Перший розділ, знайомство з головним героєм – Юрою

Невеликий відступ Це моя перша робота, і вона планується масштабною, зовсім недавно я зрозуміла що мені справді подобається писати. Добре сприймаю критику, тому профі, давайте поради як стати кращою в…

Нова жертва

Чорний туман зник так само раптово, як і з'явився. Ірина Шевченко, двадцятирічна студентка-історик, побачила, що стоїть в залі великого маєтку, оздобленого мармуром і позолотою. Вона кинула швидкий погляд на оздоблені…

Зустріч з подругою

Літо розпочалося тепло і лагідно, наповнюючи мої дні світлом і можливостями. Сьогодні я прокинувся рано, насолоджуючись сонячними променями, що лагідно проникали крізь штори. Я лежав у ліжку, розтягуючися, та відчував,…

Звук флейти біля озера

Крони могутніх дерев древнього лісу здіймалися високо над землею, шелестячи листям на вітрі, крізь яке пробивалися теплі промені сонця, освітлюючи мʼяку лісову долівку, вкриту мохом. Крізь ліс йшла, весело підстрибуючи,…

1

Карета швидко мчала поміж торговими рядами. Гучний гуркіт копит розносився над натовпом, а дракони розсипалися навсібіч з лайками, кашляючи від пилюки. — Нащо так гнати!? — Хай би тобі ті…

Розділ 0

Центр міста горів два дні і дві ночі. Чорний дим розлився темно-сірим небом столиці, похмуро тягнучи за собою нове життя. Місто шуміло так, як в ніякий базарний день. Хтось з…

Пролог

Над бурхливим океаном згуснула безкрая ніч. Горобець поспіхом порпався у крижаному снігу, хутко озираючись навсібіч. Та жодних підстав - лише вітер свистів поміж деревами. Дрібні лапи залишали жалюгідні відбитки на…

вперше бачу тебе

Чімін глибоко кахикає, закриває рот долонями та сильно зжимає очі.    — Фу, бля, — пилюка бурею летить йому в обличчя. Зрання дід велів йому почистити килим з літньої кухні,…

Відлік почався

Наступного ранку, коли лише сонце почало підніматися над горизонтом, Ніл прокинулась. Занурившись у свої думки, він знав, що прийшов час прийняти рішення. Ніл дістав телефон і набрав номер Косач. Телефон…

Жахлива таємниця

Йшли мандрівники назад у табір сумні, стомлені та похмурі. Жахлива новина, що обрушилася на них, не давала їм спокою, а загроза перетворитися на огидних монстрів висіла над ними дамоклевим мечем.…