Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Вечірка 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ранок. Початок нового дня , для Марії це буде звичайним днем, як і всі інші . Принаймні так думає вона , але цей день кардинально змінить її життя . На годиннику 09:00 , а це означає що Маша проспала.
-Чорт , тільки не це- пробормотала Марія , на швидко руч застеляючи ліжко. Після цього, вона швидко побігла в вану. Але раптом на телефон прийшла смс . Від Насті. Вона написала чи прийде вона на вечірку, Марія вагалася але погодилась . Подивившись на дату, вона зрозуміла що сьогодні вихідний. Настав час збиратись на вечірку . Вона вдягнула ніжно молочну сукню . І поки робила мейкап , її телефон задзвонив . Це був Лев . Він запитав чи вона буде на вечірці , якщо так то він майже за нею заїхати . З Левом вони були друзями. Хоча він і був старший і її викладач але вони здружилися . Через 20 за на телефон прийшла смс . Це віл Лева. Вона взула кросівки , і попрямувала на вулицю. Вийшовши з під’їзду вона побачила знайомий силует . Звичайно це був він. Підійшовши ближче щоб привітатися , Марія поставила свою руку йому на плечі , так як він був повернений до неї спиною. Після цього він підскочив .
-Вибач , не хотіла тебе лякати-зробивши крок вперед зказала Марія.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь