Глава 4

Сан застиг, не ворушачись і не зовсім розуміючи, як йому варто реагувати. Уйон зазирнув у його очі і тут же опустив погляд на його прочинені губи. Наступної миті він накрив…

Глава 3

Всередині приємно пахло випічкою, та меленою кавою. Людей було не так багато, що було однозначно плюсом. Серед них Сан почав видивлятися Мінкі. За одним із далеких столиків він помітив молодого…

Глава 2

– Що ти тут робиш!? Сан не хотів приймати той факт, що йому доведеться навчати такого мерзенного хлопця. Уйон натягнув свою постійну усмішку і сказав: – Я тут навчаюсь, пане……

Глава 1

Був пізній вечір. Але місто навіть не думало засинати. Туди-сюди ходили люди, їздили машини. Яскраві вивіски прикрашали магазини, а світло безлічі ліхтарів відбивалося від скляних поверхонь стін висотних будівель. В…

YOU ARE A MURDERER , NO MATTER HOW BELOVED

— Ти просто будеш винен мені одну послугу, — Сан спокійно дає гроші хлопцю, який з його подачі викопує собі ще глибшу яму, ніж та, в якій він зараз є.…

Гучний звук у самотній, холодній студії. Впав.

Магія нашого Вандерленду

Де їхня дружба вважалася неприродною, але то їх не зупинило... Будь ласка, перейдіть за покликанням на оригінал (https://archiveofourown.org/works/44010726?view_adult=true) й залиште автор_ові/ці/ам Kudos: реєстрація для цього не потрібна, а їм буде приємно.…

Будь мені кимось

Він стоїть посеред кафе і не знає, що йому далі робити. В голові немає інформації про те, як він туди потрапив чи хоче б для чого. Нічого навколо не виглядає…

Вже скоро?

Більшість людей каже про любов до дощу, але чомусь, коли настає той самий час зустріти свою любов, то вони тікають. От і зараз, пустина вулиця, жодної душі. Всі розбіглися по…

Після концерту

– Що це блять було на концерті? – Сан міцно тримає за руку Мінгі, який, при великому бажанні може вирватись, але не виривається, спеціально даючи Чхве відчути контроль.  – Що…