Моє кохання і твоя любов

  Я знову дивлюся на нього, Чаклую для нього одного, Захищаю, кохаю, дарую, Я розумію, що сам себе катую.   Він - коронний принц, а я лиш слуга, Я думав…

Пролог

Мерлін обіймав Алісу за талію, притискаючи її ближче до себе. Він нарешті цілував її. Цілував вибагливо, зминаючи ніжні дівочі губи та вкрадаючи з них тихі стогони. Серце шалено калатало, він…

Дівочі розваги

- Леді Морґано, ви впевнені? - Ґвен не знала, куди подіти очі, так їй було незручно. А молода вихованка короля стояла навпроти і лукаво поглядала на присоромлену служницю. Тоді підійшла…

Квітка

Укрреал АВ. Морґана прийшла в магазин квітів, щоб обрати квіти для коханої. Але в магазині на неї чекав сюрприз. Я згадала про те, що мала купити квіти, коли їхала маршруткою…

Ти мені потрібен

Артур не знаходив собі місця. Ходив кімнатою туди-сюди, безцільно дивився у вікно на подвір'я Камелоту. Завмер, склавши руки на грудях, наче незворушна і така реалістична статуя. Міцно стиснув губи, насупив…

Бібліотека

Мерлін розгублено дивився на стелажі зі старовинними фоліантами і не міг допетрати, що він тут шукає. Якщо у бібліотеці Ґауса нема відповідей, то тут і поготів. Цілитель попросив знайти якусь…

Поганий сон

Мерлін прокинувся. Схопився, скинув покривало, метушливо роззирнувся. У темряві й тиші гупало його серце. Юнак боязко завмер, усвідомлюючи, що йому наснився поганий сон. Найгірший з усіх, які тільки може видати…

Мої очі вище

- Дідько, Мерліне, де тебе знов носило?! Роздратований Артур міряв кроками кімнату, поки Мерлін з винуватим виразом обличчя стояв коло дверей. Чарівник не виспався і не поснідав. Іноді рятувати самовпевненого…

Як знайти спільну мову з Мерліном

Артур велично повертався в Камелот після полювання. Вірні лицарі їхали позаду. День видався вдалим, принцу вдалося вполювати оленя. Після пригоди з єдинорогом Артур уважніше дивився, аби не вбити якусь магічну…

Квіти

- Міледі, щось сталося? - спитала Ґвен, зайшовши до світлої кімнати Морґани. Вихованка короля розлючено міряла кроками приміщення, а блискучі чорні локони злегка розвівалися під час ходьби. - Стався Артур!…