Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головна

Сайт у процесі розробки.

Вітаємо на сторінці фанфіків українською мовою!

Немає фандома або персонажів? Пишіть!

↓ Свіжі фанфіки ↓

1 частина. Твій друг – мій.

Розділ до фанфіку non uccidermi
Фандом: Bangtan Boys (BTS)
Автор: Джей Міллер
Дата: Чт 13 Чер

20.05.14   Здавалося їх вже нічого не врятує. Дах шкільного будинку заполонило багацько підлітків в яких відображалась лише злість. Прояв агресії...

Читати далі

1 : Винуватець шуму й суму.

Розділ до фанфіку Як зробити вареники... З вишнею.
Фандом: .Оріджинал
Автор: Alsi Voron
Дата: Чт 13 Чер

Літо. Саме та пора року в яку починаються найдовші канікули у школярів, в яку починається спека, відпустки... І бажання готувати. Принаймі, це була ос...

Читати далі

Біль в шоколадних очах

Розділ до фанфіку Дзеркальна ненависть
Фандом: Все заради гри (All for the Game)
Автор: Fiyaryna
Дата: Ср 12 Чер

Глава 2: "Біль в шоколадних очах" Товстий шар тиші огортав Ніла, він відчув полегшення. Його тіло кудись падало, чи то тонуло, він довго не міг зрозум...

Читати далі

Таємна кімната

Розділ до фанфіку Милий маленький хлопчик
Фандом: .Оріджинал
Автор: Вова
Дата: Ср 12 Чер

Трохи перепочивши, ми обережно склали усе папірці назад у ящик та поставили на полицю шафи. Я узяла зі столу ручку і свій рожевий блокнот, зручно влаш...

Читати далі

(10)

Розділ до фанфіку Микола,Ніл,Валєра
Фандом: .Оріджинал
Автор: Tomat
Дата: Ср 12 Чер

Минув місяць, Валєру так ніхто і не знайшов. Ніл вже хотіло був йти на дах, але об нього погладилась Елеонора 2. Ніл побачивши її подумав, що Микола н...

Читати далі

(9)

Розділ до фанфіку Микола,Ніл,Валєра
Фандом: .Оріджинал
Автор: Tomat
Дата: Ср 12 Чер

цілому, життя налагодилось ще в 22 році, на початку повномаштабної Ніл переїхав до Миколи, а ще оскільки на території України заборонені одностатеві ш...

Читати далі

(8)

Розділ до фанфіку Микола,Ніл,Валєра
Фандом: .Оріджинал
Автор: Tomat
Дата: Ср 12 Чер

Залишившісь 2 місяця до екзамена, Ніл приходив до Миколи, аби трохи підтянути математику, але,  на диво, Микола добре її знав, хоч ствержував, що не р...

Читати далі

(7)

Розділ до фанфіку Микола,Ніл,Валєра
Фандом: .Оріджинал
Автор: Tomat
Дата: Ср 12 Чер

Весь наступний тиждень одинадцятикласники лише те й робили, що готувались до екзаменів, адже до здачі залишилось усього 2 місяці. звичайно такі, як Ні...

Читати далі

(6)

Розділ до фанфіку Микола,Ніл,Валєра
Фандом: .Оріджинал
Автор: Tomat
Дата: Ср 12 Чер

Сонце нещадно світило через штори, будячи усіх, хто так мирно спав в ліжку. І хочеться спитати: "Навіщо псувати таку прекрасну  ідилію?", але завжди т...

Читати далі

(5)

Розділ до фанфіку Микола,Ніл,Валєра
Фандом: .Оріджинал
Автор: Tomat
Дата: Ср 12 Чер

Наступного дня,30 березня, напевно, не можна було б сказати, що був вже вечір, бо темніло тоді дуже швидко. Стоячи під під'їздом, Ніл зрозумів, що заб...

Читати далі

Не забувайте читати сторінку Новини!

Обов’язково ознайомся з Правилами та Угодою користувача. FAQ також у поміч.