Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вони назавжди разом

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Коли поліція зайшла до будинку Демʼян був на землі без ознак життя.Вони встановили що причиною смерті стала асфіксія через алергію на алкоголь.Вони повідомили Марго про його смерть для неї це було настільки боляче що навіть не можливо передати.Але вона була абсолютно спокійна ні сльози не впало з її очей, ні емоції не було видно на її лиці, лише план самогубства у її голові.Кожного дня вона думала як саме хоче це зробити, щоб бути ближче до свого коханого в очах якого вона бачила світ.І ось через декілька днів вона чітко мала план у своїй голові.Коли до неї прийшов Орест(лікар) вона попросила його принести листок та ручку сказавши що хоче малювати.Все вже було готово вона взяла мотузку і задушила себе.Коли лікарі знайшли тіло в кишені був лист на зворотній стороні якого був намальований портрет Демʼяна і лист.»Невже ми знову будемо разом мій коханий не знаю чи це можливо, але мені здається що ти і є Ян ти маєш дуже багато спільного з ним і я лише йому могла повністю довірити те що болить тобі також.Сподіваюся ми все ж зможемо зустрітись і бути разом, тому що готова померти заради того, щоб бути з тобою.Назавжди твоя Маргарета».І так вона не помилилася з Демʼяном було так добре, тому що він і був Яном.Тепер вони назавжди разом і навіть смерть не розлучила їх.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь