розділ 1

Сьогодні знову чула про якогось там нереально красиво-чудового юнака з інтернету. Тобі дійсно не набридає отак знайомитись з ними усіма та фільтрувати сотнями різних придурків які трапляються... Сталева певно, я…

Перше слово

"У суботу ввечері я зловив кайф, напився, покрокував до залізниці та влігся на рейки в очікуванні поїзда об одинадцятій годині. Я поклав два великих шматки цементу собі на груди й…

АТАКА ТИТАНІВ. SUMMER CAMP AU. КАТАЛІЗАТОР. РОЗДІЛ 5

Коли годинник наближався до першої, Аврора почула за вікном крики людей. Це їхній загін прямував на обід. «Потрібно розбудити Енні» –  дівчина підійшла до ліжка сусідки ближче. Леонхарт лежала на…

Секрет королеви

Сьогодні Хісторія отримала останнього листа від Імір. Здавалося усе це не було реальністю, здавалося що Імір просто вирішила над нею пожартувати. Дівчині не вірилося, що вона ніколи більше не побачить…

АТАКА ТИТАНІВ. SUMMER CAMP AU. КАТАЛІЗАТОР. РОЗДІЛ 3

Sorry Енні в цьому упевнилася в наступний тиждень. Аврора подовгу не спала ночами, читаючи в телефоні фанфіки, що заважало спати, адже світло від екрану било Леонхарт прямо в очі. Через…

початок

Це було жахливо. Титан зламав ворота. Ми навіть не встигли зреагувати, розповідала дівчинка якої було всього 10 років. Flashback Був 845 рік. Я з Арміном, Мікасою, і Ереном сиділи на…

АТАКА ТИТАНІВ. SUMMER CAMP AU. КАТАЛІЗАТОР. РОЗДІЛ 2

2. jealousy, jealousy - Olivia Rodrigo Ліжко біля балкону зайняла дівчина на ім'я Саша Браус, яка після свого повернення в кімнату (дівчина ходила глянути, куди заселили її друга Конні Спрінґера)…