Take a breath of space

Одного дощового вечора в Англії 2009 року Роуз зустрічає Джона в маленькій дивакуватій кав'ярні. Ніхто з них не знає, що тоді вони змінили долю всесвіту. Оригінал: https://archiveofourown.org/works/984409 Я лише перекладач,…

Вправний Князь

Роуз і Доктор стояли на узбіччі траси в наручниках, навіть і пальцем ноги не смикаючи у бік втечі, поки агент ФБР риється в капоті, зрідка поглядаючи на парочку в траві,…

Доктор і Роуз – терористи!

Під'їжджаючи до місця падіння небесного тіла, на затонованих вікнах автомобіля виблискувало світло прожекторів. Місцевість огороджувала вже не стрічка, а колюча сітка, встановлена на зразок високого паркану. Навколо того, що відбувається,…

Сверхнова

На екрані проектора висвічувалися графіки, діаграми, світлини із супутників у різних світлових спектрах, їх діапазонах та обличчя з вебкамери головного ноутбука Національного Аерокосмічного Управління США. Почалося тотальне штрудування даних за…

Доктору Нудно

Доктор, Роуз, Піт, Джекі та ще кілька галасливих агентів Торчвуд бігом виходять з ліфта, прямуючи своїми офісами. Піднято надзвичайну тривогу. Невелика група солдатів поспіхом озброюється, чекаючи подальших наказів і йти…

Метеорит у Лондоні

Пожежники з'їхалися швидко, і загасили відносно швидко. Синій вогонь вигорів сам, проте підпалив усе, що довкола: траву, дерева, сміття, які вже горіли звичайним жовтим вогнем. - Я звичайно знала, що…

Роуз

Простягнувши останні ноти пісні, гурту поаплодували, і на сцену вийшов аукціоніст з келихом шампанського і столовим ножем, яким потім ударив кілька разів по склу, привертаючи до себе увагу натовпа, що…

Доктор

У залі, де панувала розкіш найвищого суспільства, грає жива музика. Його центром звисає ажурна позолочена люстра, а замість лампочок, горять свічки, освітлюючи приміщення теплим тьмяним світлом. Між столами пробігають офіціанти…