Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Перший розділ, знайомство з головним героєм – Юрою

Невеликий відступ Це моя перша робота, і вона планується масштабною, зовсім недавно я зрозуміла що мені справді подобається писати. Добре сприймаю критику, тому профі, давайте поради як стати кращою в…

Зустріч з подругою

Літо розпочалося тепло і лагідно, наповнюючи мої дні світлом і можливостями. Сьогодні я прокинувся рано, насолоджуючись сонячними променями, що лагідно проникали крізь штори. Я лежав у ліжку, розтягуючися, та відчував,…

Не ті очі

Ленн Фаб'єн Меріар визнав себе непросвітним романтиком, коли лорд С, з котрим пощастило перетнутися на святі якогось-то Духа, прибув до родинного замку з нерозв'язаною проблемою. В онука Архіваріуса теж така…

Страшні створіння ці жінки

Страшні створіння ці жінки, особливо коли горить образа у їхній душі.   " - Огидна шльондра." "- Відроддя." "- Її місце в канаві і тільки."   Вона під замком. Без…

Розділ – 14: Нові знайомства

Схоже, я знепритомнів через не малу втрату крові. І скільки разів це вже було?.. Боліло все, а особливо живіт. Навіть коли я отямився, лежачи на пошматованому кулями дивані, який впитав…

Світанок маленької цикади

       Буду нахабною і невихованою, проте зізнаюся, що цю роботу присвячую сама собі. Я вклала свій сирий пошматований досвід в чужі, фактично, намальовані долоні, пережувала чужою щелепою і…

Перший стрибок і виняток, який ніколи не повториться

Темрява, свист у вухах і щось холодне впивається у руку. А через мить – яскраве світло, запах риби і тепло навколо, щось дуже знайоме. Привиди цього відчути не можуть. Та…

Юля

Ти. Найгірша помилка мого життя. Найгірше, що колись зі мною ставалося. Ти можеш думати, що це не так. Але все абсолютно правильно. Я гадала, що ти мене любиш, як подругу…

Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…