Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Закрутили хлопці шнурки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Після цього випадку Саске не міг знайти собі місця і вирішив ввечері провідати Наруто. Він знав, що Наруто обожнює рамен, тому що давно за ним слідкував, тому Саске почав готувати бульйон та локшину, коли він завершив, та склав все в бенто – пішов до Наруто.

Стук в двері, Наруто почав кричати та відкривши двері його серце завмерло, воно не билося… Там стояв Саске… Наруто протягнув руку та взяв Саске за комірець. Сердце Саске зупинилося, він був в передчутті удару… але Наруто потяг його в дім та закрив двері. Їхні вуста злилися воєдино. Саске зрозумів, що його почуття до Наруто були взаємні.

Сили повернулися до Саске і через мить Наруто опинився на ліжку, Саске жадібно розірвав його оранжевий костюм, який вже давно муляв йому очі, побачивши голе тіло Наруто, в чінь –чінь Саске почала прибувати кров. Він почав помалу роздягатися, Наруто вже не міг стримувати свого Дев’ятихвостого лиса, він почав керувати його тілом… Після цього Саске вже був на ліжку… в кімнаті ставало все гарячіше…Саске взяв свій двохметровий* чінь –чінь , який палав, та притулив до Дев’ятихвостого , вони почали робити те, що виклакало силу тертя. Осмотичний тиск підвищився і ринула біла речовина, наче з фонтанів. Хлопчики перелякалися, але їм було дуже добре і вони продовжили… Після цього Саске превернув Наруто та нагнув його, він був готовий ніжно ввійти в задній прохід Наруто, але той зупинив його і сказав, щоб він засув пальці в рот, обсмоктав їх та розтягнув райський прохід… Зробивши це  він приготував свій Двохметровий та почав входити в рай. При цьому Наруто почав кричати: «Сосок! Сосок…». Саске все швидше та глибше проникав… Коли він закінчив, Наруто не міг не побувати в райському проході, тому розтягнув ноги Саске, та почав, спочатку пальцями потім Дев’ятихвостим проникати в глибини…

Ранок. Сьогодні Саске заночував в ліжку Наруто, прокинувшись він попрямував на кухню, там нічого не було, окрім локшини швидкого приготування та яєць. Саске почав готувати снідання, почувши запах, Наруто прокинувся та підкравшись до Саске обійняв його ззаду, перед очима промайнули спогади вчорашньої ночі… Вони обидва усміхнулися та поцілувалися. Після сніданку вони ще довго говорили та насолоджувалися один –одним.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Закрутили хлопці шнурки