Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Гучний звук у самотній, холодній студії. Впав.

 

– Трясця … знову не виходить.

 

Сан вже 3 години повторює хореографію, але один рух все не виходить. На годиннику о пів на першу й слід би піти спати, тому що завтра пари з 8 і поспати було б непогано, не хочеться ходити по універі як зомбі, Гелловін вже пройшов.

 

Студент все ж таки вирішує піти спати, тихо проходить загальноприйнятими коридорами до своєї кімнати. Відчиняє двері, повертається до кімнати обличчям і скрикує. Його сусід і за сумісництвом найкращий друг Уйон зараз не солодко сопів у ліжку, а сидів на стільці прямо перед дверима з дуже незадоволеним виразом обличчя.

— упс…а ти чого не спиш? — злякано спитав Сан

— Та як тут заснеш, коли твоя напівжива тушка гасає незрозуміло де, ще й телефон залишив у кімнаті.

— пробач, я повторював хорягу, в душ і біжу спати

— я сподіваюся, що так і буде, а зараз я йду в ліжко. Не затримуйся.

Уйон пішов спати, а Сан пішов у ванну приймати черговий окропний душ.

 

 

Будильник тріщить так голосно, що, здається, вже прокинулася вся Корея. Чхве сонно тягнеться до об’єкта, що дратує, і вимикає. Все тіло ниє від синців через вчорашні падіння.

– Ненавиджу пари.

– Ага, поговори мені тут! – друг кричить з боку кухні, – тобі яєчню смажити?

— Не треба, але якщо ти такий люб’язний, можеш зробити каву, будь ласка

— Ти скоро помреш з таким харчуванням, але мені щось легше, може когось краще підселять,— крикнув Уйон з усією серйозністю на яку в той момент був здатний

– Гей, я ж знаю, ти мене любиш!

– Коли я таке казав?

 

 

Пари пройшли, як завжди, нудно і нудно, боже коли канікули.

Сон і Уйон вирішили сходити в кав’ярню і позайматися там (ну так, ну так, романтизуємо навчання в кав’ярнях) Зайшовши в приємне тепле приміщення з ароматом свіжовипечених булочок та кави. За касою їх зустрів бариста, зачаровуючи своєю посмішкою побачивши відвідувачів.

– Здрастуйте, що хочете замовити? – запитує бариста і запитливо дивиться в очікуванні відповіді

— Здрастуйте, можна, будь ласка, один айс американо і лате.

– Так звичайно, сідайте через пару хвилин вам принесуть ваші напої.

Хлопці сіли за столик у дальньому кутку кав’ярні й діставши ноутбуки та зошити з конспектами, взялися до роботи.

Через деякий час той же бариста приносить їм замовлення.

– Ось ваша кава, смачного!

– Дякую, – в один голос відповіли друзі.

Сан уже хотів зробити ковток, як помітив невелику наліпку приклеєну до дна склянки, він узяв його до рук і почав читати:

 

ти мені сподобався!! ось мій інстаграм: parkseon

 

пиши, якщо хочеш!!

 

 

 

p.s. найкращий бариста Сонхва ♡

 

Сан почервонів і одразу повернув голову в бік людини, що залишила йому цю записку. Бариста своєю чергою дивився на Сана та посміхався його реакції.

– що трапилося? що там у записці? — питає Уйон, коли помітив папірець у руках друга і дивачки з баристою.

– Та нічого особливого, просто попросив залишити відгук, ось так.

— щось ти не домовляєш, але я люб’язно вдаю, що повірив.

Звичайно ж Сан напише йому, адже той прекрасний бариста, на ім’я Сонхва теж йому сподобався. Хлопці допили свої напої, принагідно обговорюючи останні новини.

— пішли вже напевно, а то ми щось засиділися, — одягаючи своє пальто, сказав Уйон

– Так, пішли

Сан пішов до каси та сплатив за каву, не забувши посміхнутися на прощання милому бариста Сонхва.

 

 

— ХАХА, ТАААК, ТИ ТАКИЙ ЛУЗЕР, — Сан від радості стрибав на дивані та показував пальцем на друга

– не радій так, ніби виграв мене не один раз, а всі сто!! – Сан кинув джойстик на ліжко.

Чхве просто показав Ціну мову і пішов на кухню робити їм какао, а потім лягає спати.

 

 

Гучний гуркіт, а після крик Уйона. Сан підскакує з ліжка та блискавкою біжить на кухню. Вже шукаючи чим ударити злочинця, він заходить і бачить білу калюжу молока, що стікає до його ніг.

– Боже Ву, молоко? ти так заволав, я подумав, що тебе вбивають. — Санусю, Санусю, я все розумію, але допоможи мені прибрати це.

Сан важко зітхнув і пішов у ванну за ганчіркою.

Якось витерши все це молочне свавілля Уйон запропонував:

— пішли до кав’ярні,— протяжно говорив Уйон,— я хочу кави та еклер.

– О, пішли.

Коли хлопці вже пішли одягати верхній одяг, Сан виявив у себе в кишені маленьку записку.

– ” я так йому і не написав”

– Ну, йдемо? аууу!

Вийшовши зі своїх думок Чхве нарешті відповів:

– Ой так. Вибач

– та нічого

Друзі вийшли з дому і пішли у бік кав’ярні. Майже дійшовши Сан врізався в хлопця, який кудись поспішав. Той був зі склянкою лате, тому весь напій потрапив на пальто Сана.

– О боже, пробач! – швидко діставши з маленького рюкзачка, він почав витирати пляму, – пробач, будь ласка!

— нічого страшного, з ким не буває, — відповів Сан, прибираючи руки хлопця, який збирався тією серветкою дотерти до кісток Чхве.

– Ем, мій брат працює в кав’ярні недалеко звідси, я якраз ішов до нього. Чи можу я почастувати вас за те, що пролив каву?

– Необов’язково, але ми теж йшли туди

– от і відмінно.

– До речі, мене звуть Чонхо, а вас?

— я Уйон, а це Сан

– приємно познайомитися

– і нам

Хлопці вже зайшли до кафе і Чонхо пішов до каси.

— гей, знову привіт, Хва

– Хо? ти щось забув? — хлопець за касою привітався із братом

– Так, я забув у тебе зарядку, а ще я повинен просити вибачення перед деким

— але я ж сказав не треба, — Сан нарешті вийшов з-за спини Уйона і відразу помітив з ким говорив Чонхо. Хлопець, що залишив йому записку.

– Я все одно тобі щось куплю! — молодший все ніяк не вгавав, але не засмучувати ж бідного

— гаразд ладно, великий лате з карамеллю, будь ласка

– Окей, Уєне? — Чонхо обернувся і запитливо глянув на хлопця.

— о, ні, ти ж не на мене кави пролив. Я сам собі замовлю

– Ех, гаразд (харт брокен, ви образили малюка)

 

Чонхо та Уен пішли до столика, а Сана відгукнув бариста, тому він підійшов ближче до каси.

– Привіт, – Сонхва усміхнувся Сану і продовжив, – ти мені так і не написав. Хва скривджено глянув на молодшого.

— ой, хьон вибач. Мені ж можна звати тебе хеном?

— ахаха, звісно

— так ось, вибач хьон, я зовсім замотався. Я прийду та напишу тобі!!

– Гей, ти не зобов’язаний

— але я хочу, — молодший подивився на свого співрозмовника, який був схожий на побитого собаку і посміхнувся йому, тим самим кажучи, що не проти спілкування.

— гаразд, йди, тебе вже зачекалися, — Пак вказав на двох хлопців, які сиділи за столом і дивно поглядали на них самих.

– ой, я побіг

Сан підійшов до столика і сів поруч із Уйоном.

– Про що розмовляли? — Він зацікавлено глянув на друга

– нічого особливого.

Запитав у скільки вони відкриваються, думав перед парами зайти.

— щось мало віриться, але так і бути.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь