Зустріч знову

Як сильно б хотів, або не хотів Етер забути Тейват — йому аж ніяк це не вдавалося. Навіть після того, як виконав свою найголовнішу місію — знайшов свою дорогоцінну сестру.…

Частина 1

— Подейкують, що Шиканоїном Хейзо було розплутано понад сотню справ за його працю детективом у Комісії Тенрьо. Він здатен вирішити нерозв’язне та пролити світло на найтемніші таємниці. Але єдина справа,…

І знову кісточка в руках

на табуретці посеред кімнати сидить хлопчина, а кісточка в його в руках старанно й елегантно переміщається по холсту на мольберті залишаючи після себе сліди матової темно фіолетової фарби, що начебто…

Порушені правила

Тихі кроки розітнули мовчазну тишу підземельних ходів. Нерухоме, ніби мертве, повітря ворухнулося, протяг від відчинених дверей розбудив дівчину. У кутку дотлівав смолоским, заливаючи кімнатку світлом стрибаючого полум'я. Вона потерла долонями…

…Єдиним цілим…

…Етер бачив цей пейзаж раніше. Безкрайня, абсолютно гладенька поверхня, у якій відображається всіяне зірками небо. Безодня… …Він не знає, куди він іде, але ноги самі несуть його… …Його очі вдивляються…

День святого Валентина

… Школа була повністю обвішана всілякими сердечками, валентинками та рожевими кульками. Навколо висіла романтична атмосфера, хоча деяких уся ця "рожеворомантичність" дратувала…   На шляху від вхідних дверей до шафок для…

Ім’я

…Місячне світло заливало кімнату. До світанку було ще дуже далеко, але Аяка уже не спала. Прокинувшись від несподіваного і незрозумілого відчуття, вона кілька секунд просто сиділа на ліжку, а тоді…

Коли пелюстки торкаються твоїх рук

І все ж, чому пан Камісато так був занепокоєний станом свого працівника? Вважав, мабуть, що це впливає на якість роботи Томи, але ні. Хлопець сумлінно виконував усі свої завдання й…

Коли в’яне сакура

Після завершення свята Тома ввечері ретельно все поприбирав, ніби й ніякий день народження і не святкувався. Насправді ж юнак поспішав, оскільки його весь день його розривало зсередини від відмови пані.…

Коли квітне сакура

Ах, Тома. Права рука Камісато Аято і Аяки, головний з хатніх справ та просто гарний хлопчина, якого всі обожнюють. Особливо пан Камісато. Кілька років цей вихідець з Монду із палким…