Aftermath

  Смарагд на ланцюжку колихнувся. Колись хтось сказав, що західні вітри лагідного Зефіру приносять непомітні й поступові зміни. Колись хтось також сказав, що Зефір міг приносити бурі й негоди. Колись…

Частина IV

  Туббо з гуркотом зачинив за собою двері, знову полишивши лиса на самоті. Тоді він розвернувся, і цього разу вже тривало дивився на годинник на стіні. Його відвідували вже вп'яте…

Частина III

  Погода в тих краях стояла не найкраща — сонце рідко проглядало з-за цупких штормових хмар, а північні вітри пригинали схололі трави до долівки. Десь там, далеко унизу, під склепінням…

Частина II

  Вілбур стояв позаду. Пронизуючи лиса чіпким поглядом з-за червонуватих скелець окулярів й палячи сигарету. Звично вивищуючись на цілу голову, з блідими впалими щоками та порожніми очима — без колишньої…

Частина I

  Вони ніколи не підтримували його. Він завжди був для них сином зрадника, божевільним хлопцем і дурною дитиною. Він ніколи не почувався в цій компанії наче у своїй тарілці. Вони…

Пролог

  Він сидів навпроти каміна в самотній, тісній кімнаті. Підсмалені дрова тріскотіли, вилискуючи полум'ям та раз у раз викидаючи розжарені іскри. Навколо стояла вечірня напівтемрява, вкриваючи собою незначне облаштування будівлі.…

Менхант. Різдвяне перемир’я

Дрім білкою перестрибнув на гілку сусідньої ялини, струсивши сніг на мисливців і посміхнувшись на розлючене «ГЕЙ!» Сапнапа. Рана на нозі прожогом нагадала про себе, і блондин болісно шикнув. Стрибок на…

.

— Карле, ми не можемо купити килим з кошенятами, у нас хай-тек вітальня, любий, — Нік усіма силами намагається відмовити свого хлопця від такої дивної затії.   — Ну тоді…

Розділ

Ідеальна мрія Квакіті розбивається вщент, коли він знаходить одну зі своїх пір'їн у смітнику.   Він довго дивиться на неї, викинуту серед ганчірок і клаптиків паперу в кошику для сміття…

Розділ

Квакіті не любить, коли його крила розправлені.   Він старається зберегти їх здоровими, наскільки це можливо. Він чепуриться, щоденно миє їх, розправляє, якщо вони збиваються під сорочкою. Він хоче, щоб…