Емілю!

- А цю? Цю ти читав? Відколи ми заниділися в бібліотеці (через те, що інших розваг у крихітному містечку на спекотному півдні не було), я встиг дізнатись про Ґайю дві прецікавезні речі.…

Звук флейти біля озера

Крони могутніх дерев древнього лісу здіймалися високо над землею, шелестячи листям на вітрі, крізь яке пробивалися теплі промені сонця, освітлюючи мʼяку лісову долівку, вкриту мохом. Крізь ліс йшла, весело підстрибуючи,…

Нові знайомства

В наступні дні Оля нарешті змогла виділити час на себе і помедитувати. Вона вже навіть уподобала невеликий плац біля Небесної кузні, де на світанку нікого не було і де вистачало…

Останній уламок Вутрад

  Соратники дісталися Вайтрана вже за північ. - Думаєш, Кодлак вже спить? - запитала жінка, коли вони нарешті дісталися Йоррваскру. - Навіть якщо він у ліжку, то навряд чи. Хороший…

Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…

Пролог

"... Лілі була милою, життєрадісною дівчиною. Хоч в її житті було багато горя та болю, вона продовжувала посміхатися, та ніколи не опускала руки. Це велика втрата для всіх нас, адже…

4

Перше чергування прошло без несподіванок. В наших стомлених очах відбивалося сонце, що прокинулося. Здавши чергування, ми пішли по вранішній, ще сонній вулиці. Дим цигарок, роса на траві, теплі, ще робкі…

1

Карета швидко мчала поміж торговими рядами. Гучний гуркіт копит розносився над натовпом, а дракони розсипалися навсібіч з лайками, кашляючи від пилюки. — Нащо так гнати!? — Хай би тобі ті…

Розділ 0

Центр міста горів два дні і дві ночі. Чорний дим розлився темно-сірим небом столиці, похмуро тягнучи за собою нове життя. Місто шуміло так, як в ніякий базарний день. Хтось з…

Пролог

Над бурхливим океаном згуснула безкрая ніч. Горобець поспіхом порпався у крижаному снігу, хутко озираючись навсібіч. Та жодних підстав - лише вітер свистів поміж деревами. Дрібні лапи залишали жалюгідні відбитки на…