Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

випадкове кохання

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

РОЗДІЛ ПЕРШИЙ: ВИПАДКОВЕ КОХАННЯ

ОДЖЕ ЦЯ ІСТОРІЯ ПРО ДІВЧИНУ НА ІМ`Я ХРИСТЯ. ЇЇ ЖИТТЯ БУЛО РІЗНОМАНІТНИМ ДО ПОКИ ВОНА НЕ ПЕРЕЇХАЛА В СЕУЛ(ПІВДЕННА КОРЕЯ) БАТЬКО ПРАЦЮВАВ ТАМ А МАТИ НЕ ХОТІЛА РОЗЛУЧАТИ ДИТИНУ З БАТЬКОМ( батьки розлучені) ТОМУ ВІДПРАВИЛА ЇЇ ТУДИ. ВОНИ РОЗМОВЛЯЛИ ПО ТЕЛЕФОНУ. НУ ЯК РОЗМОВЛЯЛИ БІЛЬШ СВАРИЛИСЬ:

-МАМО АЛЕ Я НЕ ХОТІЛА СЮДИ  ЇХАТИ НАВІЩО … НАВІЩО ТИ МЕНЕ СЮДИ ВІДПРАВИЛА ЦЕ Ж ПРОСТО БОЖЕВІЛЛЯ.

-НУУ… РІДНЕНЬКА МОЯ Я Ж ХОТІЛА ЯК КРАЩЕ.

-АГА ЗНАЮ ТВОЄ “КРАЩЕ”. “ДІВЧИНКО МОЯ ЦЕ ВСЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ , ЗАРАДИ ТВОГО ЩАСТЯ”. Я НАВІТЬ ЇХНЬОЇ МОВИ НЕ ЗНАЮ, А МЕНІ ЩЕ В ШКОЛУ ПОТРІБНО ХОДИТИ.

-ХРИСТЯ ЗУПИНИСЬ ПРОШУ. Я ЗНАЮ ЩО ТАМ БУДЕ ВАЖКО ТИ БУДЕШ ДОВГО ПРИВИКАТИ ДО НОВОГО МІСЦЯ. МОЖЕ ЯКОГОСЬ ХЛОПЦЯ ЗНАЙДЕШ М?

-ЧЕСНО Я НАВІТЬ НЕ ЗНАЮ ЩО КАЗАТИ.

І ТУТ ЗВ`ЯЗОК ОБІРВАВСЯ. МАБУТЬ У КОГОСЬ ПРОПАВ ІНТЕРНЕТ. ТАК ДАЛІ ХРИСТЯ ЇХАЛА З АЕРОПОРТУ НА ТАКСІ В ЦЕНТР МІСТА, ТАМ ЧЕКАВ ЇЇ БАТЬКО З МАШИНОЮ,АЛЕ РАПТОМ ХРИСТЯ ЇХАЛА І ЇМ ПРЯМ ПОПЕРЕД ОЧІ ПРОЛЕТІВСЯ ЧОРНИЙ БЕНТЛІ І РУЛЬ ТРОХИ ЗВЕРНУЛО У БІК І ВОНИ ВРІЗАЛИСЬ У ЯКИЙСЬ БУС. МАШИНА ЗУПИНИЛАСЬ З НЕЇ ВИЙШОВ ДОВОЛІ СИМПАТИЧНИЙ ЧОЛОВІК. ВІН ПОСТУКАВ У ВІКНО І ПОПРОСИВ ВІДКРИТИ ДВЕРІ.

-ВИБАЧТЕ Я СПРАВДІ НЕ ХОТІВ В ВАС ВЛЕТІТИ ПРОСТО МАШИНА ОБІГНАЛА І Я ЗЛЯКАВСЯ.-НАЛЯКАНО ГОВОРИВ ВОДІЙ.

-НІ НІ НІ СЕР Я НЕ ЗБИРАВСЯ ВАС СВАРИТИ ЗА ТЕ ЩО  ВИ В МЕНЕ ВЛЕТІЛИ ВИ ЩО, Я ВИЙШОВ ЗАПИТАТИ ЧИ ВИ ТА ВАША МИЛА ПАСАЖИРКА ЦІЛІ ПІСЛЯ ТАКОГО УДАРУ.

-ПАНЕ Я ВАМ ВСЕ ВІДШКОДУЮ І ЗА МАШИНУ І ЗА ВСЕ.

-НІ НЕ ПОТРІБНО ВСЕ ГАРАЗД А МАШИНУ Я САМ ВІДВЕЗУ І ВАШУ І СВОЮ В РЕМОНТ А ПОКИЩО Я ПАНІ..

-Я ХРИСТИНА.

-ПАНІ ХРИСТИНУ ВІДВЕЗУ ТУДИ КУДИ ЇЙ ПОТРІБНО ДОБРЕ?

-ТАК ПАНЕ.

