Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вузлик виходить

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Після поцілунку пройшло багато часу. Але ні Саске ні Наруто не могли про це забути. Вони думали про це і в день, і вночі. На тренуваннях вони були не зібрані, а при поглядах один на одного, їхні серця палали… Коли Саске хотів поговорити з Наруто, той тікав, це так ранило серце молодого Саске. Через деякий час Наруто почав проявляти увагу до Сакури, але вона була закохана в Саске. Він прекрасно про це знав, але не відповідав їй взаємністю, тому що, думав, що якщо Наруто хоче бути з нею та буде при цьому щасливим, то нехай вони будуть разом…

На тренування з сенсеєм Какаші прийшли Наруто та Саске, Сакури не було, тому що вона захворіла. В Какаші сенсея було термінове завдання, тому Наруто залишилися в двох та почали  своє тренування. Спочатку вони навіть не розмовляли, мовчки тренувалися, але кидаючи кунаї, Саске ненароком влучив в сідниці. Саске швидко підбіг до Наруто, який впав та почав допомагати йому. Очі Саске були такі перелякані та сповнені слізьми, неначе він ранив кохану людину. Наруто відштовхнув його та накричав, швидким кроком він залишив місце тренування.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь