Раф та Майкі

Раф та Майкі завжди були разом. Вони запускали літачки з паперу один одному в обличчя, діставали, билися та ображали, проте у тяжкі моменти завжди були поряд. Вони робили дурниці, як…

З поверненням

Нічне небо Нью-Йорка ні коли не було всипано зірками. Хоча точніше сказати їх не було видно через світло, яке випромінювало місто, але все-таки багато хто зміг побачити, як комета розрізала…

nothing new. VIII

плани із слів почали переростати у конкретні дії та вчинки, і це було досить таки круто. однак усе, що залишилось команді героїв це повернути людей з виміру ікс до нормального…

nothing new. VII

як не дивно, але карай відсторонилась перша: дивовижно, навіть у обліку змії та ризику от-от позбутись людського інтелекту, вона більш свідомо та тверезо відноситься до моментів з ніжностями, ніж лео…

nothing new. VI

не треба бути великим детективом, щоб зрозуміти, що під час бійки з кренгами дон побіг визволяти ейпріл: вона досі була у відключці, бо голова кренга, який відповідав за увімкнення і…

nothing new. V

наче й було щось навкруги, можливо дещо оточувало і було щось особливе, однак в його очах це було нічим більшим, як суцільною чорною темрявою. той стояв на чомусь гладкому, та…

nothing new. IV

перед очима в останні секунди життя він не бачив нічого, крім рану в грудях його товариша, його обличчя, яке усміхалось, в той час, як за щоки його тримала сама старенька…

nothing new. III

– ... таким чином ми зможемо потратити у вимір ікс і врятувати хоча б когось із наших друзів. звісно, що після знаходження леонардо вони знову пішли у лігво, так як…

nothing new. II

спуститись у люк із незрячістю донні було тим ще випробуванням: він вирішив лізти першим, щоб, якщо усе буде погано, не впасти на карай. під його ногами губились перекладини каналізаційної драбини,…

nothing new. I

шансу не було. вони вигравали битви, усіма можливими методами, тактиками, стратегіями, але настав день війни: день, коли вони провалились. вони вважали війною лише битву, думали, що втопили технодром і кренги…