ХРИСТЯ ВИЙШЛА З МАШИНИ І ПЕРЕСІЛА В ТОЙ БУС (МІТКА:ТУТ Є ВСІ УЧАСНИКИ СТРЕЙ КІДС ПРОСТО Я НЕ НАЙШЛА ЇХ В ГЕРОЯХ) А ТАМ СИДІЛИ ЩЕ БЕЗДОГАННО ВИТОНЧЕНИХ 7 ЧОЛОВІКІВ.І БУЛО ВІЛЬНЕ ОДНЕ МІСЦЕ ВОНА ТУДИ СІЛА І ВОНИ ПОЇХАЛИ.

-ПАНІ ХРИСТИНО КУДИ ВАЗ ВІДВЕЗТИ?

-ПРОСТО ХРИСТИНА ІМОЖНА ЗВЕРТАТИСЬ НА ТИ ВИ ТОЧНО СТАРШІ ЗА МЕНЕ

-ТАК ЗВІСНО. А СКІЛЬКИ ВАМ?

-МЕНІ ВСЬОГО 16 А ВАМ? А ЩЕ ВИ ЗАБУЛИ МЕНІ ПРЕДСТАВИТИСЬ.

-А ОЙ ВИБАЧТЕ , Я БАН ЧАН І МЕНІ 26 РОКІВ Я ЛІДЕР ПОПУЛЯРНОЇ ГРУПИ СТРЕЙ КІДС ТОБТО О ЦИХ ВСИХ ХЛОПЦІВ.

-ВАУ ЦЕ ТАК ЧУДОВО.

-ВИБАЧТЕ ЩО ПИТАЮ ЩЕ РАЗ А КУДИ ВАЗ ПІДВЕЗТИ?

-ВИБАЧТЕ МЕНЕ В ЦЕНТР МІСТА БІЛЯ ФОНТАНУ.

-ДОБРЕ СЕРЖО ВЕЗИ НАС ТУДИ КУДИ ПАНІ СКАЗАЛА.

-ЗАЛЮБКИ.

ВОНИ ЇХАЛИ ГОДИНУ ПО МОСТУ А ПОТІМ ЩЕ ХВИЛИН 20 В МІСТО І ОСЬ ПРИЇХАЛИ.

-ДЯКУЮ ПА..БАН ЧАН ЩО В.. ТИ ПІДВІЗ МЕНЕ.

ЗАВЖДИ БУДЬ ЛАСКА ХРИСТЕ А МИ МОЖЕМО ОБМІНЯТИСЯ ТЕЛЕФОНАМИ?

-ТАК ЗВІСНО.-В ЇЇ СЕРЦІ ВСЕ КИПІЛО ВІД ТОГО ЩО В НЕЇ ТЕПЕР ХТОСЬ ПОЯВИВСЯ ІЗ МІСЦЕВИХ ХОЧ І НЕ ХЛОПЕЦЬ АЛЕ ВІН ЇЙ ЯК ДРУГ МОЖЛИВО.

ВОНА ВЖЕ БАЧИЛА БАТЬКА І БІГЛА ДО НЬОГО ВЖЕ ДУМАЛА ЗАРАЗ ОБІЙМЕ ЙОГО АЛЕ НЕ ТУТ БУЛО . ВІН СКАЗАВ ЩО ЗНЯВ ЇЙ КВАРТИРУ АДЖЕ В СВОЇЙ ХАТІ ВІН ЖИВЕ З ЖІНКОЮ. А ТА НЕДОЛЮБЛЮЄ ЇЇ. ХРИСТЯ НІЧОГО НЕ СКАЗАЛА І СІЛА В МАШИНУ І ЇХАЛИ ДО ТОГО БУДИНКУ.

-ТАТУ А ЯКБИ МИ Б ПДРУЖИЛИСЬ.

-ВИ Б НЕ ДРУЖИЛИ ТОМУ ЩО ТИ ДУЖЕ СХОЖА НА МАТИ І Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ ЯК ДОЧКУ А ВОНА ДУМАЄ ЩО Я ДО СИХ ЛЮБЛЮ ТВОЮ МАТИ. ВСЕ МИ ПРИЇХАЛИ.

ВОНИ ЗАНЕСЛИ РЕЧІ ТАМ ВЖЕ В СПАЛЬНІЙ КІМНАТІ СТОЯЛО ВЕЛИКЕ ЛІЖКО. ВОНА ПОПРОЩАЛАСЬ З БАТЬКОМ, ПОВЕЧЕРЯЛА. ПРИЙНЯЛА ДУШ І ЛЯГЛА СПАТИ З ДУМКАМИ ПРО СЬОГОДНІШОГО ЧОЛОВІКА ЯКОГО ЗРУСТРІЛА.

СХОЖЕ ЦЕ БУЛА ВИПАДКОВЕ КОХАННЯ.

ВСІ РОЗДІЛИ БУДУТЬ ВИХОДИТИ ПО ПОНЕДІЛКАМ СЕРЕДАМ І ПЯТНИЦЯМ

ПОДІЛІТЬСЯ СВОЇМИ ВРАЖЕННЯМИ ПРО ПЕРШИЙ РОЗДІЛ В КОМЕНТАРЯХ

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “випадкове кохання