Заспокоюють від панічної атаки

Наруто Ти стояла перед телевізором, міцно стиснувши пульт від нього. Твоє тіло закам'яніло від страху... -Кицю, я нам рамен заварив...Кицю? -Наруто вивернув із кухні .-Ти знову дивилася новини?-Яким би дурненьким…

Завдання для Нейджі

Першим слово взяв Какаші, біловолосий джонін у масці, яка прикривала половину його обличчя, одне око в нього було перекрите банданою. Він мав як зазвичай знуджений вигляд людини, яка прийшла сюди…

Достроковий випуск з академії

Сонце нещадно припікало маківки майбутніх шинобі, які заледве влізли в задушливу аудиторію. Вчитель Ірука намагався домогтися хоч відносної тиші серед знуджених і здивованих учнів. Воно й не дивно що клас…

Снігова дитина

Сніг рівною пеленою падав на Коноху, змушуючи перехожих щільніше кутатися у свої шати. Рідко коли шинобі носили куртки, але звичайні жителі не гидували теплим одягом, якщо вже й доводилося виходити…

Закрутили хлопці шнурки

Після цього випадку Саске не міг знайти собі місця і вирішив ввечері провідати Наруто. Він знав, що Наруто обожнює рамен, тому що давно за ним слідкував, тому Саске почав готувати…

Вузлик виходить

Після поцілунку пройшло багато часу. Але ні Саске ні Наруто не могли про це забути. Вони думали про це і в день, і вночі. На тренуваннях вони були не зібрані,…

Розв’язаний шнурок

Ця історія розпочинається ще з дитинства. Коли Наруто Узумакі пішов в Школу Ніндзя і там, доля його звела з Саске, котрий був з клану Учіха, цей клан був могутнім і…

Лайно

Нічний клуб. Чорний вихід який знаходиться біля мусонних баків. Через двері чути придушений звук клубної музики яку поставив діджей но як що чесно всім пасрать яка там музика всі вже…

Епілог

Яке у вас ставлення до інтернет стосунків? А до передружби недостосунки? Шанс більший на те що ви скажете "негативне", або щось в тому дусі. Насправді це все виглядає не так…

Загублене

- Фуракава-сан, до вас прийшла Такано-сан, - повідомила блондинка низького зросту. Після короткого поклону вона пропустила дівчину в кабінет. - Асумі! - задоволено посміхнувся чоловік років п'ятдесяти. Він, як зазвичай,…