Крок 13. Злиття

Сяо Чжань залишає Ван Ібо одного, аби навпочіпки добігти до телефонного апарату, схованого у найвіддаленішій кімнаті, котра зазвичай закрита на ключ. Ніби у цій квартирі є що приховувати від Ван…

Крок 12. Знищення

Незважаючи на те, що Сяо Чжань докладає цілком похвальні зусилля для того, аби зберегти спокій і не видати ні граму своєї схвильованості, десь всередині міцніє відчуття, що, привівши до Квартири…

Крок 11. Проникнення

25 днів згодом Цілком можливо, що відбувається дещо окультне, бо Ван Ібо вперше за останні дні прокидається не від болю, а від емоційного перезбудження. Точніше буде сказати, що таке з…

Крок 10. Напад

24 дні згодом — Ти несповна розуму? — прямо з порогу шипить Чжу Цзанцзінь, затягуючи Сяо Чжаня всередину своєї квартири хіба що не за шкибарки. — Ти що, справді ходив…

Крок 9. Занурення

Після візиту Чжу Цзанцзіня Сяо Чжань підіймається на верхній поверх. Та в кінці пустого коридору звертає не до Ван Ібо, а у свою майбутню — за офіційною версією — квартиру.…

Крок 8. Смиренність

Він не одразу розуміє, що сон змінився реальністю — настільки чітко відчувається тепло вуст Сяо Чжаня на його власних. Ван Ібо безсвідомо проводить по ним пальцями у надії, що це…

Крок 7. Перевиховання

— Товариш Ван вирішив особисто повідомити мене про надсилання донесення? Я приємно вражений, — Сяо Чжань не може відмовити собі у цьому незначному глузуванні. З виду Ван Ібо одразу зрозуміло,…

Крок 6. Переосмислення

Ван Ібо лежить на боці, фізичний біль перекривається розгубленістю, нерозумінням і незнанням того, як йому бути. У нього забагато версій, котрі народжуються одна за одною, та більш за все він…

Крок 5. Пробудження

Темрява цікава: вона поглинає світло і звуки на своєму шляху, підступаючись впритул, створює відчуття герметичного вакуума, з якого немає виходу, і сама вирішує, чим його наповнити. Чую серця раптово я…

Крок 4. Пробудження

20 днів згодом Коли старший інспектор опиняється на робочому місці, де він більшою мірою лиш робить вигляд, що працює, його накриває усвідомленням, що вчора — через надзвичайну ситуацію, що виникла…