поезія

Навколо стільки перехожих,  невідомих та чужих.  Між ними помітила твій погляд.  В твоїх очах - відображення моїх.  Відчуваю, як час іде невпинно. Всі кудись йдуть, кваплячись сідаючи в авто.  Проте…

Сімейна сага Родрігес

  Вона любила музику, а він кохав її.   Перші дні березня.   Коста Дорада. Ранок. Школа. Хільда: До уроку готова? Регіна: Так. Навіть не до одного. Хільда: Біологія. Література.…

Халепа маленького дослідника

Априк не втрачав надії на вдалі дослідження ельфів, тож він вирушив у новий ліс, сповнений загадок та таємниць. Цей ліс був дещо віддаленим від місць, які він відвідував раніше, але…

fear and last summer

Твій дім там, де спокійні твої думки Конфуцій я думаю з тривогою про те, що молодість твоя минуща, друже; вона вже незабаром відцвіте, а там косою час махне байдуже... нащадкам…

Що трапилось?

В кімнаті Зеніцу знову щось розбилося. Так, він знову пошкодував про те, що наважився поговорити з братом. — Що тобі треба?! Невже не достатньо того, чого маєш? Чому мовчиш?! Зеніцу…

Асторія Ґрінґрас

Oh, I got heaven Inside of me And I'm an angel I was sent here To keep you company Mannequin Pussy “I Got Heaven” Відчуття, даровані новою паличкою, захопили Драко…

Частина І: Розділ 3. Останній удар

У вухах дратуюче дзвеніло. Дівчина спробувала поворушитися, але через силу розплющивши очі, побачила навколо себе лише купу снігу, яка спирала її своїми льодяними кайданами.   На щастя, великі камені не…

Пробудження сили

Малфой оглянув людину, що лежала на підлозі, і витріщив очі. Дівчинка 11-ти років відключила його старого знайомого, 38-ми річного дорослого мужика? Ось це сила... чоловікові стало не по собі, він…

Дім милий дім

Ми їхали десь годину. Взагалі до мого дому можна було доїхати за пів голини на нормальній машині, але враховуючи те, що ми вкрали якісь старенькі Жигулі, то їхали ми повільніше,…

Повторення історії

Шадіс нахилився до мого вуха та промовив: Яке у тебе гарне та довге  волосся. Так воно і справді гарне, я спеціально зв’язала його у високий хвіст, щоб не заважали на…