Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

АТАКА ТИТАНІВ. SUMMER CAMP AU. КАТАЛІЗАТОР. РОЗДІЛ 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

2. jealousy, jealousy – Olivia Rodrigo

Ліжко біля балкону зайняла дівчина на ім’я Саша Браус, яка після свого повернення в кімнату (дівчина ходила глянути, куди заселили її друга Конні Спрінґера) почала дуже активно думати, куди заховати заборонену їжу. Леві Акерман, їхній вожатий, дав зрозуміти, що, якщо їжа – заборонена, то це означає, що заборонена. І якщо він знайде її в кімнаті при обході, то тому, хто попався, доведеться вимивати весь коридор. І тому, хто смітить у кімнаті, також.

− Можливо, сховати на балконі? – Саша відчинила балконні двері.

− Не думаю, що це хороша ідея, – Мікаса Акерман заселилася останньою в кімнату, тому, коли майже всі вже розібрали речі, дівчина досі розкладала їх на свою поличку(вони розділили полички між собою, адже шафа була одна на всіх).

− Я вже тоді не знаю, куди заховати!

− Нумо з’їмо все зараз, – запропонувала Імір, яка разом із Хісторією, сиділа за столом. Вони якраз прийшли знайомитися з сусідками по блоку.

Саша сподівалася, що їстиме свої запаси весь період перебування в літньому таборі, тому їй стало гірко.

− Невже він і правда буде зазирати в кожну щілину? – спитала з недовірою Аврора, натякнувши на вожатого.

Мікаса, Імір та Хісторія подивились на неї багатозначним поглядом. Справа в тому, що дві останні тут відпочивають не перший раз, а Леві Акерман взагалі дядько Мікаси, тому вона, як ніхто, знає його характер та звички.

− Він правда зазиратиме, тому раджу подбати про всі чипси й сухарики, які ви привезли, а також підтримувати чистоту в блоці, – сказала Мікаса.

Енні весь цей час спостерігала за ними й думала про те, наскільки кожна з них є цікавою особистістю. Саша, яка під час знайомства почала розповідати про свою родину, що живе в селі недалеко від цього табору, й запросила їх на ферму, щоб провести екскурсію, також її любов до їжі справді вражала, адже найбільше продуктів привезла з собою саме Саша (зокрема чипси, сухарики, палички).

Мікаса Акерман своїм рівним станом дала зрозуміти Енні, що вона також займалася спортом. Раптом Енні відчула докір сумління, адже давно покинула плавання. Підсвідомо дівчина порівнювала себе з Мікасою.

Імір і Хісторія у звичному житті ходять в одну школу, давно дружать, тому й у табір їздять разом. Насправді Хісторії вдома пропонували поїхати закордон відпочити, але дівчина категорично заявила, що без Імір нікуди не поїде, тому вони тут, адже в цьому таборі справді непогано, неподалік озеро, є майданчик, де можна пограти у волейбол чи футбол, різноманітні екскурсії, концерти.

Найбільш ідеальною з усіх здавалася Аврора. Енні сама не знає, чого так вирішила. Мабуть, тому що вона найбільше підходила під батькові стандарти. Довге волосся природного кольору, натомість Енні часто підрізала своє й фарбувала. Батько завжди помічав стан волосся інших дівчат, а також їхній одяг. Він точно хотів би, аби його донька ходила в такому ж сарафані, як і Аврора. Енні мимоволі глянула на своє гуді, котре їй подобалось, але раптова думка про те, який вигляд дівчина матиме в сукні, зовсім її пригнічувала.

Аврора начебто не мала жодних недоліків, а Енні була суцільним недоліком, але це, звісно, всього лише перше враження.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь