Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Аарон Майкл Міньярд

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

#5 Аарон Майкл Міньярд, Беклайнер

4 Листопада, Скорпіон

Аарон- складний персонаж для опису його ролі в трилогії. Насправді, я мало що можу сказати про нього без глибокого занурення у його внутрішній світ.

Взагалі, в найперших чернетках планувалося, що Аарон і Ендрю нероздільні. Роками їх обсесивна  відданість один одному зробила їх надійною основою  навколо якої крутиться історія Лисів.

На початку, Аарон був «захисником», представляючи себе як мішень замість його невиліковно хворого брата (Нора в своїх додаткових матеріалах розповіла, що спершу вона хотіла прописати Ендрю мозкову травму, яка б відображалася на його поведінці). В найостанніших чернетках, Аарон був зрадником: він став на бік матері та повністю свідомо викреслив Ендрю з життя. І лише у фінальних версіях, Аарон проживає з мамою, а близнюки в свою чергу занадто розбиті, аби налагодити контакт один між одним.

Вирізана сцена з 3 книги, відредагована без спойлерів (можливо). Ренді- мама Мета, приїхала до міста і кузени (і Ніл) нарешті отримали шанс познайомитися з нею. Сцена трохи видернута з контексту, оскільки вона мала статися ще наприкінці «Короля воронів», коли я вирішила відправити Ендрю до Нью-Йорку, тобто в грудні.

Аарону знадобилася більша частина дня аби зібратися з духом, але все таки він підійшов до Ренді наприкінці практики та подякував гроші, які вона внесла в якості застави.  Ніл, який був сьогодні відповідальний за ракетки, уповільнив свою роботу аби підслухати. Це було шокуюче чути вдячність Аарона, якщо врахувати, що Аарон той тип людей, який не вміє визнавати свої помилки.

Ренді подивилася на нього трохи здивовано, явно не очікуючи почути ті слова: «Ви повернули мені сина! Ти це розумієш? Немає нічого, щоб я не зробила заради вас».

Аарону хватило чесності аби відповісти, що то була не його ідея.

Ренді збентежилася ще більше і в той момент протягнула руку до його плеча. Як тільки пальці наблизилися, Аарон відскочив мов ужалений. Мінярду хватило декількох секунд аби опанувати мене, але усмішка Ренді пропала з лиця. Ніл, який стояв в 10 футах від них, відчув всю напруженість, яка виникла між хлопцем та мамою Мета.

Минулого літа, Ніл відскочив від Ваймака таким самим чином, будучи абсолютно впевненим, що той покарає його за дурість чи ще щось. Місяцями, Ніл відчував тяжкість кожен раз, як тільки тренер підвищував голос. А в січні, злість Девіда послугувала новою порцією кошмарів для Ніла.

Тільки зараз Ніл зрозумів, як Аарон міг боятися стару жінку. Мама Ніла часто кричала на нього, але вона завжди була на його стороні. В першу чергу вона була його матір’ю. Він знав, що мама Аарона була абюзивна, він часто про це чув від Ніккі і отримав підтвердження від Ендрю в листопаді. Колись, Ніл навіть використав це проти Аарона, не уявляючи як сильно він міг помилятися. Ніл не міг уявити світ, де його мама насправді не його мама.

Ніл нарешті усвідомив те, що довго не розумів через упередження та дурість. Кас Спір стала мамою Ендрю на одну мить. Цими днями, він покладався на Бетсі Добсон. Аарон, з іншого боку, ніколи не міг заповнити «цю роль».  У Аарон майже не було сім’ю у власному житті: він не міг впустити Лисей через Ендрю і не міг впустити Нікі, бо не знав як. Він сам протримався так довго, виживаючи лише завдяки силі волі та відчаю.

На секунду, Ніл подумав, що Ренді сприйме реакцію Аарона за образу і піде геть, але замість цього вона повільна підняла руки і торкнулася лиця Аарона.

«Хей,- сказала вона доволі стримано,- я так пишаюся тобою! Ти чуєш мене? Я так пишаюся тобою. Тоді ти зробив все, аби захистити свою сім’ю, а завтра зробиш все, аби захистити нашу сім’ю. Гаразд? Все буде чудово.»

Аарон і надалі витріщався на неї, абсолютно беземоційним поглядом. Ренді кивнула, і повільно обійняла його. Аарон не опирався і Ренді тримала його, поки він не розслабився.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь