Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вікторія і 10 днів

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Hey all, this is Måneskin! – кричали ми.

Це вже звичка. Численні інтерв’ю, нові пісні, кількість фанатів, що різко злетіла. Все було чудово, за винятком одного – Вікторії. Панічні атаки почали траплятися частіше. Ми дуже боїмося за Вік, але вона каже, що все гаразд. Атаки відбуваються через те, що вона сильно втомлюється.

Пару днів тому

Зі спальні Вікторії почувся крик. Ми влетіли до кімнати. Вона сиділа, забившись у кутку приміщення, і сильно плакала.

– Вік, подивися мені в очі, будь ласка, – Дамі намагався заспокоїти Ві,

– Сонце, все добре, ти в безпеці. Чи можна до тебе торкнутися? — спитав Даміано.

Вік істерично закивала.

Давид обійняв Вікторію.

— Ти як, Вінченцо? Все в порядку?

– Все нормально, дякую

— Якщо де моя кімната знаходиться, ти знаєш. Хоч удень, хоч уночі звертайся.

– Добре, – Вік видавила з себе щось на кшталт посмішки.

Даміано усміхнувся у відповідь і вийшов зі спальні дівчини.

Басистка пішла у душ.

 

***

 

POV: Victoria

 

Гаряча вода, що обпалює тіло, стікає вниз, змиваючи весь бруд. Шкода, не можна змити моральну гидоту.

Порізи пекли, але Вікторія насолоджувалася цим болем.

— Боже, як же я мерзотно почуваюсь — вголос промовила дівчина.

Повністю оголена Ві дивилася на відображення в дзеркалі.

Розглядала кожен поріз і шукала вади у своїй зовнішності.

– Ві, тобі треба схуднути. Стегна надто пишні. Та й взагалі, ти жирна потвора, — продовжувала Вікторія.

Далі вона провела пальцем по профілю, зупинившись на губах.

– Тонкі, як лінія.

Коли у школі всі дівчатка почали виражати пишні губи яскравими помадами, над Вік жартували, що в неї замість губ смужка. Постоявши ще трохи біля дзеркала, вона сіла на підлогу, закопавшись руками у волосся.

– Жахлива, жахлива, жахлива, я жахлива!

Сльози мокрими доріжками стікали її щоками. Дівчина дістала з шухляди лезо. Перший поріз. Не глибокий, “а-ля” – випробувай цей біль. Другий уже глибший. Свіжа, молода кров стікала по руці Ві і капала червоними плямами на підлогу.

– Слабачко, Вік. Ти просто слабачка, – вона дістала з ящика зошит і закреслила сьогоднішній день.

— Пішли до біса, мої 10 днів, які я трималася.

Обробивши нові порізи, вона сховала їх під светром.

Вийшовши з ванної, Вікторія підійшла до тумбочки і дістала звідти пачку цигарок.

Вона не курила, але коли з Нікі сталося нещастя.

 

*Flashback*

 

– Ніка, ти мене дістала! Я зайнята, розумієш? Немає часу мені з тобою вештатися незрозуміло де! — кричала Вікторія у слухавку.

Скинувши виклик, вона пішла назад до гримерної.

 

*У цей же день, через 2 години*

 

Телефон задзвонив. На екрані висвітлилося: Тато.

— Так, тату, давай тільки швидше, мені ніколи розмовляти.

— Огидна Вікторія Де Анджеліс! Що ж ти наробила!

– Що трапилося?

– Як ти смієш питати, що трапилося! Довела сестру до самогубства, а сама вештаєшся по концертах!

– В сенсі? Що з Нікі?

— Таблеток наковталася, моя люба. Ти задоволена?

— Але ж я не хотіла.

– Не хочу тебе більше чути!

Батько скинув слухавку.

Дихати нічим, руки тремтять, очі бігають у пошуках допомоги, але допомоги немає ніде, ноги підкошуються. Голова почала паморочитися.

– Ні, ні, ні. Тільки не зараз. Ніко, сонце моє, що ти наробила. Навіщо?

Насилу дотягнувшись до сумки, Вік швидко почала шукати заспокійливе.

– Де ж, ось! — випивши одразу три пігулки, бас-гітаристка перекинула голову назад і шумно видихнула.

Невдовзі тривога пройшла.

 

*Кінець Flashback’а*

 

Закуривши цигарку, блондинка випустила в небо блискучу нервову затяжку.

За кілька хвилин басистка загасила цигарку і подивилася на зоряне небо.

— Що ти за така сестра, Вікторіє? Правильно, жахлива! – прошепотіла білявка.

Єдине, що зараз може допомогти Ві – це гра на гітарі.

Дівчина включила улюблену пісню Нікі та почала підігравати на бас-гітарі.

Have you got colour in your cheeks?
Do you ever get that fear that you can’t shift the type

Гра на гітарі тимчасово заспокоювала бас-гітаристку.

I’ve dreamt about you nearly every this week
How many secrets can you keep?

Закінчивши грати, Вік розплакалася.

Дівчина не хотіла, щоби все так вийшло, адже вона любить свою сестру.

– Вибач мені, Ніка. Вибач, якщо зможеш.

Втома дала себе знати, і як тільки Вікторія торкнулася головою подушки, то відразу заснула.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Вікторія і 10 днів



  1. ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!!!! До 24 лютого я писала цю роботу на Ф*кбуці, і зараз вирішила перекласти її українською. Перша спроба перекласти вже була на моєму старому акаунті. Цей акаунт новий і я планую перекласти фанфік повністю. Всіх кохаю, чекайте:)