Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Акутагава Рюноске реакція на самоушкодження ( романтичні стосунки) 

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Біль та розчарування єдине що буде переслідувати його. Змішані незрозумілі відчуття агресія і злоба за легковажність. При цьому ви дуже дорога для нього і він не може дозволити собі відкрити рота , розуміючи що зробить тільки гірше. Відчуття провини за свій егоїзм ,за те що потребує тебе ,за те що прив’язаний до тебе , за те що не може так просто відпустити. Це робить його слабким і він ненавидить себе за це. Такі дії сильно зв’язані з його минулим, з його наставником .Ті ж самі відчуття його тригерят , боязнь загубити людину яка несе великий сенс в його світі . Великий стрес буде переслідувати парня . Через декілька годин а може і днів після помітення відмітин . Вам прийдеться вивести Аку на серйозний діалог. Важко буде донести до нього що це ваше рішення і від нього воно не залежить. Що нормально відчувати декілька почуттів в одночас . Відкрити хлопцю очі на те що він теж для тебе щось важить , і вам можно відкрити своє серце та розум , головна ваша задача в розмові. Почуття провини буде його переслідувати але він зробить усе щоб тобі допомогти.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь