З умовами

 

                Немає ні небес у сяйві славному,

ні пекла, де смажаться грішники.

Тут і зараз день наших вічних мук!

Тут і зараз наш день насолоди!

Тут і зараз є наш шанс!

Вибери цей день, бо спасителя немає!

                                                                                            Антон Шандор ЛаВей «Біблія Сатани»

 

Від Спартака нічого не було чути протягом кількох тижнів. Женя не наважувався йому самостійно писати, оскільки не хотів нав’язуватись. Але ось нарешті Спартак написав йому та запропонував зустрітись у нього дома, Женя відразу погодився та за кілька годин приїхав до нього.

– Ну привіт, проходь – привітався Спартак та впустив Женю до квартири.

– Привіт, Спартачок, дуже радий тебе бачити.

– Проходь та сідай на дивані, я зараз підійду.

Через кілька хвилин Спартак повернувся та сів поряд з Женею. Женя мав трохи розгублений вигляд та все не наважувався почати розмову.

-Женя, ти хочеш щось запитати в мене?

-Так, Спартак, скажи, а в тебе були раніше стосунки з чоловіками. Ти, здається в цьому достатньо розбираєшся.

-У цьому це ти маєш на увазі сексі? Називай речі своїми іменами, не соромся.

Женя трохи почервонів, але відповів – так, про секс між чоловіками, для мене це взагалі перший такий досвід  і взагалі я доволі в цьому плані консервативний і  ніколи не експериментував.

-Так, Женя, я бачив те відео де ти розповідав про секс – в місіонерській позі та без презервативу. Не турбуйся, в нашій з тобою ситуації тобі презерватив не знадобиться, адже ти будеш знизу -усміхнувся Спартак.

-Бля, Спартак – Женя жбурнув у нього подушкою, – не згадуй, будь ласка, про те відео, я після нього ще довго вигрібав на хвилі шакалячого експресу.

-Добре, Женька, я пожартував – Спартак зробив паузу – або ж ні. Добре, якщо серйозно, то так у мене раніше були певні стосунки з чоловіками і секс теж був, я бісексуал, мені подобаються і чоловіки і жінки.

– Можеш розповісти як це було, як це було в перший раз, коли ти зрозумів, що тобі подобаються хлопці. Якщо не хочеш можеш не відповідати, я не наполягаю – швидко додав Женя.

– Женя, я ніколи не роблю того, чого не хочу. Добре я розповім, перший раз як мабуть у багатьох у мене був не дуже вдалий. Це трапилось під час останнього року навчання в військовому училищі імені Богуна, ти ж знаєш я там навчався, та там були одні хлопчики, тому не дивно, гормони грають, відсутність протилежної статі, а нормально подрочити теж немає можливості. Я вирішив спробувати – це був мій одноліток, нічого такого не було ми просто цілувались та дрочили один одному, але мені це сподобалось, дуже сподобалося.  Далі було навчання в Київському університеті та уже більш триваліші та глибші стосунки з іншим хлопцем, де був також і секс. Перший раз, як я і говорив, тобто перший анальний секс- був не дуже вдалий, ні я, ні він не знали що робити, було доволі боляче, соромно та неприємно.. – Спартак припинив розповідати, оскільки помітив, що на цих словах Женя закляк– Женя, ти чого, не хвилюйся сексуальні стосунки – це не лише трахатись в зад, є багато різних способів доставити задоволення.

– Все добре, просто для мене це дуже дивно і не звично, я ніколи про це особливо не задумувався – відповів Женя

– Ну ось і добре, краще не задумуватись, жити саме зараз та насолоджуватись моментом. – Спартак подивився на Женю своїм пронизливим поглядом від якого в горлі пересохло.

– Щось пити захотілось, піду наллю собі води.

Женя направився на кухню та почав розглядати одну з картин.

– Я в тебе її не бачив, це нова?

Спартак підійшов та став позаду Жені так близько, що той відчув його подих десь на рівні шиї.

– Так, нова, подарували на одній з лекцій. – Вібрації від голосу Спартака викликали пілоерекцію на шкірі. Спартак торкнувся губами шиї та втягнув трохи шкіру, залишаючи ледь помітний червоний слід.

– Спартак – видихнув Женя, по його тілу прокотилася хвиля збудження.

– Що таке, Женя, тобі щось не подобається?  – Спартак почав інтенсивніше залишати засмокти на шиї, несильно прикушуючи шкіру та повільно спускаючись донизу.

– Ні, подобається – хриплим голосом ледве вдалось вимовити Жені, адже мізки від збудження здавалося перетворилися в якусь кашу.

Женя подався трохи назад не розвертаючись та все ще стоячи до Спартака спиною відчув, що збуджений не лише він. Член помітно впирався в зад Жені.

Женя повільно розвинувся до Спартака та погляд впав на його губи, які так і манили. Женя мимоволі облизав губи, не відриваючи погляду повільно наблизився та ніжно торкнувся губами губ Спартака. Спартак легко перехопив ініціативу та заглибив поцілунок, проштовхуючи язик в рот так, ніби трахав язиком та почав підштовхувати Женю до стінки. Женя повністю потонув в цьому поцілунку та беззаперечно почав проходити у напрямку, який задав Спартак, поки не наштовхнувся на стіну. Спартак не припиняв цілувати повільно опускаючись донизу та переходячи на шию. Женя застогнав та відкинув голову підставляючи та ніби молячи продовжувати ці неймовірні відчуття.

– Я бачу Женя, що шия –  то твоя ерогенна зона – в перерві між поцілунками сказав Спартак.

– Так, мабуть, я не знаю – почав говорити Женя, повільно промовлявши кожне слово та задихаючись від збудження – таке зі мною вперше, щоб настільки сильно заводили поцілунки, це все через тебе.

Спартак почав розстібати сорочку Жені повільно ґудзик за ґудзиком залишаючи поцілунки на почервонілій від зніяковіння та збудження шкірі. Він прикусив ніжно шию,  Женя інстинктивно хотів ухилитись, але ззаду була стінка, тому тікати йому було нікуди. Женя не знав куди діти свої руки, він одночасно хотів відштовхнути Спартака та притягнути його ближче, він почав тихо стогнати від збудження.

– Не стримуй себе, я хочу тебе чути – прошепотів на ухо Спартак.

Продовжуючи виціловувати шию Спартак почав розстібати штани Жені та спустив їх разом з трусами.

Він розвернув Женю обличчям до стіни та попросив опертися руками.

– Спартак, я ще не готовий до.. – почав говорити Женя заціпенівши на мить.

– Я знаю, я не буду входити в тебе – перервав на слові Спартак – заспокойся, довірся мені.

Збудження накривало Женю та він тільки кивнув. Спартак почав повільно знімати свої штани та вивільнив уже збудженого члена.

– Зведи ноги разом та тримай у такому положенні – сказав Спартак.

Женя знаходячись у мареві збудження слухняно виконав те, що сказав Спартак. Спартак дістав змазку та видавлює кілька крапель собі на руки.

– Звідки і тебе змазка на кухні – повернувши голову запитує Женя.

– Це теж подарунок з однієї з лекцій, як бачиш дуже влучний – усміхнувшись сказав Спартак та почав розмазувати змазку між стегон Жені.

 

Спартак почав проштовхувати свій член між щільно стиснутими та вологими від змазки стегнами. Женя дивився  широко розкритими очима на те як гарячий пульсуючий член то з’являється, то зникає між його стегон та стогнав від задоволення. Стискає стегна сильніше, прогинається в спині та  сам нестримно скиглить.

Цього так мало – думає Женя – я хочу більше, сильніше, ближче, хоча куди уже ближче, коли між нами немає навіть міліметра відстані. – Женя зрозумів, що до цього взагалі нікого і не кохав. А секс був лише сексом, способом зняття збудження та розрядкою. Він ніколи не хотів когось так сильно, що жадав розчинитися в ньому, бажав відчувати його. Женя хотів пропитатись ним, щоб він був повсюди, в його голові, в його серці, під шкірою, він хотів дихати ним, він хотів, щоб Спартак був в ньому всередині. – Я кохаю тебе, Спартак – не тямлячи себе від збудження вигукнув Женя.

Спартак починає штовхатися швидше і сильніше, притираючись не тільки до його стегон, але і до ниючого члена і мошонки, штовхаючись прямо під ними майже грубо, та  починає надрочувати член Жені в такт власним рухам, поступово притискаючись до нього всім тілом. Через кілька хвилин Спартак кінчив та вслід за ним кінчив Женя, забризкавши спермою стіну.

–  Спартак, те, що я сказав, що я кохаю тебе – це правда, це дійсно так – Женя повільно повертається лицем до Спартака все ще загнано дихаючи.

Спартак нічого на це не говорить, лише одягається, допомагає одягнутись Жені та сідає на диван.

– Спартак, ти нічого мені не скажеш на мої слова?

– Женя ну що ти від мене хочеш. Ти знаєш, що ми не зможемо бути разом. Більше не буде навіть того, що було раніше. Це втрачено,  втрачено назавжди. Я більше не зможу тобі довіритись, я не терплю людей зі слабкою позицією.

– Спартак, скажи, якщо б не скандал. Ми могли б..- Женя замовчав та не міг вимовити ні слова.- Ми б могли спробувати, хоч якось бути, бути кимось один для одного.

– Женя цього уже не змінити, сталось так як сталось.

– Ти не розумієш, як мені тебе не вистачає. Я повністю сам, навкруги так багато людей, але всі не ті, не то, не те, що було у нас. Я не можу, мені здається я втрачаю себе, постійно якийсь неповноцінний без тебе. Не відчуваю, що роблю щось важливе. Тобто я щось роблю постійно, постійно кожну хвилину я зайнятий, шоу, зустрічі, зйомки, поїздки, але чи це взагалі важливо. Що важливо в цьому світі окрім кохання? Я намагаюся бути корисним, але все не так.

– Женя, я не можу відповісти тобі взаємністю, тепер уже не зможу. Обманювати тебе та давати хибну надію я також не хочу, тому буде краще, в першу чергу для тебе, якщо ми не будемо більше бачитись.

– Але, Спартак, ми могли б спробувати..

– Ні, Женя, не продовжуй, це моє остаточне рішення, тобі варто жити своє життя. На даний момент наші шляхи розійшлися, так уже сталось, прийми це.

– Я зрозумів тебе, Спартак, можливо ти колись зміниш свою думку. – тремтячим голосом ледве стримуючи сльози відповів Женя.  – До зустрічі, Спартак – сказав Женя, виходячи з квартири.

– Прощай, Женя – відповів Спартак.

Після прощання з Женею Спартак відчув пустоту в душі, він розумів, що вчинив правильно, але він теж людина, теж прагне людського тепла та хоче, щоб хтось сказав, що все буде добре. Він вирішив написати людині, яка підтримала його одна з перших, але із-за безглуздих непорозумінь ця людина теж відвернулась від нього.

– Сергій проходь, я радий, що ти погодився зі мною зустрітись.

– Так, я думаю нам потрібно поговорити як дорослим, а не вести себе як малі діти.

– Щодо інтерв’ю Мосійчук – Спартак зробив паузу поглянувши на Іванова – я розумію чому ти образився.

– Образився? Ти так це називаєш, ми не в дитячому садку, щоб ображатись. Ти не дотримав слова, ти говорив, що надаси всі відповіді та вони будуть чіткі та достовірні.

– Ти повинен зрозуміти, чому я так вчинив, чому дав інтерв’ю саме Мосійчук. Я не міг інакше, лише з нею я міг би контролювати ситуацію та рухати в правильному необхідному мені руслі. З тобою таке не пройшло б, ти б мене закидав питаннями.

– Спартак, я радий, що ти це розумієш, але так потрібно було зробити. Розповісти всі факти по кожному з пунктів розслідування та надати аргументовані відповіді. І чесно признатись де ти брехав.

– Сергій, ти хіба не розумієш, я не міг, я не можу, ти б знищив мене, закопав під грудою фактів – очі Спартака наповнились сльозами, він відвернувся, щоб Сергій не побачив його хвилину слабкості. Тільки не Сергій, він настільки його поважає, що не хоче, щоб той побачив коли він втрачає контроль.

– Спартак повернись до мене обличчям. – владним голосом сказав Сергій.

Спартак нехотя повернувся, але не перевів погляд на Сергія, продовжуючи дивитися вверх, щоб сльози не капнули з його очей.

– Спартак, що ..- почав говорити Сергій

– Я просто втомився, просто дуже сильно втомився від всього, від хейту, від зрад, від того, що мене покидають, від цієї юридичної тяганини з документами, я просто хочу нормально жити- Сльоза все таки не витримала і скотилась по його щоці.

– Спартаку, ну що ти – Іванов підійшов впритул підніс руку до обличчя та стер великим пальцем сльозу, яка скотилась, але руку не забрав продовжую ніжно погладжувати щоку. Спартак почав ластитись до руки, як котик. – Не бійся показатись слабким Спартак, дозволь собі, відпусти себе. Я допоможу тобі, у мене є зв’язки, як у колишнього прокурора, хоча колишніх в цьому ділі немає. – Він взяв Спартака за підборіддя та трішки відхилив його голову, так щоб той поглянув йому у вічі. Ох ці блакитні очі кольору неба, які були трішки червонуваті від сліз, він готовий втонути в них. Сергій нахилився та ніжно ледь чутно торкнувся губами губ Спартака. – Ти мені довіряєш?

– Лише тобі і довіряю – відповів Спартак.

Іванов після цих слів заглибив поцілунок та почав повільно підштовхувати Спартака в сторону ліжка. Цілуючись вони наблизились до ліжка, Спартак захопившись поцілунком не помітив його та перечепившись впав на спину. Сергій навис зверху та продовжував цілувати перемістившись на шию та ніжно прикусив кадик. На мить відсторонившись Іванов зняв футболку зі Спартака.

– Який ти красивий – промовив Сергій буквально поїдаючи поглядом татуйований торс Спартака – твоє тіло просто витвір мистецтва.

– Та ну припини, всі мої татуювання – це партаки.

– Ні Спартак, ти прекрасний. Ти заслуговуєш на все, тому що це ти.

– Взагалі то це я так говорю, це були мої слова на одному з подкастів.

– То чому ти не відносиш їх до себе? Ти прекрасний, Спартак. – Сергій почав спускатись поцілунками нижче переходячи від шиї до сосків. Ніжно ввібрав один в рот легенько прикусивши, а потім подув на нього. Спартак від цього почав стогнати.

– Які в тебе чутливі соски. Тобі би дуже пасував пірсинг в сосках – сказав Сергій та продовжив пестити інший сосок.

– Гм, можливо і зроблю – в перериває між стогонами ледь вдалось промовити Спартаку.

Сергій лише усміхнувся та продовжив далі спускатись перейшовши на прес, покриваючи поцілунками з легенькими укусами. – Хочу подивитись наскільки далеко заходять твої тату – з цими словами Сергій почав розстібати ширінку та знімати штани. Спартак привстав, дозволяючи зняти повністю з себе штани разом з боксерами. Сергій на мить зупинився милуючись повністю оголеним Спартаком, його м’язами, підтягнутим тілом, татуюваннями, які займали майже все його тіло.

– Ти прекрасний – я тобі про це говорив?

– Так, кілька разів – відповів Спартак трохи почервонівши. Повністю ерегований член лежав на животі та сіпнувся від даних слів, капля змазки витекла з головки. Сергій нахилився, повільно провів язиком по головці прутня та злизав каплю змазки, дивлячись Спартаку в очі. Спартак вигнувся від збудження, але надавив на плечі Сергія намагаючись відсторонити.

– Ти не хочеш – стурбовано запитав Сергій.

– Ні, я дуже хочу, дуже хочу тебе, але так я не витримаю довго і кінчу. А я хочу кінчити, коли ти будеш в мені.

– Очі Сергія налились чимось темним від збудження – Спартак ти не зобов’язаний це робити, я просто хотів зробити саме тобі приємне.

– Я знаю, що не зобов’язаний, проте, я цього хочу.

– Добре, скажи де в тебе змазка та презервативи?

– Подивись в тумбочці біля ліжка.

Сергій дістав змазку та видавив собі невелику кількість на пальці, трохи подержав зігріваючи її та почав повільно проштовхувати палець. Спартак від незвичних відчуттів трохи напружився, але не відсторонився.

– Розслабся трішки, Спартак.

Спартак послухався та Сергій почав інтенсивніше розроблювати вхід, додавши ще палець. Додавши третій палець Сергій змінив кут проникнення та Спартака пронизла хвиля задоволення, оскільки палець точно попадав по простаті Спартак уже почав потроху самостійно насаджуватись на пальці та хотів більшого – Я думаю досить, давай уже, трахни мене нарешті.

– Добре, як скажеш. – Сергій вийняв пальці, швидко роздягнувся та розкатав презерватив по члену.

Приставивши голівку члена до входу Сергій почав повільно проштовхувати, проте через кілька секунд почув стогін болю від Спартака та побачив, що йому боляче – Мені припинити? Тобі боляче? – занепокоєно запитав Сергій.

– Ні, будь ласка, продовжуй, мені це потрібно, дай мені цю біль. Я хочу знову відчувати, хочу припинити цю емоційну депривацію.

– Я зроблю все, що ти хочеш, будь зі мною в цю хвилину тільки ти і я, тільки це має значення зараз.

Іванов почав рухатися повільно проштовхуючи член далі, через кілька рухів він відчув, що Спартак розслабляється та почав інтенсивніше вбиватись в нього. Спартак уже відверто стогнав від насолоди, звикнувши до розтягнення та відчувавши задоволення від того, що член раз за разом проходить по простаті.

Сергій відчуваючи, що зараз кінчить взяв член Спартака в руку та почав мастурбувати в такт своїм поштовхам, через кілька хвилин Спартак кінчив та відразу слідом за ним кінчив Сергій.

– Вау, це було класно – важко дихаючи сказав Спартак. – Ти залишишся на ніч?

– Звичайно залишусь, тепер я тебе нікуди не відпущу. А завтра будемо розбиратися з тими твоїми звинуваченнями. Сергій присунувся ближче до спини Спартака та міцно його обняв.

Спартак вперше з квітня місяця заснув спокійним сном у міцних руках з думками про те, що все буде добре, що в нього є людина, на яку він може покластися, якій довіряє, людина слова, людина перед якою не потрібно весь час бути сильним, а можливо собі дозволити просто бути, бути таким яким є, людиною зі своїми недоліками та слабкостями. Можливо це і є те, що інші люди, в яких емоційний спектр більш ширший, називають коханням?

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь