Заспокоюють від панічної атаки

Наруто Ти стояла перед телевізором, міцно стиснувши пульт від нього. Твоє тіло закам'яніло від страху... -Кицю, я нам рамен заварив...Кицю? -Наруто вивернув із кухні .-Ти знову дивилася новини?-Яким би дурненьким…

Завдання для Нейджі

Першим слово взяв Какаші, біловолосий джонін у масці, яка прикривала половину його обличчя, одне око в нього було перекрите банданою. Він мав як зазвичай знуджений вигляд людини, яка прийшла сюди…

Коли тварини дуже люблять Т/І

Т/І - Твоє Ім'я Гаара Через роль Казекаге, Гаара з'являвся вдома дуже пізно, тому він уже звик бачити свою наречену у кріслі та з книгою в руках. І скільки б…

Наруто

Наруто і Т/і вже давно любили один одного, але тільки після війни, коли дівчину мало не вбили, хлопець зважився і розповів їй про свої почуття, обіцяючи, що по закінченні війни…

Ураганні Хроніки. ГЛАВА 25 [Глава 2 в Книзі Другій]

Summary: Що ж, та почнеться з цієї глави обіцяний суцільний, безсюжетний флафф! Я вас попередила, тому звинувачуйте лише себе) І так, довелося змінити обкладинку. Ця мені в рази менше подобається,…

Милосердя Учіх та серце Кіби. Не відпущу. Глави 16-23

Глава шістнадцята Дивись Розділ 4.16. Глава сімнадцята Дивись Розділ 4.17.   Глава вісімнадцята «Скине зайвий одяг на пісок. І від обрію до краю, де ти?.. Відгукнись, благаю!», – Арсен Мірзоян…