Лагідна прихильність

Кошмару потрібно було багато часу, щоб зрозуміти що він один. Навіть не беручи до уваги те що його союзники все ще слідують за ним це не виключало того що він…

Вітер Перемін

Вітер Перемін.   "-Сьогодні особливий вечір, день народження ,Приємника й старшого сина Короля.Його повних 18 років.Молодий Енергійний,гнучкий та вправний воїн,сміливий полоковода,також він чудовий дипломат і економіст..Він набагато домтойніший носити Корону…

І доля невдумливо зникла у славі…

  Я неначе відімкнувся від Землі. І гарячий доторк твоїх уст нагадав мені опіки Сонця. Я не очікував, навіть не надіявся на те, що колись таке станеться, і я зможу…

Я описував красно тебе під зірками,

  Ельфи мешкають у міських садах.  У казках розповідали: це єдине місце у брудному мегаполісі, де може спочити їхня чиста кришталева душа, адже воно створене з любов'ю тих, хто знищує…

Знайдений брат(Cult of the lamb)

Багато багато років тому було неймовірна кількість богів. Кожен з них мав свій домен, свої культи, своїх послідовників. Вони були всі різні хтось був птахом хтось був рибою, а хтось…

Вступ

Доброго дня, друзі. Це мій перший фанфік, тому я прошу на засуджувати мене. Прийміть до відома, що я ще не зовсім розібралася що означають різні рейтинги і види відносин, тому…

3

  Хаг обережно і повільно підійшов ближче до дітей, хвилюючись, що дивлячись на його дивовижну зовнішність, вони злякаються і почнуть кричати. Однак, на його величезне полегшення, замість того, щоб злякатися,…

Розділ 2

Хаг з цікавістю і радістю розглядав навколишній світ - місце, сповнене для нього нового і незвіданого. Можливо, тут усе не так, як він звик, але Хага це анітрохи не бентежило.…

Розділ 1

Хаггі ріс справжнім непосидою. Мінливість і непередбачуваність - це були його головні, відмінні риси його характеру. Ніхто точно не знав, що наступної миті могло спасти йому на думку. Хаггі постійно…

Серцеве царство

"В цій історії самі вибирайте вік буде багато розвилок в сюжеті і багато дир але і пояснені логікою цього світу"   1-"акт перший. Казка" *Відкриваючи книжку ви можите багато дізнатися…