатись темною фігурою за завісою Інтернету. Але якийшанс, що вони можуть зустрітись чи мати спільних знайомих?! Своє обличчя Мін точно не планував показувати.

J-Hope: Дякую тобі, гарячий хлопче з Тегу. Ти робиш мій вечір більш веселим. Сподіваюсь тобі так само весело, як і мені.
Suga donate 10 bubbles
The goal: make me naked, is achieved.

В ту ж хвилину, як надпис про досягнуту мету з’явився на екрані, футболка злетіла із вже збудженого хлопця. Від споглядання такої відвертої картинки, напруга в штанах Юнгі наростала зі швидкістю світла. Він милувався плавними рухами збудженого тіла моделі, який вже лежав на ліжку на спині, й отримував задоволення від кожного донату, який йому відправляв його глядач.

Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles

– Шуга, дай мені дві хвилини. Зачекай, будь-ласка. – звернувся Джей-Хоуп до свого сьогоднішнього короля ( такий статус присуджувався самому активному донатору вечора). Його тіло вже просило розрядки, але він не міг поки не досягнута мета «cum». Від ниючого збудження він навіть перевернувся на живіт, щоб стало трохи легше.

Suga: Твоя спина… Така красива. Її хочеться цілувати і обіймати.

Юнгі не зміг стримати захоплення від того, що відбувалось на екрані. Джей-Хоуп був гнучким й таким чуттєвим, що не можливо було не бажати бути поруч в цю секунду. Побачивши повідомлення стрімер сів на коліна повернувшись спиною до камери, щоб його король зміг насолодитись тим, що йому подобається.

J-Hope: Дякую, my sweet Suga! Насправді, ти дуже милий. Мені дуже добре з тобою.

Від «мені добре з тобою» в середині у Юнгі щось здригнулось, але він заглушив не потрібні сердечні коливання. Його самотність й третя година ранку зіграли з ним не смішний жарт, але здоровий глузд вчасно проснувся, нагадавши, що блондин на екрані просто прекрасно виконує свою роботу.
За декілька хвилин, Джей-Хоуп сидів обличчям до камери на колінах, демонструючи своє підтягнуте й збуджене тіло. Він підняв, закинуту в далекий кут, клавіатуру. Декілька ударів по клавішам й в глядача полетіло декілька повітряних поцілунків й сердечок.

J-Hope: Що б ти хотів побачити? Я хочу, щоб тобі було так само добре, як й мені.

Юнгі не знав, що саме він хоче бачити. Він просто хотів ще трохи побути з цим блондином коханцями. Відчувати, начебто він й справді подобається, що ця мила посмішка для нього.

Suga: Не знаю. Просто насолоджуйся, мені подобається, коли я бачу щиру насолоду на твоєму обличчі, от і все.

На рахунку Юнгі лишилось ще декілька десятків бульбашок, тому він вирішив також потішити себе тим, як чуттєво реагує на донати його веб-коханець.

Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 10 bubbles
Suga donate 10 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles
Suga donate 5 bubbles

Після перших бульбашок у стрімера ще був той самий порно-вираз обличчя, але чим далі тим реальнішою й щирішою була його насолода. Хлопець не міг всидіти на колінах, він буквально впав на спину, здавалось, той забув де він зараз, а просто кайфував від відчуттів в своєму тілі. Юнгі дуже подобалось бачити щирі емоції коханця. На секунду він теж забув про те що це просто трансляція, які кожного дня проводять тисячі моделей. Здавлось, що це та сама інтимна розмова закоханих по відео, й стихаюче відчуття десь всередині знову затріпотіло.
– Мххх… Я не можу… Шуга… Ааах… Мені не можна. Мгххх…
На відміну від Джей-Хоупа Юнгі міг не стримуватись. Зітхання блондина, його блискуче від поту й червоне від збудження тіло слідувало за тими хвилями насолоди, що накривали хлопця. Ця картинка не могла не знести дах, засліпленому майстерною роботою стрімера, сьогоднішньому королю. «Ціль» Юнгі була досягнута…
Бульбашки на рахунку закінчились. Це означало, що час було прощатись. Дзвіночок особистих повідомлень знову засвітився. На екрані було збуджене обличчя важко дихаючого хлопця, який тримав руку на грудях, іноді погладжуючи, щоб заспокоїти серце, що збиралось вилетіти через грудну клітину.
– В мене так б’ється серце. – важко дихав Джей-Хоуп.

J-Hope: Я ледве стримався. Це було супер! Хочу тебе пам’ятати не за ніком, а на ім’я. Можеш сказати як тебе звати?
Suga: Юнгі.
J-Hope: Приємно

На обличчі стрімера з’явилась мила посмішка: – Юнгі… – повітряний поцілунок полетів в сторону глядача. Зрозуміло, що мила бесіда про імена і тому подубне були лише для того, щоб хлопець міг трохи передихнути і не розрядитись до того, як буде досягнута ціль «cum».

J-Hope: Скільки тобі, якщо не секрет? 
Suga: 26.
J-Hope: Справді? Мені 25.
Suga: Так.
J-Hope: Мені 25.
J-Hope: Ти кінчив?

Хлопець з екрану спокусливо дивився прямо в камеру, все ще заспокійливо погллажуючи своє тіло. Джей-Хоуп підняв очі на екран, де висвітилось повідомлення від Шуги. Його грайливо-веселий вираз обличчя змінився наприкінці повідомлення на легку усмішку з відбитком чогось сумного. Він знову побачив щось миле і банальне.

Suga: Кінчив. Хоча ідеальним кінцем цієї ночі було б заснути поруч з тобою. Ти прекрасний.
J-Hope: Так. Це було б ідеально.
Suga: Мені вже час. Дякую за ніч.
J-Hope: Я теж через 10 хв. піду. Тобі дякую за цю ніч. Насправді. Мені було дуже приємно спілкуватись з тобою.

Юнгі нічого не відповів. Він ще буквально дві хвилини насолоджувався відчуттям тої близькості, якою він вирішив насолодитись цієї ночі, він все ще відчував себе коханцем цього неймовірного хлопця, що розслаблено лежав на подушках, закривши очі. Ніч явно була виснажливою для нього.
Рука глядача вже потяглась закривати вікно трансляції, як почув легкий усміх й сказане в нікуди тихе: – Юнгі…
Шуга одразу вийшов з мережі. Але оте останнє «Юнгі…» закарбувалось десь в глибинах пам’яті.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь